evet aynen öyle seninde kızın var dediğim zaman umrunda değil eşin güzel ona bunu yapmaya hakkın yok dediğimde sen daha güzelsinVar böyle manyaklar yaa...
Kendi haremini kuracak herhalde. Biraz daha çabalasa belki bir futbol takımı kuracak potansiyel ve güç görüyorum adamda.
Şaka bir yana böyle rezil, kişiliksiz, ruh hastalası olan adamın(!) eşi ve iki çocuğu varAllah bilir neler yaşıyorlar.. Kadın ayrılmak istediğinde size yaptığı tehtitler devede kulak kalır gibime geliyor.
öyle tabikide ben iş yerini arayıp iş yeriyle konuşcam olayı zaten tanıdığım bir abim biliyorIyi de bu kisi bos kaldikca tehditlerle gelebilir. Ailenizden korktugunuzu anladiysa bunu da kullanabilir. Oysa basta savciliga gitseydiniz bu durum olmayacakti baskalarinin da caninin yanmasini onleyebilirdiniz.
elinde koz felan yok facebooktan çalınmış resimler"Felan" ve "herkez" yazıyorsa başına gelenleri haketmiştir. Durduk yerde adam seni neyle tehdit etsin, koz vermişsin eline işte. Elin duvar ustasıyla ne işin vardı, ailesini ailene sokmuş,sen onun ailesine girmişsin. Seni pazarlamadıklarına şükret. Bir de doğulu olmasına laf ediyor aşiret diye, bunun doğululukla ne alakası var, tanımadığın adamla ne işin vardı ???
Su vermiş de bilmem ne, geçeceksin bunları.
evet aynen öyle seninde kızın var dediğim zaman umrunda değil eşin güzel ona bunu yapmaya hakkın yok dediğimde sen daha güzelsin
çok yakın bir tanıdığım evli kadının mini etekli askılı resimlerini gönderdi evli bu kadın da
Facebooktan nasıl çalmış olur o fotoğrafları?elinde koz felan yok facebooktan çalınmış resimler
duvar ustası felan bunlar nasıl laflar ya ben kimseyi küçümsemiyorum
simitçide olablirdi bu hayret bir şey
eşine benim hakkım dediği şu şekildeKarısına olanları anlattığında tepkisi ne oldu?
Kocamın peşini bırak dediğine göre kadın ya çok saf ya da adam inanılmaz oyuncu. Çünkü aynı anda bu kadar kadına musallat olup da karısının, kocasında suç olmadığına inanıpta size kocamın peşini bırak demesi çok ilginç.
Is yeriyle konusman birseyi dehistirmeyecektir. O kisiyle ilgili iletisimini tamamen koparmalisin. Onu taniyanlarla da gorusmemelisin. Eger tehditlere devam ederse savciliga gitmelidin. Sonucta aranizda gecen basit bir arkadaslik. Savcilik gerisini halleder. Ailenin de duyacagini sanmiyorum.öyle tabikide ben iş yerini arayıp iş yeriyle konuşcam olayı zaten tanıdığım bir abim biliyor
yemin ederim böyle birini görmedim
fotograflarımın herkeze açık olduğu bir dönemde almışFacebooktan nasıl çalmış olur o fotoğrafları?
yok bana artık ulaşması zor şuan ben kurtuldum sayılırIs yeriyle konusman birseyi dehistirmeyecektir. O kisiyle ilgili iletisimini tamamen koparmalisin. Onu taniyanlarla da gorusmemelisin. Eger tehditlere devam ederse savciliga gitmelidin. Sonucta aranizda gecen basit bir arkadaslik. Savcilik gerisini halleder. Ailenin de duyacagini sanmiyorum.
Duvar ustasını değil seni küçümsedim, millete akıl vermeye kalkışını küçümsedim, anadil bilgini küçümsedim, tanışma şeklini küçümsedim : hayat1oyun isimli kullanıcı yüksek katlı evinde evinde tv izlerken birden cam tıklatıyor, o da çok doğal karşılayarak camı açıp su isteyen adama su veriyor, adam da ona numarasını veriyor. Çünkü isveçte yaşıyoruz ve aşırı moderniz,insancılız. Aa o da ne, hayat1oyunun erkek kardeşi cingılbört, hayat1oyunu bu adamla tanışması için ikna ediyor!elinde koz felan yok facebooktan çalınmış resimler
duvar ustası felan bunlar nasıl laflar ya ben kimseyi küçümsemiyorum
simitçide olablirdi bu hayret bir şey
Duvar ustasını değil seni küçümsedim, millete akıl vermeye kalkışını küçümsedim, anadil bilgini küçümsedim, tanışma şeklini küçümsedim : hayat1oyun isimli kullanıcı yüksek katlı evinde evinde tv izlerken birden cam tıklatıyor, o da çok doğal karşılayarak camı açıp su isteyen adama su veriyor, adam da ona numarasını veriyor. Çünkü isveçte yaşıyoruz ve aşırı moderniz,insancılız. Aa o da ne, hayat1oyunun erkek kardeşi cingılbört, hayat1oyunu bu adamla tanışması için ikna ediyor!
