Saç Uzatma Yöntemleri Herbal hair care complex (hc) saç ürünü kullanan var mı ?

saçı yumaşattı dorudur ancak uzatma konusunda ben de hiç bir işe yaramadı bir şişe yağını kullanmıştım bir daha da almadım alacağımı da sanmamm..

Kesinlikle alma.içinde o yağların olduğu da mechul.80 tlye sen birsürü yağ ve vitamin alırsın.
Ben kullandım bir ay.hiç bişey olmadı.yumuşattımbirax tüm yağlar gibi.ama ayda 5-6 cm uzama hikaye

Merhaba hanımlar;
İnternette reklamını sıkça gördüğüm bir ürün var herbal hair care complex (hc). Buda internet sitesi xxxxx
Yazılana göre saçı 21 günde uzatıp mükemmel hale getiriyormuş ama internet ürünü olduğu için emin olamadım aranızda kullanan varsa bilgi verebilirmi ?
Saygılarımla :)
Ben kullandım halada kullanıorum tavsiye ediyorum bem 21 gün düzenli kullanımda saçları bakımlı hale getiriyo uzamasını istiyosanda hc complex ve şampuanını 3 ay aksatmadan kullan ben uzattım istediğin uzunluktan sonra şampuan ve kremine devam et ben memnunum 1,5 yıldır kullanıyorum... Tavsiye ederim para tuzağı falan değil memnun kalıcaksın ☺

arkadaşlar bende saçımdan yana muzdariptim 4 yıl boyunca bi santim bile uzamadı tahliller yaptırdım bu yüzden herşey normal çıktı sonra hc şampuan gördüm ve denemeye karar verdim ilk aldığımda düzenli kullanmamama rağmen bi farklılık hissettim saçımda sonra düzenli kullanıp bitirmeye çalıştım istediğm sonucu gerçekten aldım ve bi kere daha sipariş verdim şuan kullanmaya devam ediorum ve inanın saçım belime gelecek nerdeyse sakın bu yazdıklarımdan benm onların adına çalışan biri olduğumu düşünmeyin gerçekten çok memnunum gerçekten saçı uzatıyo ve btince kesinlkle bi kere daha almayı düşünüorum kullanıpta kullandıkça bilgi vermeye devam ederim ...
Hc comlex şampuan kullan 3 ayy

benim saçlarım oryalden yanmıştı baya buhar falan çıkmıştı iyice inceldi ondan sonra ablamın tavsiyesiyle kullandım o zaman yeni çıkmıştı hemen toparladı saçımı gürleşti saçlarım bu bahsettiğim 2008 yılı falandı sonra geçen sene tekrar sipariş ettim ama bu sefer istediğim sonucu alamadım sanırım kar etmek adına malzemeden kısmışlar artık

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Merhaba yanlis yere yaziyor olabilirim aslinda uyeydim ama yorum yapmadım hc hair care uzun zamandir almayi dusunuyorum faydasi varmi? Tesekkur ederim.

Back
X