her zaman ben kotuyum

acaba haftasonlari is mi cikarsaniz?

Ya da ne biliyim eve baglayacak ugraslar mi bulsaniz?

Bu arada cocuklar kac yasindaydi?
Belki ailecek ugras edinebileceginiz bi oyun vs bulabilirsiniz esinizden de rica edersiniz cocuklarla hepbirlikte olalim falan deseniz?

haftasonu bı gun ılgılenır bızı alısverıse parka falan goturur ama aksam kahveye gıder okey falan 2 yı bulur
cocuklar bırı 5 bırı 1 yasında

haftasonu bı gun ılgılenır bızı alısverıse parka falan goturur ama aksam kahveye gıder okey falan 2 yı bulur
cocuklar bırı 5 bırı 1 yasında

peki siz kendinizde biraz degisiklik yapmaya calissaniz? yani acikcasi bilemiyorum da sonucta iliskinizi esinizle ama onu cezbedecek eve baglayacak trickler deneseniz?

naz -maz falan.. iste sen her gece gidiyorsun ben yalniz kaliyorum gibi gibilerinden??:26:

konudan cok bır "y" harfı eksıklıgı sızı rahatsız edıyorsa vay halınıze..

Türkçenin düzgün kullanılmaması beni rahatsız eden... Sadece 'y' harfi değil farkındaysanız. Siz noktaları kullanmadığınız için farkında değilsiniz anlaşılan. 'Vay halinize' diye yazmanızdan hiç hoşlanmadım ama tartışmaya girmeye hiç niyetim yok inanın. Ayrıca bu konuda arkadaş açıklama yapmış zaten benim muhatabımda konu sahibiydi :34: İyi geceler herkese.. :38:

o herkes ,, kimler acaba.. Hani sizin esinizi evden soguttugunuzu soyliyenler?? Sizinlemi yasiyorlarda konusuyorlar..
Sorun sizden kaynaklaniyorsa, bu yine esinizin yuzunden.. Nisanliyken sizi aldatmis, simdide boyle bir durum olabilir mi ?
Umarim degildir..

yazılarınızı okudum.eşinizden eminsiniz bu gerçekten çok güzel.sonrasında kendi hatalarınızdan bahsetmişsiniz.burası da tamam.eşinizin evde ya da sizinle geçirmesi gereken iş saati dışındaki vakitlerde arkadaşlarıyla olması işte burası biraz sinir bozucu.tabi ki hep sizinle olacak diye birşey yok.arkadaşlarıyla da olabilir.ama arkadaşlarıyla olma zamanı bütün sorumluluklarını yerine getirdikten sonra olmalı.yani önceliği siz olmalıyken o başka tercihler yapıyor.sizin yapmanız gereken şeye gelecek olursanız.en başta bir annesiniz tabi ki yanlış birşey yapmazsınız.ama yine de eşinizin sizi garantide görmesini engelleyin.belki zor olacak sizin için ama aramayın.üstüne düşmeyin.sizin bu durumunuzu ve hissettiklerinizi eşiniz de yaşıyor olsaydı zaten buraya böyle bir konu açmazdınız.o yüzden önceliği kendinize ve çocuklarınıza verin.eşinizi ihmal edin demiyorum ama en azından çok ilgilenmeyin.basit oyunlar denemenize gerek yok.sadece kendiniz olun.eve geldiğinde o sizinle ilgilensin,o paylaşmak için adım atsın.umarım sorununuz düzelir.çünkü iletişimsiz,paylaşımsız bir ev hali sinir bozucu olur gibi...

canım para senin ve çocuklarının sevgi ihtiyacını karşılıyormu?bunu ona söyle çocukların baba sevgisinden mahrum büyüyorlar de ayrıca kendini hiç suçlama sen okuduğuma göre herşeyi yapmışın güven eksikliği duymanda çok normal

haftasonu 2lere 3 lere kadar dışarda olması doğru değil.benim eşimde kahveye gider ama 11 gibi evdedir 2 çok geç:26:eşinle tartışmadan güzellikle konuş canım eleştirir gibi değil de sitem eder gibi konuş umarım kendine çeki düzen verir eşin:31:

herkes diyor ki ben onu evden sogutyormusum ................

Ben de merak ettim.Herkes dediğin kim acaba ? Nasıl bir suçluluk yüklemişler sana böyle...
Evet erkekler dırdır filan sevmezler ama her karısı dırdır eden bu şekilde davranmıyor.

Bence biraz taktik değiştirmeyi dene.Akşam geç kalma,dışarıda oyalanma,nerde kaldın filan demek yerine,
bu akşam sevdiğin yemeği yaptım hep birlikte yiyelim,akşam biraz erken gelebilirsen dondurma yemeye çıkalım gibi şeyler söyleyebilirsin.

Eşin evdeyken,onunla zaman geçirmeye çalışabilirsin.
Mesela ortak bir program veya dizi belirlersin.Onun zevkine uyan bir diziye sen de ilgi gösterirsin.
Veya seveceği filmlerin cd leri olabilir.Ne bileyim,çips al,mısır patlat,zevkli hale getir işte:)
Eşinin evde olduğu sürede mutfak ve ev işiyle fazla ilgilenme derim.

Son düzenleme:
evliliğe uygun olmayan adamlar evlenmesinler gerçekten.
kimsenin başına silah dayamıyorlar evlen diye.
bekar kalsınlar.
istedikleri haltıda yesinler afedersiniz.
çok sinir oluyorum böyle insanlara.
eşlerinin günahına giriyor.
belki de kadın daha doğru düzgün biriyle evlenip mutlu olacaktı hiç değilse.
gece 11 de 2 de 3 te gelmek ne demek yahu.
sorumluluğunun farkında bile değil.
evin ihtiyaçlarını karşılamakla baba koca olunmuyor.
ne ara çocuklarını görüyorda seviyor o saatte gelen adam.
o geldiğinde de gittiğinde de çocuklar uyuyor muhakkak.
çocukların farkında değil şimdilik ama büyüdüklerinde babalarından iyice soğuyacaklar.
hep aralarında bir resmiyet olacak.
normal baba-evlat ilişkileri olmayacak.
çocuk sıkılıp bunaldığında babası yanında olmayacak ki.
sen sıkılıp bunaldığında da kocan yanında değil.
e ne anladım ben o evlilikten.
kocanla iyi konuş.
kahveye mi gidiyor nereye gidiyorsa haftda 1-2 ye indirsin.

yazdiginiz mesajlar icin cok tsk ederim
evt gec gelyo hafta ici iste oldugu icin ama benimkisi biraz fazla isine duskun
hafta sonu ise gunduz bizimle ilgilenir gece arkadaslarinin yanina gider
aslinda ben yuva dagitmak istemiyorum cunku seviyorum oda oyledir diye dusunuyorum
ama galiba ben boyle yapa yapa psikolojim bozuldu cok deger verdim ona artik oda onsuz olamicami biliyo
ve korkmuyor
ve oda bikti her gun her gun tartisma
allahim bana yardim et

eşin haftasonu gündüz sizinle vakit geçiriyormuş akşam da arkadaşlarıyla buluşmasına laf etme canım haftada bir gün arkadaşlarıyla buluşmuş çok değil bence ama 2yada3 gibi eve dönmesi çok anlamsız evli bir erkek için çok geç saatler:50:daha erken eve gelmesini söyle.hafta içi işyerindeyse birşey diyemem canım hayat şartları buna gerektiriyorsa anlayışlı olman gerek.tartışmadan iyilikle tatlılıkla konuşmayı dene:31:umarım orta yolu bulursunuz:34:

Back
X