- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Nasıl tanıştınız?ağustos ayı gibi biri ile tanıştım
Bu nasıl oluyor?ben görüşmek istemesemde kendisinin zoru ile görüştük telefonda
Bu soruyu sorma sebebiniz ne? Yani bu bilgiyi bilmeden nasıl tanışılmış oluyor ki? Biri mi tanıştırdı? O size söylemedi mi? Kendiliğinden mi buldu bu adam sizi. Böyle olur mu? Katil, sapık bir şey de olabilir ne diye konuşuyorsunuz ki daha evli olup olmadığından emin olmadığınız düzeyde tanıdığınız adamla?en baştan sordum bekarmısın diye
eve gelmedi dış cephe yaparken cama vurup su istedi yaz ayıydı çok sıcak olduğu için allahın suyunu verdimEve gelen ustayla mı görüştünüz?kaç yaşındasınız?
Kontrol edince bekar yazsa da evli olabilir çünkü yenilememiştir.o yüzden nüfus müdürlüğü ya da ortak sağlam tanıdıklar olmalı.Vallahi ben hep nüfüs cüzdanini kontroll ederim kendi ellerimle :)
ben açıktan üniversite okuyorum 24 yaşındayımeğitim,yaş merak ettim sadece?
Evet bizi supheye itmeye calismis olabilirsinmerhaba aslında benimki bir dert değil fakat yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum ağustos ayı gibi biri ile tanıştım fakat farklı kültürlere sahiptik ben görüşmek istemesemde kendisinin zoru ile görüştük telefonda felan.Ben baştan sordum bekarmısın diye evet dedi.yanında kardeşleri ile birlikte çalışan biriydi kardeşine sorduğumda bana bir şey diyemem ona sor dedi süphelerim iyice arttı.ben artık görüşmek istemiyorum dediğim zaman ise tehdit etti seni ve aileni rezil ederim gerekirse seni öldürürüm beni bırakamazsın diye tehdit etti.
bu tehditleri abisine anlattım abisi ile kavga etmiş ve abisini başka bir şehire yolladı kimlik istedim kimliğin ön tarafı kendinin arka tarafı ise yanındaki başka çocuğa ait olduğunu söylediler bir defa yüz yüze geldik kimlik yanımda değil dedi.görüntülü aradı yine bekar yazıyordu ordada başka bir kimliği yapıştırmış üstüne.bayramda memlekete gitcem annemle seni görüntülü konuşturunca inanırsın dedi gitti ve bir hafta boyunca aramadı.o buraya geldikten sonra beni eşi aradı niye kocamın peşini bırakmıyon diye ben olayları baştan anlattım kadına.
ben onu istemedikçe tehdit küfürler felan polisten korkmuyor polisi aradım vazgçetim sonra bir gün durup dururken mesaj atıp evliyim affet beni felan yazmış.ben iyice araştırdım evli 2 çocuğu var bana yazarken başka kadınlara da yazdı evli bekar farketmiyor başörtülü bir kadının açık resimlerini gönderdi bana evli
ve bu kişi daha 26 yaşında felan o kadar dengesiz biriki hayatta ne insanlar varmış dedim
biri ile tanıştığınızda mutlaka araştırın arkaşlar
evli bir kadını tehdit ediyor kadın bana ulaştı ne yapcam die
eşinizin telefonunu takip edin devir çok kötü inannın
görüşmek zorunda kalma sebebim yüz yüze görüşmedik zaten tehdit etmesiNasıl tanıştınız?
Bu nasıl oluyor?
Bu soruyu sorma sebebiniz ne? Yani bu bilgiyi bilmeden nasıl tanışılmış oluyor ki? Biri mi tanıştırdı? O size söylemedi mi? Kendiliğinden mi buldu bu adam sizi. Böyle olur mu? Katil, sapık bir şey de olabilir ne diye konuşuyorsunuz ki daha evli olup olmadığından emin olmadığınız düzeyde tanıdığınız adamla?
teşekkür ederimEvet bizi supheye itmeye calismis olabilirsinyedim mi yemedim kocami takip etmem ama cevremdeki bekarlari uyarabilirim evet. Sen de insallah tamamen kurtulmussundur canim
yaşadığım yer küçük bir yer ailemin bu sebeple üzülmesini istemedimNeden savcilig sikayet etmedin? Sahte face hesaplari, tehditler.... bunlar yeterli sebep.
Öneri ve uyarı bölümü sayılır çünkü nerdeyse bütün konular öneri istiyor. Amaç sadece dert yazmak değil burada...Bu konu daha önce açıldı.
Ve burası bdv, öneri/uyarı bölümü değil.
görüşmek zorunda kalma sebebim yüz yüze görüşmedik zaten tehdit etmesi
işte seni herkeze rezil ederim sokağa çıkamazsın aileni rezil ederim
benim korkum yoktu ama şöyle bir şey var onun yaptığı terbiyesilzk yüzünden ben neden rezil olmak zorundayım ki
ben iyilikle anlattım anlatıkça anlamauya başladı
polisi de aradım sonra vazgçetim dediğim gibi
Bir alışveriş sitesiyle sorun yaşarsınız konu açıp kızlar dikkatli olun bu siteyi önermiyorum dersiniz ama eşlerinize dikkat edin demek ilginç ve gereksiz.Öneri ve uyarı bölümü sayılır çünkü nerdeyse bütün konular öneri istiyor. Amaç sadece dert yazmak değil burada...
Öneri ve uyarı bölümü sayılır çünkü nerdeyse bütün konular öneri istiyor. Amaç sadece dert yazmak değil burada...
Iyi de bu kisi bos kaldikca tehditlerle gelebilir. Ailenizden korktugunuzu anladiysa bunu da kullanabilir. Oysa basta savciliga gitseydiniz bu durum olmayacakti baskalarinin da caninin yanmasini onleyebilirdiniz.yaşadığım yer küçük bir yer ailemin bu sebeple üzülmesini istemedim
mahalle baskısı işte
ilk mesaj attığında sadece normal yazıyorduİlk sizinle konuşmaya çalıştığında kestirip attığınızda ne ile rezil edecekti tam olarak?
Konuşmak istemezseniz konuşmazsınız. Bu ülkede en azından o kadarcık adalet var hala.
Elli kere kimlik istemeler falan yani o kadar gereksiz ki. Evli bile çıkmasın, tamam bekar olsun, bu adam olur mu?
Cümlelerin ve seçtiğin anlatım dili malesef paralel değil,bakış açını değiştir.Eğer üni okuyorsan, yaşta 24 e gelmişse, 17 yaşında bir ergen gibi düşünmen çok abes.Doğulu,aşiret diyorsun bunu belirtmene gerek yok, su isteyen bir usta sana telle nasıl ulaşabilir? bunu sorgula,ve sen bekar mısın diye niye sorarsın? bir daha anla....Tanımak istemen anlaşılabilir; ama daha kendinden emin olsan da, kimlik sormakta ki uyanıklığı başta göstersen mesela?yaşadığım yer küçük bir yer ailemin bu sebeple üzülmesini istemedim
mahalle baskısı işte
Ben de şunu söylüyorum bu bölümde bu konular o kadar fazla ki.sadece bu konuya söylenmek gereksiz diye düşünüyorum.Yani bu bölümü yönetenler seçici olsun o zaman...Bir alışveriş sitesiyle sorun yaşarsınız konu açıp kızlar dikkatli olun bu siteyi önermiyorum dersiniz ama eşlerinize dikkat edin demek ilginç ve gereksiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?