Çünkü acayip modernizeyiz.
tamam
İyi de herkese açık olan fotoğrafın neyini koz yapacak ki? Bir de bu adam evli bir kadının fotoğrafını gösterdi dediniz.Ben sizin mantığınızı çözemedim.fotograflarımın herkeze açık olduğu bir dönemde almış
işte kafası bu yapıda biri ben göster ne olcak diyorum görürüsün diyorİyi de herkese açık olan fotoğrafın neyini koz yapacak ki? Bir de bu adam evli bir kadının fotoğrafını gösterdi dediniz.Ben sizin mantığınızı çözemedim.
Duvar ustasını değil seni küçümsedim, millete akıl vermeye kalkışını küçümsedim, anadil bilgini küçümsedim, tanışma şeklini küçümsedim : hayat1oyun isimli kullanıcı yüksek katlı evinde evinde tv izlerken birden cam tıklatıyor, o da çok doğal karşılayarak camı açıp su isteyen adama su veriyor, adam da ona numarasını veriyor. Çünkü isveçte yaşıyoruz ve aşırı moderniz,insancılız. Aa o da ne, hayat1oyunun erkek kardeşi cingılbört, hayat1oyunu bu adamla tanışması için ikna ediyor!
Çünkü acayip modernizeyiz.
Değil tanımadıklarına, tanıdıklarına su verirken düşünmen lazım, hem de 5 kere.
Ama fotoğrafları ben bu kadını tehdit ediyorum diye göndermemiş,beni rahatsız ediyor demiş.Yani yine diyorum sizin mantığınız değişik işliyor adamınki de...işte kafası bu yapıda biri ben göster ne olcak diyorum görürüsün diyor
evli kadının resmini bana gönderme olayı ise şu şekilde
beni birisi çok rahatsız ediyor bıktım artık dedi
bana kadının fotograflarını yolladı
dikkatli bakınca kadın tanıdığım biri
normalde tesettürlü biri ondaki resimler mini etek askılı fotograflardı
bana neden desin ki ben bu kadını tehdit ediyorum diyeAma fotoğrafları ben bu kadını tehdit ediyorum diye göndermemiş,beni rahatsız ediyor demiş.Yani yine diyorum sizin mantığınız değişik işliyor adamınki de...
yeni mi farekttin..merhaba aslında benimki bir dert değil fakat yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum ağustos ayı gibi biri ile tanıştım fakat farklı kültürlere sahiptik ben görüşmek istemesemde kendisinin zoru ile görüştük telefonda felan.Ben baştan sordum bekarmısın diye evet dedi.yanında kardeşleri ile birlikte çalışan biriydi kardeşine sorduğumda bana bir şey diyemem ona sor dedi süphelerim iyice arttı.ben artık görüşmek istemiyorum dediğim zaman ise tehdit etti seni ve aileni rezil ederim gerekirse seni öldürürüm beni bırakamazsın diye tehdit etti.
bu tehditleri abisine anlattım abisi ile kavga etmiş ve abisini başka bir şehire yolladı kimlik istedim kimliğin ön tarafı kendinin arka tarafı ise yanındaki başka çocuğa ait olduğunu söylediler bir defa yüz yüze geldik kimlik yanımda değil dedi.görüntülü aradı yine bekar yazıyordu ordada başka bir kimliği yapıştırmış üstüne.bayramda memlekete gitcem annemle seni görüntülü konuşturunca inanırsın dedi gitti ve bir hafta boyunca aramadı.o buraya geldikten sonra beni eşi aradı niye kocamın peşini bırakmıyon diye ben olayları baştan anlattım kadına.
ben onu istemedikçe tehdit küfürler felan polisten korkmuyor polisi aradım vazgçetim sonra bir gün durup dururken mesaj atıp evliyim affet beni felan yazmış.ben iyice araştırdım evli 2 çocuğu var bana yazarken başka kadınlara da yazdı evli bekar farketmiyor başörtülü bir kadının açık resimlerini gönderdi bana evli
ve bu kişi daha 26 yaşında felan o kadar dengesiz biriki hayatta ne insanlar varmış dedim
biri ile tanıştığınızda mutlaka araştırın arkaşlar
evli bir kadını tehdit ediyor kadın bana ulaştı ne yapcam die
eşinizin telefonunu takip edin devir çok kötü inannın
ya ben kendimi iyi ifade edemiyorum galibaSaçmalık yani,ne alaka erkek kardeşinizin sizi ikna etmesi vs. Hani tanıdığı,bildiği biri olur amenna ki Türkiye şartlarında erkek kardeşin ,kız kardeşine biriyle görüsmesi için ikna turlarına girmesi neredeyse imkansız,hiç tanımadığı bir duvar ustası için görüş diyor.
Adam camdan numarasını atıyor ,sizde hoop sen ne ayaksın,ne cesaret demiyorsunuz.
Bu konuda eksik anlattığınız birşeyler var bence.
Ayrıca bu adam kim yani,bunca kadını ayartıp yarı çıplak fotoğraflarını çekecek kadar yakışıklı,dayanılmaz. Öyle bir anlatıyorsunuz ki adam aşırı yakışıklı,seksi falan olmalı ki mesleği sebebiyle (giyim,kuşam,)pek gösteremez bu yönünü öyleyse dahi,siz nasıl gördünüz adamdaki cevheri! maaile bilemedim.
Tuhaf.
sonunda anlayan biri oldu insanların neler yapabileceiğini gördüm bende bu sayedeNe psikopat insanlar varya Allah boylelerinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?