• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergün Farklı mı Giyinirsiniz?

bende farklı giyinirrimm ama pantolonum 2 gün giyebilirimm değişik giyinmek beni mutlu ederr

Bende hergün farklı giyinirim öyle bir takıntım üniversite yıllığımda bile yazmıştı arkadaşlarım. (Her gün farklı kıyafet giydiği için çamaşır yıkamakla başı beladadır diye) :)

hergün mutlaka farklı giyinirim
bazen birgün önce siyah pantolon giyinmisem ertesi günü o pantolonu tekar giyebilirim mesela ama bu bile çok çok nadir olur
genelikle bugün giydiklerimi akşama kirliye atarım zaten ertesi gün tekrar giyme gibi bir şansım olmaz
evde bile bikaç gün üst üst aynı şeyleri giymem rahat hissetmem çünkü

Evet her gün farklı giyinirim. İki tane kıyafetim olsa birini bir gün diğerini ikinci gün giyerim. Sıkılıyorum her gün aynı giyince:)

bi gün giydiğimi ertesi gün giymem 1-2 günlük gittiğim yere bile bi sürü kıyafet götürürüm ve illaki ona uygun çanta ayakkabı koca bi çantayla gittiğim çok olmuştur.ama bi bayan kombine etmeyi çok iyi bilmeli bence bazı kıyafetler çok yönlü olabiliyo onlardan tercih ederim çoğunlukla...

kendimi sürekli ayni görmekten sikilacağim için ayni şeyleri uzun süreli gymem hemde üzerimde beni derbeder göstermesini kirişik ütüsüz diz çikarmiş şeyleri neden giyeyim ki bir daha zaten !

çok nadiren bir pantolonu iki kez giyebilirim ama üst kesinlikle hergün farklı olur eger yaz ise mevsim ayakkabılarımın renkleri bile kıyafetime göre renkli olur kışın malum genelde kahverengi siyah secenekleri var..takılarımı bile degişik kullanmaya özen gösteririm ..buda benim kendimi şımartma yönetimim sengözlerimebaksanab a.s.

kıyafet değişimi takılar insanın kendini iyi hissetmesini sağlıyor..

bende hergün değiştiririm. takılar ve makyajda buna uyumlu olur..

ben çalışırken iki gün aynı şeyi üstüste asla giymezdim aynı kazagı aynı pantolonlada gıymezdım hep farklı olurdu yani şimdi evdeyim şimdi 2 gunde bir eşofman degiştiriyorum napim üşeniyorum.....:)

hergün farklı giyinmeye özen gösteririm nadirdir üst üste ama haftanın 1.günü giydiğimi 4.gün giyerim napimmm

hayatımın hiçbir döneminde aynı şeyi iki gün üst üste giymedim...
farklı giyinmeyi seviyorum..her gün farklı giyinirim...

bende hergün ayri giyinirim,dolap tika basa dolu ama actigimda sanki giyecek biseyim yokmus gibi olur bazen
utaniyorum bu yüzden kendimden:(
1kez giyince onun mutlaka yikanmasi gerek gibi hissederim ve hemen sepete atarim
bilmem cocuklugumdan beri böyleyim napiyim

bende aynı kıyafeti üst üste giyemeyenlerdenim aslında çok temiz kullanırım ama yinede kirleniyor gibime gelir

eğer o gün eve gitmediysem mecburen
2. günde aynı olurum ve bundan acayip rahatsız olurum
mesela 10 kasımda arkadaslarla kalcaz bu sefer yanıma alcam :)
yoksa valla bunalıma giriyom

farklı giyinmeye çalışırım
özellikle çalıştığım zamanlarda böyleydi
şimdi evde olunca anlaşılmıyo bile :jeyyar:

Back
X