tabiki herkez için geçerli bir durum değil fakat insan dikkatli olmalıSonunda eşimizi ortaya atmasaydın iyiydi
Bir psikopatın elinden kurtulmuşsun,ama tanışmanız nasıl oldu,ortak arkadaşınız yok muydu?madem bilinçlendiriyoruz o kısmıda anlatın da anlayalım hep birlikte?tabiki herkez için geçerli bir durum değil fakat insan dikkatli olmalı
ben ilk kez böyle bir durumla karşı karşıya kaldım için olabilir
haklısın tabiki zaten eşini bırakmış yanına gittiği yok kadını salak yerine koymuşEşin telefonunu takip edince ne oluyor?yapan yine yapar.
yok hayır bu adam dış cephe ustası su isteme bahanesiyle içeri kağıt attı numarsı yazılıydıBir psikopatın elinden kurtulmuşsun,ama tanışmanız nasıl oldu,ortak arkadaşınız yok muydu?madem bilinçlendiriyoruz o kısmıda anlatın da anlayalım hep birlikte?
ben durumu teyzeme ve yakın bir abime anlattım çok daya atmak istedi fakat kendisi çok terbysz benim resimlerimi çalıp sahte face bile açtıValla birilerini bulacaksin bu adami sopa ile dovdureceksin bundan anlar bitek
Ayrılmışlar mı?haklısın tabiki zaten eşini bırakmış yanına gittiği yok kadını salak yerine koymuş
allah böyle insanları ıslah etsin diyorum
yok canım internet değilinternet çıktı mertlik bozuldu başkada açıklamaya gerek yok.internettenmi tanıştınız acaba
yok kadına ben herşeyi anlattım eşinin yediği haltları internetten anlamıyo kadınAyrılmışlar mı?
Eve gelen ustayla mı görüştünüz?kaç yaşındasınız?yok hayır bu adam dış cephe ustası su isteme bahanesiyle içeri kağıt attı numarsı yazılıydı
tabi aramadım beni.beni görünce aramanı bekliyorum felan işte sonra erkek kardeşimle bağlantı kurarak beni ekledi bu şekilde olaylar gelişti
yanında kardeşleri ve abisi olmasaydı ben hala bekar olduğunu sanmaya devam edecektm
Neyse çok acı sonla bitmese (çok şükür)de tecrübe etmiş oldun;demek ki napıyormuşuz,ortak tanıdıklar olmadan kimseye su bile vermiyor muşuz:)yok hayır bu adam dış cephe ustası su isteme bahanesiyle içeri kağıt attı numarsı yazılıydı
tabi aramadım beni.beni görünce aramanı bekliyorum felan işte sonra erkek kardeşimle bağlantı kurarak beni ekledi bu şekilde olaylar gelişti
yanında kardeşleri ve abisi olmasaydı ben hala bekar olduğunu sanmaya devam edecektm
Erkek kardeşiniz mi sizin iletişim bilgilerinizi cepheci ustasına vermiş yani?yok hayır bu adam dış cephe ustası su isteme bahanesiyle içeri kağıt attı numarsı yazılıydı
ne bilelim böyle sapık ruhlu insanları kurtulmuş sayılmam 10 gündür aramıyor çünkü bir sürü kadın var görüştüğüNeyse çok acı sonla bitmese (çok şükür)de tecrübe etmiş oldun;demek ki napıyormuşuz,ortak tanıdıklar olmadan kimseye su bile vermiyor muşuz:)
yok kardeşimi faceden eklemiş onu ekleyince beni bulmuşErkek kardeşiniz mi sizin iletişim bilgilerinizi cepheci ustasına vermiş yani?
Niye kimlik falan isteyip duruyorsunuz ki zaten; ilk falsosunda bağı koparacaktınız. Adam biraz cesaret bulmuş gibi.
eğitim,yaş merak ettim sadece?aslında hala
ne bilelim böyle sapık ruhlu insanları kurtulmuş sayılmam 10 gündür aramıyor çünkü bir sürü kadın var görüştüğü
ararsa ben iş yerini arıcam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?