Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya merakımı mazur görün ama çevremdeki insanlar giyime çok önem veriyor açıkçası ben pek önemsemem..Hani 2-3 gün üstü üste aynı şeyi giyince başka bişeyin yok mu gibi falan derler hani:))Siz bir gün giydiğinizi ertesi gün giyer misiniz bu konuda ne kadar titizsiniz?a.s.
ben hergün baska giyerim bugün giydigimi cikarir kirliye atarim.3 kiyafetim var bi günde giydigim aksama kadar yatagin üstü camasir doluyo pijamalarim,rahat kiyafet bide ögleden sonra güzel giyinirim....
bi gün giydiğimi ertesi gün giymem 1-2 günlük gittiğim yere bile bi sürü kıyafet götürürüm ve illaki ona uygun çanta ayakkabı koca bi çantayla gittiğim çok olmuştur.ama bi bayan kombine etmeyi çok iyi bilmeli bence bazı kıyafetler çok yönlü olabiliyo onlardan tercih ederim çoğunlukla...
Ben hergün ayrı giyerim..Kendimi daha iyi hissetmek için yaparım bunu..:dance:
Evden çıkarken güzelce giyinmek sonra aynaya bakıp gülümsemek beni çok mutlu eder.:1rolleyes:
Takılarımı bile kıyafetime uygun olarak değiştiririm hergün.naniknanik
ben işe gireli 2 sene oldu nerdeyse hiç 2 gün üst üste aynı kıyafeti giydigimi bilmem... bilmem alışkanlık herhalde..
ama bendede şöyle bi şey var elim hep aynı şeylere gidiyo kıayfet giyecegim zaman rahat oldugum şeylere gidiyo..
mesela bu yaz başlıyo diye 4 çift topuklu ayakkabı aldım klasik giyerim diye ama yok her sabah işe gelirken yine aynı babet giyip geliyommm :)tatlicadiarzu...
bende farklı giyerim ama örneğin siyah giyinmem lazım ve o hafta onu giymem gerekiyo mutlaka arada 1 gün bırakırım. ama benimde üşenip aynı şeyi iki gün giydiğim olmuştur 3. gün asla giymemmm
imkanı yok bir gü giydiğimi ikinci gün giymem nuda bi alışkanlık yani elimde değil çok zor durumda kalırsam işe çok geç kalırsam belki ve genelde akşamdan hazırlarım
ben hergün farklı giyerim. zaten çok kıyafetim var. 1 giydiğime bidaha sıra gelene kadar 1 ay geçer. bide iş çıkışı biyere gidiceksem kesin eve gidip değiştiririm.
bende hergun farkli giyinirim...eger hastaysam yada gec kalmissam ne giydigimin onemi olmuyo
normalde aksamdan ne giyecegimi mutlaka ayarlarim
ayarlamazsam sabah kesin gec kalirim hemen karar veremem
hergün aynı giyinmem zaten okula gidiyorum.. herkesin gözü önündesin.. kimi zaman hiç hazır olmadan tahtaya cıkıp sunum yapıyosun.. o nedenle dikkat ediyorum.. ama bazen pantolon aynı kalıyo üzerine farklı seyler atıyorum.. bazen onca esya arasından ne giycem diyerek aynı seyleri giydigim oluyo ama oda hafta sonları genelde gözönünde cok degilsem..
bende kesinlikle üstüme giymem ama altıma olabiliyo tabikide...
zaten bu sıcak havalarda iki kere giyinmek bir şeyi olmuyor
ter kokabiliyor ne kadar önlesekte roll-on larlaa
hergün kesinlikle farklı giyinirim.
1 hafta içinde aynı şeyi 2 kere giyebilirim sorun etmem, ama 2 gün üstüste aynı şeyi giymem. aynı kolyeyi, çantayı bile takmamaya çalışırım hatta. sositososito