- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Konuya bodoslama girmek bir aile geleneği olmalı
Konu ablanızın ihmali sorumsuz tutarsız olması olayları abartıp hep kendini ön plana alıpmasımı
Bunlar kişilik problemleri değil mi
Destek almasını önerebilirsiniz
Selam iyi geceler nasılsınızNe yazmalıydım başa bodoslama dalmamak için? Bncede ama kabul etmez ki yine kendini savunur
Hata gördümüz bir çok şeyi belkide bilmeden yapıyoruzArıyor beni nasılsın bile demeden herşeyi anlatıp kapatıyorum diyip kpatıyor.
İnsan kendi kendine nasıl 41 mesaj yazarım? Kendi sorup kendi mi cevaplıyor
Meseleye gelince, ne kadar uzun yazarsa o kadar kısa cevap ver. Hımm, ok, peki, öyle mi? Gibi. Bakın Bakalım napacak?
Bakın ama cevaplamayın. Zaten sizden cevap beklemiyor ki içini dökecek bişeyler arıyor.Denedim devam ediyor yazıp yazıp ben kaçtım diyp gidiyor ben umrunda olmuyorum. Resim koydum buraya da görmüşsünüzdür 41 mesajı. Ben mi abartıyorum acaba dedim bian..
Bakın ama cevaplamayın. Zaten sizden cevap beklemiyor ki içini dökecek bişeyler arıyor.
Günlük tutmayı önerebilirsiniz mesela ablanıza.
Nasıl ablalar var anlamıyorum az önce kapattım telefonu tam 57 dk konuştuk ablamla sağolsun derdimi dinledi aynı zaman da kızının odeviyle de uğraşıyordu 3 çocuğu var ama yine de bana zaman ayırdi. Canım acaba ablan psikolojik olarak biraz farklı dönemler mi yaşıyor yani bekarkende boylemiydo
Amin cidden deli oluyorumAllah sabır versin
Eki Görüntüle 2051978 Merhaba.. Gecenin saat 1 i. Bakmadığım ve çevirimiçi olmadığım halde sözde beş dakika bile vakti olmayan ablam 41 tane ileti yollamış whatsaptan. Tmm yeğenim bir yaşında ve çok yaramaz bnm çocuğum yok o konuda haklı ciddi şekilde canavar bi çocuk ama ablamın herşeyi abarttığını düşünüyorum.
Bütün gün evde bir çocukla ve temizliğini yemeğini yapamadığını söylüyor. Evde temiz bulaşık çmaşır klmamış öyle diyor. Çalışmıyor evde bütün gün ama işleri yetişmediği için eve temizlikçi çağırıyormuş. Aramaya vaktim yok yazmış 41 msj yazıyor.
Annmde geldi kaldı bir ay giderken kocasının parasını uzatmış kaldım yedim içtim al diye. Annem de bana anlattı ablam için sen kimsin kocanın parasını bana uzatırsın diye. Sürekli onları şikayet etti onlarda kaldığı sürece.
Haklı olduğu yerlrde var ama haksz olduğu yerlerde var. Ayrıca çok bencil davranıyor. Arıyor beni nasılsın bile demeden herşeyi anlatıp kapatıyorum diyip kpatıyor.
Bi de normal anlatmıyor en ince ayrıntıya kadar insanı deli ediyor.
Hiç sohbet edemiyoruz o yazıyor ben okuyorum o anlatıyor ben dinliyorum. Hevesle bişey anlatmak için arıyorum aradığıma pişmn oluyorum anlatamadan yine onu dinleyip kapıyoruz. Derdimi anlatıp düzgünce sen şöylesin deyince savunmaya geçiyor.. Böyle olunca o derdini paylaşırken bile artık okumak istemiyorum çünkü bıktırdı.
Çocuk olunca kurtulurum dedim biraz geçmişti yine başladı. Çocuktan önce kocası şimdi de çocuğu.. Bitmiyor bir insan vakti yoksa nasıl gece birde 41 msj yazabilir her bir satırı da çok uzun.. Hiç sohbet edemiyoruz.. Hep o mükemmel hep onun hayatı hep onun hayatındakiler.. Hiç bi zaman abla gibi olamadı bana. Bnm en zor zamnmda yanımda olmadı arkamdan iş çevirdi hiç yakın davranmadı. Hiç derdin ne kardeşim demedi.. Hep kendisi. Bıktım artık bu davranışlarından...
Yorum yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?