Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MERHABA YENI SIPARIS VERDIM URUNLERIM DAHA ELIME GELMEDI HERBALIFE ILE 10 KILO VERMEK ISTIYORUM AMA KULLANANLAR BANA BILGI VEREBILIRMI GERCEKTEN ISE YARIYORMU
MERHABA YENI SIPARIS VERDIM URUNLERIM DAHA ELIME GELMEDI HERBALIFE ILE 10 KILO VERMEK ISTIYORUM AMA KULLANANLAR BANA BILGI VEREBILIRMI GERCEKTEN ISE YARIYORMU
Ben 2 ay boyunca kullanmıştım geçen sene Haziran ayında başladım Ağustos ayında 2 ayda 10 kilo vermiştim bol bol su çayını içtim ama ben sadece şeklini kullanmadım herbalife'ın ödem atıcı ve yağ yakıcı çayını içtim onunla birlikte 10 kilo verdim sadece Ama yememe içmeme dikkat ettim tabii ki evde de oryantal açık oynamıştım şu an tekrar başladım hala kullanıyorum memnunum Dün başladım mesela diyete bir günde ödem attığı için tabii hemen bu kilo kaybı fazla oluyor 2 kg gitti
Bende başlayacağım. Siparişim elime ulaştığında. Koçluk eğitimi de alacağım bunu da belirtmek isterim. Koçluk almayanlar kafasına göre kilo vermeye çalıştığı için başarılı olamayabiliyor. Muhtemelen yarın başlayacağım. Birbirimizi haberdar edelim