Evet çok şükür bu yaşıma kadar her şeye sahıp olmuşum. Ama cevap bu degıl. Neyse Mercı.Çok görmüşsün ondan.
Mrb cevremdekılere göre çok çok ıyı şeylere sahıbım. Çok şükür ama çoçukluğumda bu yaşım da eksıklık hıç bır konuda yaşamadım kı dıyım belkı eksıklık var bende dıye;(Öncelikle neye göre,kime göre herşeyin en iyisine sahipsiniz?
Ve nasıl bir çocukluğunuz vardı,nelerin eksikliğini yaşıyorsunuz bilinç altınızda bunu ortaya çıkarmak önemli.
Yook onu tek kast etmedım.Her konu da anlayışlı . Aıleme , bana saygısı olan , kısaca benı üzmeyen .Kocanın en iyisi nasıl oluyor? En zengini falan mı??
Benı yanlış anladınız galıba ben kımsede olmayan ya da olan şeyı begenmıyorum demedım kı???? Sadece kendım neden en ufak şeyde mutlu olmuyorum dedım . Burcum yay bu arada.Baskalarinda begenmediginiz o ufak seyler belkide onlar icin en iyisidir.
Ne diyebiliriz huy bu burcunuz ne merak ettim.
Evet begenmedim dememissiniz ben oyke anladim.Benı yanlış anladınız galıba ben kımsede olmayan ya da olan şeyı begenmıyorum demedım kı???? Sadece kendım neden en ufak şeyde mutlu olmuyorum dedım . Burcum yay bu arada.
Doyumsuzluk bu bence.
Küçük şeylerle mutlu olmanız imkansız gibi.
Çok afedersiniz ama boşa dememişler alışmış kudurmuştan beterdir diye.
Her şeyin en iyisi olmayınca tepkiniz duygu durumunuz ne oluyor acaba esas o önemli bence?[/QUOTE Tepkım degışmıyor onu mutlaka elde edıyorum kı sorun orda...
Valla canım sana gençlıgıme yemın ederım kı reklam şu bu degıl amacım .Inanıp ınanmamak senın elınde.Herşeyin en iyisine sahip olmak değildir mutluluk,hayal etmek,çok istemektir..
Buraya da sanki biraz hayatınızın reklamını yapmaya gelmişsiniz gibi geldi bana..
Bu güzeldiher şeyin en iyisine sahip değilsindir bence, bazılarının en iyisi bende çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?