Hergün başım ağrıyor dayanamıyorum

EvKa

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2012
52
48
288
İzmir
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar öncelikle. Şu sorunum var. 2 ay önce bir mr çektirdim ve boyun düzleşmesi çıktı. Doktora gitmedim sadece hareketlerime dikkat etmeye çalıştım. Gel gör ki 3 haftadır her Allahın günü başım beynim ağrıyor dayanamıyorum artık. Beynim patlayacak gibi hissediyorum. Yani şuan bile başım ağrıyor. Üstelik başımın ağrısı geçsin diyr biraz uyudum geçti. Kalktm yine başladı ne yapacağımı bilmiyorun yardım ederseniz tecrübelerinizi paylaşırsamız çok sevinirim.

Yani cok enteresan geliyor bana burasi ...
Tomografi mi cekelim ne yapalim :110:
Ama aklima bi fikir geldi
Doktora gidin ;)
Egzersizleri var onlari yapin
Agri kesici diye bir sey var ondan icin..
Ama durun en mantiklisi sanirim doktor
Sizce de oyle dimi ?

Sebep boyun düzleşmesi ise
Islak saçla kalmayacaksınız fizik tedavi uygulayavaksınız duruşunuza dikkat edeceksiniz hayat kaliteniz için bir uzmandan yardım alacaksınız

Zaten kimse burda kimse şurama bişey oldu bilmem ne diyip bunu geçirmenizi beklemiyor sizden. Aksine soruda da türkçe yazıldığı gibi başına gelenlerden bahsediyorum. Tecrübelerini paylaşan arkadaşlardan bahsediyorum. Tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim dedim. Yoksa paylaşacak bir şeyiniz de olmamalı bu soruya.

Zaten kimse burda kimse şurama bişey oldu bilmem ne diyip bunu geçirmenizi beklemiyor sizden. Aksine soruda da türkçe yazıldığı gibi başına gelenlerden bahsediyorum. Tecrübelerini paylaşan arkadaşlardan bahsediyorum. Tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim dedim. Yoksa paylaşacak bir şeyiniz de olmamalı bu soruya.
Başınız mı ağrıyor gene tecrübelerimiz bu yönde hanımefendi

Babamda var ..
Doktora gidiyor.
Fizik tedaviciye gidiyor .
Egzersizlerini duzgun yapiyor .
Ne kadar ugrassa da artik boynunu tam ceviremiyor ..
Tecrubeler bunlar ..

Atlas terapistine gidin.İyi bir Fizik tedavisi görüp gevşeme hareketlerini öğrenip hergün tekrarlayın...sırtınızı güçlendirin.Derdinize çare Sporda,ama mutlaka Atlasınıza baktırın

Recep ivedik geldi aklıma gez gez sonraaa yok başim ağriyyy yookk başim ağriyyy:KK70: banyo yaptıktan sonra ayaklarını soğuk su ile yıka bu peygamber sünnetidir baş ağrısı çekmezsin artik ''o söyledi ise doğrudur ''

Başağrınız omuzlara yayılmadıysa henüz, kas gevşeticiler işe yarayabiliyor. Düzenli almak gerekiyor bir süre. Bir de o bölgeyı sıcak tutmak da ciddi işe yarayabiliyor. Ben bu mevsimde bile kışlık atkı ile geziyorum bazen gece gündüz - yatarken dahil- günlerce. Oradaki ısının artması hakikaten ağrıyı hafifletiyor. Kas gevşetici bazı hapların pomatları da var, o bölgeye sürüp, kışlık kaşkolu da sarınca, buram buram koka koka ama çok daha huzurlu, bazen ağrısız gezilebiliyor. İlk aşamada hemen yardımcı olması için bunları önerebilirim. Sonrasında, yüzme çok iyi geliyor olanağınız varsa, bir de boyun güçlendirici egzersizleri gerçekten öğrenip yapmak lazım. Ağır kaldırmayın, tek kolla yük taşımayın, rüzgar almayın. 5 dakikalık rüzgar, 2 kilo domatesi 10 dakika taşımak , klima önünde 5-10 dakika kalmak 3 gün ağrı çektirebiliyor.

Çok geçmiş olsun.

bence hemen bir doktora gidin belki de fizik tedaviye ihtiyacınız vardır
geçmiş olsun

Tansiyonunuzu ölçün, yüksek değilse migren ihtimalini göz önünde bulundurun ve başka bir dr.a gidin.

Back
X