• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergün Farklı mı Giyinirsiniz?

ben dikkat ederim aynı kıyafeti giymem ertesi gün genelde benim de belli şeylere gider elim çok sevdiğim kıyafetlerim vardır ama aynı kıyafeti giymem alışkanlıkla ilgili birşey olsa gerek

Ben de üst üste aynı kıyafeti giymem. Öyle çok çok kıyafetim olduğundan değil ama kirli gibi geliyor. Kirli değilse de arada havalndırıp öyle giymek daha iyi oluyor.

bende hergün ayrı ayrı giyinenlerdenim. dün giyindiklerimizde ister istemez kötü bir koku oluşuyor buda ilk başta beni çok rahatsız eder ee karşımdakilerininde rahatsız olmasını istemem o yüzden hergüne ayrı kıyafet a.s.

Ben de hergün ayrı giyinirim. Çalıştığım için daha bi dikkatliyim.Zaten süslü olduğum için makyajıma takılarıma herşeye özen gösteririm.Moral açısından iyi hissediyorum.Yoksa işim çok yoğun bazı gün odamdan çıkamıyorum bile.

bende her gün farklı kıyafet giyenlerdenim çalıştığım için

yalnız sabah niye geç kalıyorum diye düşünürken herkesin akşamdan hazırladığını okuduum

ben akşamdan hazırlayım diyorum ama akşamki psikolojim ile sabahki bir olmuyor o yüzden sabah iki saat gardolap başında dikiliyorum :D

tamamen ayni seyi giyinmem belki kot fln ayni olabilir ama dier seyler farklidir genllikle

çalıştığım için yarınki giyeceğimi bi gün öncesınden hazırlarım
hafta sonu gıyeceklerımı de eşime sorarım aşkım ne giyiiiiim-tatlicadiarzu-

kesinlikle bi gün giydiğimi bir daha giymem.. insanların gözünde bi duruşum var :)9 onu bozamam
giyenlere bşey diyemem :s kendi tercihleridir
hani mecburlardır ertesi günde giyiyolardır ona bişey demem ama iki gnden fazla hemde hiç sebepsiz aynı şeyleri giyen bi kişiye pek temiz gözüyle bakmam. eer böyle bi arkdaşımız varsa ve yazımı okumuşsa kızmasın lütfen ben sadece kendi görüşümü söyledim :))

bende o gün giyindiğini ertesi gün giyinmeyenlerdenim..hatta bi sonraki hafta bile giymiyorum..biliyorum abartıyorum belki ama,napiim böleyim işte..

bende hiçbigun aynı seyı gıymedım.gıymemde.
bunu baskaları ıcın degıl kendım ıcın yaparım

Bir gün giydiğimi ertesi güne maalesef giyinemiyorum.Sanırım önceden kalan bir alışkanlıkmı dersiniz,kenimi böyle daha güzel hissediyorum mu dersiniz,ne derseni deyin ama ben kendimi her gün bu gün ne giysem sorusunu sormaktan sıkılmış bir durumdayım arkadaşlar..a.s.

evettttt bu yüzdende bıktım kıyafet yıkayıp ütülemekten......ama ne yapıyım ütüsü bozulan ve kokan şeylerden nefret ediyorum.....bir sonraki güne kalınca illaki il temiz kokusu kalmıyor kıyafetlerin......öyle işte...

ben de her gün farklı giyinirim dolaplarıma sığmıyorum artık haftada 1 alışverişe çıkıyorum gibi bir şey.. ama saçma sapan şeyler de almam kesimleri bedenleri üstüme uyan markalarım var mesela her markanın 36 sı uymayabiliyor :1closedeyes: geçen farklı bir markanın 34 bedenini aldım mesela 36 büyük geldi ama hala giyecek bir şeyim yok her zamanki gibi -tatlicadiarzu-

.........

Son düzenleme:
ayni kiyafeti pantolon olsun bluz tisört kazak olsun iki gün üst üste giyinmem, kendimi rahat hissedemiyorum, haftasonu anneme gittigimde bile kac degisik giyisi götürürüm ne olur ne olmaz

aynı kıyafeti üstüste günlerde giymem.. 2 gün üstüste giydigim cok nadir olmuştur belki .pantolonum aynı kalabilir ama üstümü değişirim..hihoyyyt

ben hergün ayrı giyinirim allaha şükür 365 güne yeticek kadar kiyafetim var hatta fazlası var ama ben hala bazen giyicek bisey bulamıyorum mirmirmirmir

severim farklı farklı giyinmeyi kendimi daha iyi hissediyorum
hatta her aksam yatmadan önce yrn ne giysem diye kafamda kombinasyonlar kurarım.

Son düzenleme:
Back
X