herbalife ile zayıflayanlar!!

10-12 kilo verdim ve vermeyede devam ediyorum gunlugumde before after fotografimda var :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım nasılsın ne durumdasın yazmayınca merak ettim:)
Merhaba Melikecim çok şükür iyiyim :)
Valla kilo verdim etkisi gördüm desem yalan olur tadından tiksinince bıraktım.olan verdiğim paraya ve aç kalmama oldu valla verdiğim paranın yarısını veren olsa coktan ona yollardım arada kullanıyorum mecbur oda bitsinde paraya yazık olmasın diye :) kilo ne durumda dersen verdiğini al ver al ver ondan aşağısı yoktu :D
10 gün önce rahatsızlandım grip falan oldum o sırada benim iltah miştah gitti aldıklarımı verdim onu hissediyorum ve artık yiyemiyorumda midem de küçülmeye baslamıs :) bu arada tebrik ederim 15 kilo vermişsin 3.5 ayda az ama genede iyi :) az dememin sebebi vücutta yağğ oranı fazla vermeye başlayınca diğer insanlara göre vücuttan atılan yağ fazla oluyor hem öyle cok hareketsizde değildin ve herbalifela aç gezdin öyle o yüzden 3.5 ayda 15 kiloyu az buldum :) bende eylülde spor salonu açılacak oraya gidicem ins :)
Ahh yanarım yanarım herbalife verdiğim paraya yanarım :)

merhaba canımmm keşke biraz daha dayansaydın disiplinli kullansaydın ve faydasını görseydinnnn gerçekten isterdim bunu evet ben biraz yavaş veriyorum ama bu süreçte spor yapmadım birde özel bi rahatsızlığım var kadınsal bir konu oda yavaşlatıyor :) ama umarımm bir daha almadan verirsin sende :)

merhaba canımmm keşke biraz daha dayansaydın disiplinli kullansaydın ve faydasını görseydinnnn gerçekten isterdim bunu evet ben biraz yavaş veriyorum ama bu süreçte spor yapmadım birde özel bi rahatsızlığım var kadınsal bir konu oda yavaşlatıyor :) ama umarımm bir daha almadan verirsin sende :)
Anladım canım :) olsun az olsun öz olsun vermek :)
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım :) işte öyle oldu ama bigün bitireceğim inşallah en sevdiğim yanı suan seftali aromalı yağ yakıcı cayı hafif sallama form cayları tadı gibi :) arada ondan içiyorum :) öyle yani seni son durum ne peki? :)

Anladım canım :) olsun az olsun öz olsun vermek :)
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım :) işte öyle oldu ama bigün bitireceğim inşallah en sevdiğim yanı suan seftali aromalı yağ yakıcı cayı hafif sallama form cayları tadı gibi :) arada ondan içiyorum :) öyle yani seni son durum ne peki? :)
kusura bakma internet sıkıntısı yaşıyordum mobil uygulamada hata verip duruyordu simdi telefonun internetini pc ile paylaşıp giriyorum :)
benim en son durum suan verdiğim kilo 19 oldu inşallah böyle devam edecek :)

kusura bakma internet sıkıntısı yaşıyordum mobil uygulamada hata verip duruyordu simdi telefonun internetini pc ile paylaşıp giriyorum :)
benim en son durum suan verdiğim kilo 19 oldu inşallah böyle devam edecek :)
Yok canım estağfrullah önemli değil :) maşallah dahada çok verirsin inşallah :) kaç kilo oldu tam şimdi ? :)

Back
X