Aslında anlatmıyorum her detayı ama görüşünce illaki duyuyo bişey duymasına gerek yok her detayı söyleyebilir aklınıza gelecek bize gelmiş oluyo mesela telefonla konuşuyorum teyzem geldi diyorum. Onu hemen kızına söylüyo çok rahatsız ediciKv ne anlatma bu kadar rahatsızsan, anne kız bir araya gelince gelin çeliştirmesini durdurmazsın maalesef. Ben anneme mani olamıyorum valla her tlf konuşmasında gelin dedikodusu yapmaktan bıkmadı! Offf amma dedikodu yapıyorsun bile dedim ama nafile , artık gelin anlatmaya başlayınca "tamam görüşürüz anne ben seni sonra ararım " deyip kapatıyorum. Ama yok bir sonraki aramada yine aynısı
Ya her detayı anlattığımı kim söyledi on gidiyorsam bir gittiğimi söylerim on yapıyorsam bir yaptığımı söylerim evimiz on dakika mesafe geliyo uğruyo Bi kahve içmeye bişey anlatmama gerek yok o an bişeye şahit olması bişeyi görmedi yeterliHer detayi kayinvalideye anlatmazsan her detayi anlatamaz.
Vermiyorum bu huyunu çözdüğümdem beri ama yine de insan çok rahatsız oluyo hep benimle ilgili konuşuyo diyorum bu kafın o Zaman uyarsam mı yanlış anlar mıKv manyak kafayi takarsan sen de manyak olursun. Malzeme verme. O yine de bulacaktir illa bir seyler. O kadarini da sallamaycaksin.
Tamam teşekkür ederimKV nize herşeyi anlatmayın eşinizide bu konuda uyarın. Gorumceniz senden bahsediyoruz diyince benim neyim var ki beni konuşuyorsunuz sürekli diye söyleyin. Bu durum devam ederse KV nize açık açık rahatsız olduğunuzu, anlatılacak bir mevzu varsa kendiniz anlatabileceğinizi söyleyin.
Annenizde manti yediginizidemi gordu sahit oldu.Ya her detayı anlattığımı kim söyledi on gidiyorsam bir gittiğimi söylerim on yapıyorsam bir yaptığımı söylerim evimiz on dakika mesafe geliyo uğruyo Bi kahve içmeye bişey anlatmama gerek yok o an bişeye şahit olması bişeyi görmedi yeterli
Ise yaramaz ki. Bir de kotu gelin olursun. Ama bir dene istersen sen bilirsin.Vermiyorum bu huyunu çözdüğümdem beri ama yine de insan çok rahatsız oluyo hep benimle ilgili konuşuyo diyorum bu kafın o Zaman uyarsam mı yanlış anlar mı
Allah kolaylık versin ben öyle yapmıştım.Tamam teşekkür ederim
Hayır eşime mesaj atmış napıyorsunuz ev demisiniz diye o da yok mantı yemeğe geldik gibi mesaj atmışAnnenizde manti yediginizidemi gordu sahit oldu.
Boş insan işi yok aklı fikri bende en iyisi sallamamakIse yaramaz ki. Bir de kotu gelin olursun. Ama bir dene istersen sen bilirsin.
Siz yada esiniz birisi soylemis iste.Size geldi kahve icti o an olanlari anlatir gittim camasir katliyordu birakti kahve ictik gibi cunku isin icinde kendiside var.Hayır eşime mesaj atmış napıyorsunuz ev demisiniz diye o da yok mantı yemeğe geldik gibi mesaj atmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?