Herbalife İle Zayıflama Hikayemiz...

AYBERAY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
14
0
86
Merhaba,
Eminim şuan herkesin bir önyargıyla baktığı ürünlerle zayıflama konusunda iyi ve kötü yığınlarca yorum yapılacak eleştirilecek bir konu. Çünkü kendimde aynı şeyleri yaptım onun için biliyorum.
İlk ürünleri tavsiye eden arkadaşım 10 kilo verdi, ben kesinlikle ürün falan kullanamam bunlar bana göre değil ne çok para ne işim var vs vs gibi bi sürü bahane işte. Sonrasında iş arkadaşımın bu ürünlerden kullanmak istemesi üzerine ölçüme gittik ve metabolik yaşımın 40 olduğunu gördüğümde ve ne kadar yağ depoladığımı gördüğümde sadece deneme amaçlı başladım. Ve 3.günden sonra daha kendimi iyi hissetmeye başladım ve fazla kilo olmamasına rağmen incelme ve 4 kilo verdim 1 ay içerisinde. Eşim 91 kilo beni kesinlikle onaylamadı ve kendide kullanmayı istemedi. Sonra ne olduğunu bilmiyorum. Bi akşam eve geldi ve kendide başlayacağını söyledi. 2 ay içinde 79 kiloyu gördük. Burada aslında ürünlerle birlikte kiminle bu yola çıktığınız ve hangi ürünleri nasıl kullanmanız gerektiğinin bilgisini size anlaşılır bir şekilde anlatan birinin olması önemli.

Ürün reklam/satış yasaktır, bu kuralımıza uyacağınızı umuyorum.

Back
X