• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergun cat kapi gelen kv ve kp

Sizce niye geliyorlar peki aranızda yatmaya mı :KK66:
Günahınızı almayım ama bana pek geçimli biri gibi gelmediniz ..
Amacım kavga değil ama belki başka yerden bakmaya ihtiyacınız vardır ..
Naçizane ..
Tabi buda sizin dusunceniz, yorumunuz ama 7 aydir bunu ceken benim ha bu durum bir iki kere yasansaydi amenna ama ama ama iste.

ya net durust olmak bu kadar zor mu ? acik ve net bir sekilde soyleyeceksin girmeyin iceri benim ozel alanim rahatsiz oluyorum diye buraya yaziyorsaniz bari tavsiyelere uyun yarin mesela yine geldi eve odana girmek istedi direk onune gec kapiyi kapat acmasina musade etme ben getiririm cocugu iceri girmeyin de. bu kadar basit aslinda bence yarin bunu deneyin biraz akli varsa daha da girmez yine girmeye kalkarsa yine sert bir sekilde girmeyin diye uyarin

Misafirim var özel konuşuyoruz müsait değiliz falan deyin.ya da o saatlerde kızınızı alın parka falan çıkarın.her gün her gün olur mu!ne ayıp!

ne kadar kalıyorlar geldiklerinde ,yarım saat sevip gidiyorlarsa bence sorun yok ..
Art niyetli değil bana torun sevgisi gibi geldi ..
Çamaşır da bırakmayın ayrıca ne kadar ayıp,kp in oraya gireceğini bile bile bunlar ucuz numaralar !!

Kayınpederın oraya gırmesı ucuz değilde bu mu ucuz ?

Yangına körükle gitmeyin lütfen konu sahibi sinirli ,kaldı ki insanların sadece torun sevmeye geldiklerini okuduk farkındaysanız ,sanki her akşam sürü sepet gelip evde yenmedik yemek ,dağıtılmadık eşya bırakmıyorlarmış gibi konuşmuşsunuz ..
Hele yatak odasına çamaşır fikri beynimi sulandırdı ...

Ben bu fıkırlerı sana vermıyorum kı , sen bunu sorun olarak gormeye bılırsın . Benım muhattabımda sen değilsin bak burası bdv demekkı bu onun derdıymıs yazmıs bende soyledım kımse kımseye bu kadar tavız vermek zorunda değil . Konu sahıbıde senınle aynı dusuncede olmadıgına gore sana burda haddını bılıp susmak düşüyor malesef soyledıklerımı yanlıs buluyorsa kendısı ıfade ederdı .Ben bunları gıt yap demıyorum sadece secenek sundum . Bır kayınbaba utanmıyor cat kapı gelınının odasına gırmeyede benım yazdıklarım mı ucuz oluyor . Tartısmak ıstemıyorum ...

Ben bu fıkırlerı sana vermıyorum kı , sen bunu sorun olarak gormeye bılırsın . Benım muhattabımda sen değilsin bak burası bdv demekkı bu onun derdıymıs yazmıs bende soyledım kımse kımseye bu kadar tavız vermek zorunda değil . Konu sahıbıde senınle aynı dusuncede olmadıgına gore sana burda haddını bılıp susmak düşüyor malesef soyledıklerımı yanlıs buluyorsa kendısı ıfade ederdı .Ben bunları gıt yap demıyorum sadece secenek sundum . Bır kayınbaba utanmıyor cat kapı gelınının odasına gırmeyede benım yazdıklarım mı ucuz oluyor . Tartısmak ıstemıyorum ...

Bende tartışamayacağımızı anladım ;)

Kaç yaşına gelmış kadınların boyle ergen gıbı bel altı laf vurmaya çalışmasını anlayamıyorum .

Sürekli olarak bangır bangır kavga etmeye alışıksanız ,kıssadan hisseyi anlamamanız normal ;)
Tartışmak istemiyorum yazmışsınız bende tartışamayacağımızı anladım dedim ;)
İyi geceler ..

Kayın peder oraya torunu var diye giriyor ama siz oraya kayın peder var diye KASITLI don koyarsanız ,sutyen koyarsanız evet ucuz ...
Düşüncesi bile ucuz ..

Girmesın kızım gıt getır seveyım desın cok mu zor ? Musaıt mısın desın ? Ya bunu tartısmak ıstemıyorum . Ben fıkrımı sundum yapıp yapmamak ona kalır , bunu tartısmak kımsenın haddı değil .

Bence de haber verip izin alarak gelmesi daha uygun gibi. Torun sevgisi vardır da, evli bir çiftin evine de her gün her gün gidilmez ki..

Tabii ki de girilmez ben dal orta girsin demiyorum zaten ama o adam oraya girecek diye kasıtlı külot ,sutyen konulur mu Allah aşkına ..
Buraya geliyor üyeler zaten canı burnunda ,sinirden köpürmüş hop ordan aklı evvel biri çıkıyor diyor ki böyle böyle yap ..
Doğru yanlış ayırt edilmeden uygulayacak belki o sinirle ..
Sadece bu olay değil ama kışkırtan sonularının ne olacağını tahmin etmiyor ..

ya ama küçük bebek, özlemiştir, bana büyütüyorsunuz gibi geldi.
hani geldi, benden hizmet bekledi, yemek yaptım vs deseniz neyse diyeceğim, ama muhtemelen gelip 5-10 dakika torun sevip gidiyor.
hayır ne var yani, sevinmeniz gerekir, çocuğumu seviyorlar diye.
tek sorun, uyuyorsa uyandırma meselesi, bunu da konuşup çözebilirsiniz diye düşünüyorum.
ayrıca 11 de geldiğinde elbette bebek uyuyor olur, uyandırmasına izin vermeyeceğinizi net bir şekilde söyleyin bundan sonrası için, ama akşam 5de zaten uyumaması gerekir, o yüzden o saatte uyuyor bile olsa uyandırması sorun olmamalı.
bence çok bencilce yaklaşıyorsunuz konuya.

Tabii ki de girilmez ben dal orta girsin demiyorum zaten ama o adam oraya girecek diye kasıtlı külot ,sutyen konulur mu Allah aşkına ..
Buraya geliyor üyeler zaten canı burnunda ,sinirden köpürmüş hop ordan aklı evvel biri çıkıyor diyor ki böyle böyle yap ..
Doğru yanlış ayırt edilmeden uygulayacak belki o sinirle ..
Sadece bu olay değil ama kışkırtan sonularının ne olacağını tahmin etmiyor ..

ben yanlış mı anladım, kv yazıyor ilk yorumda, kp değil.
kp mi yatak odasına giriyormuş?

ben yanlış mı anladım, kv yazıyor ilk yorumda, kp değil.
kp mi yatak odasına giriyormuş?

Bilmiyom kim giriyomuş :KK53:
Kimse için yapılmamalı zannımca :KK47:
Girse de yorganı çekip yatmıyordur zaten dediğin gibi 5 dk sevip gidiyordur ..
Olay çıkacak ya :110:

Back
X