Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amin... Yarın görüşmek üzere artık herbalife kullanırken yalnız değilsiniz (kadınlar kulubünde) ben varım artık inşallah birbirimizi motive ederek ideal kilolarımıza ulaşırız
Amin... Yarın görüşmek üzere artık herbalife kullanırken yalnız değilsiniz (kadınlar kulubünde) ben varım artık inşallah birbirimizi motive ederek ideal kilolarımıza ulaşırız
Tamam canım ordan yorumlaşmaya devam ederiz diyet günlüğü başlığını bence söyle değiştir ki kullananlar baslığı görüpte yorum yaparlar: Herbalife ile diyet günlüğü diye değiştirirsen bence daha iyi olur
bende kullanıyorum vanilyalı shake gayet iyi 3 ayda ben 8 kilo verdim ve çok memnunum diğer başka ürünlerini bilmiyorum kullananlar var mı hangisini tavsiye edersiniz hanımlar :)
2006 yılında ev arkadaşım kilo verme çabaları içerisindeyken tanışmıştım bu ürünlerle... Hatta satış yapmak için üye bile olmuştum. Ama uzun süreli sonucu görünce iyiki diyorum çevremdekilere satış yapmamışım. İnsna ömrü boyunca shakelerle beslenemez. Bıraktığı zamanda da ne kadar dikkat ederse etsin kilo alıyor. Ev arkadaşımın aç yattığı günleri hatırlıyorum, sonuç: eski kilosundan 15 kilo fazlası vardı en son konuştuğumuzda...