Kendi kardeşime benzettim biraz. Biz farklı ulkelerdeyiz ve arada gece gündüz farkı var. Ben çalışıyorum ve 2 çocuğum var. O ev hanımı. Canı sikilinca beni arar. Çooook uzun konuşur. Aynı şeyleri döne döne en ince detayına kadar anlatır. Çok takintilidir. Çok üzülür. Bu aralar epey cani sikkin. Hayati normalken de o kadar sik aramaz.Bazen zorlansam da dinlerken. Evet hayır, sunu denedin mi diye sorar ama aslında sadece dinlerim. Çocuğu ateslense ilaç vereyim mi diye bile beni arar. Siz düşünün artık. Ama bilirim ki kardeşimin rahatlamasi ve tabiri caizse kafayı yememesi için anlatmaya ihtiyacı var. O da oyle bir karakter. Kimseye laf taşımayip, sorgusuz sualsiz onu dinleyecek tek kişi de benim bu dünyada. Canım kardesim, canı sağolsun saatlerce aynı şey bile olsa dinlerim onu. Genelde de bir yandan is yaparım.
Tabi eklemem lazım kardeşim benim kiymetlim ama ben de kıymet görürüm. Ziyarete gittiğim de günlerce plan yapar. En sevdiğim yemekleri yapar Vs.
Eminim ablaniz da sizi seviyordur ama ifade de zorluk çekiyordur belki. Yine de kırıp dökmeye uzuldugunuz noktaları anlatabilirsiniz.