Heralde rezil oldum

Cingöz biri ise egosu okşanmıştır en fazla yani yine rezil olmadın merak etme😁 yalnız o nasıl bir beğenme kız vücudun senden bağımsız hareket etmiş 😂😂😂

Cingöz biri ise egosu okşanmıştır en fazla yani yine rezil olmadın merak etme😁 yalnız o nasıl bir beğenme kız vücudun senden bağımsız hareket etmiş 😂😂😂
Hahaha ay ya valla o kadar mesela hoşlandiğim kişiler oldu bakismalar felan kimseye böyle bakmadim ona güldüm bende oysaki normalde baksamda anında kafamı çevirirdim sanki ilk kez erkek gördüm😂o yüzden kendi kendime diyorum adamda diyecekki o neydi gızzz😀😀

Evet etkilendim tabiki o yüzden utaninca bi an rezil olma hissi hissettim sanırım😀
Merak etmeyin rezil filan olmamışsınızdır siz öyle hissetmişsiniz. Allahtan maske varmış yüzünüzün kızardığınıda ya da uyandığınızı da görmemiştir.

Çok mu utangaçsınız?
Vardı ama böylede değildim kesinlikle bu huy bende yeni çıktı :) bide nebileyim hayatimda olan kişiler oldu ama bu tarz şeyler yaşamadım değil .Bide o kadar uzun süre bakmamiştim kimseye belki muhabbetim olsa böyle olmazdım o yüzdende bu hissi hissettim 🙈

Ay ben bile heyecanlandim farketti mi acaba diye 😍😍😍

Back
X