Hergün hergun kocamin ailesiyle görüşüyorum

Ya gidelim gelsinler de çok abartilmasin biraz kendi haline bırakılmalı insan zorla güzellik olmaz anlamıyo işte

Hıc sevmem lackalasmıs ılıskılerı.
Mesafeyı koyun.
Baştan olmalı mesafe şimdi bişey yapamıyorum malesef kestirip atmam lazim tamamen boşanmak çözüm sadece eşim cok düşkün ailesine onlarla bi gün görüşmese olmuyo hergün arar hepsjni tek tek

Bende iyilik yapmayı severim ama bana müdahele edilirse laf söylenirse kötülük yapılırsa isinamam ömür boyu kendimi çok zorluyorum evlilik çok farklı bişeymis kendimden çok ödün verdim

Bende iyilik severim ama ben eşitsizliğe adaletsiz davranılmasına ve işime karışılmasına dayanamam kimseye hesap vermeye gelemiyorum Kendinden yeterince ödün vermişsin bırak bence birazda karşındaki insanlar fedakar olsun

Bende senin gibiyim aynı ama su üç yıldır vok sabrettim

Allah razı olsun canım benim oğlum var bi tane o da çok tatlı masallah Allah herkesin evladını anasına babasına bagislasin

Bende yakın davraniyorum napayim surat Assan terslesem kötü olcak esimle daha huzursuz olcaz bende susuyorum herkes bayilmiyo ki eşinin ailesine ama huzursuzluk olmaması için susuluyor

Haklısın canim ne diyim kendi ailesini sayiyo en son diyo sen ve oğlum bu aileye dahil oldunuz onların soyadını tasiyoz ya oyleymis

Hergün birlikte mi takılıyonuz sizde? Biz bi yatmadan yatmaya aşağı iniyoduk off off sevmediğin insanlarla bi dk bile geçirmek işkence gibi

Haklısın canim ne diyim kendi ailesini sayiyo en son diyo sen ve oğlum bu aileye dahil oldunuz onların soyadını tasiyoz ya oyleymis
evet koca tarafindayiz soyadini nufusu herşey degişiyo..
eşimde sen bizdesin diyo.. kızlık soyadimi bile koyamadim izin vermedi ki..
istemiyorum dedi... babam kızım kızlık soyadini kullan demişti. eşim olmaz diyo.
koca soyadina alıştım artık.

hay maşallah sizin eş fazla kıskanç Allah sabır versin, bakkala gitmeyle iş mi çevriliyormuş arkadan, ayrıca bu erkeklerin evlendikten sonra aile ile kopamama sorunu nedir ya, çoluk çocuk anne baba, hep birlikte nasıl rahat ediyorlar anlamadım. ben annemlere bile eşimle gitmeyi sevmiyorum, yalnız gidiyoum ki dah rahat vakit geçirelim, bunlar ne anlıyor hergün sizi ailesinin yanına götürmekten. güzelce bir gün konş canım, bu akşam evimizde oturalım, sana bir kahve yapayım karşılıklı içelim vs.de belki böyle böyle zamanla alışır.

canım kusura bakma kayınvalideniz ağır sapıkmış, hiç normal değil bu, çocugun da psikolojisini bozar

Her tartismamizda bana küfür ediyo git filan diyo bende çıkıp gidecek oluyorum tutuyo Sinirle soylemismis benjm çektiğimi herkes çekmez etmediği kufurler hakaretler kalmadı vurdu da ama yine de yaranamadim
Canim Allah yardmcin olsun ama bu adam cekilmez lafimi yanlis anlama vuruyomusta bosan demiyorum ama ayri kal git annenlere ne hali varsa gorsun

canım kusura bakma kayınvalideniz ağır sapıkmış, hiç normal değil bu, çocugun da psikolojisini bozar
Valla defalarca uyardım ama çocuk görümcemin çocuğu 2 taraf da halinden memnun.. o yüzden kötü ilan edilen benim.. eniştem çok kızıyo bu duruma ama o da çalıştığı için akşamları ancak geliyo haliyle kaynanam yapıcanı yapıyo.. hadi gel bacak sevelim popo sevelim diyo ya
İyi ki çocuğumun 7 24 yanındayım bu kadının yalnız görme fırsatı yok diyorum.. şimdi çocuk 9 yaşına geldi ben yıllardır doğru olanı anlatsam da o daha yakın olanlarının etkisinde.. anneannesini dedesinden kıskanıyo.. ayy nefret etmek bile az kalır bunlara hissettiğim duygunun yanında

ee kıskanır tabii çocugun psikolojisini bozmuş pislik ya resmen, sapıklık yani başka bir şey değil. ben emanet edemezdim bu kadına çocuk falan. ee kendi kızı memnunsa sen uyarmaktan öte gidemezsin haklısın canım. görümcen de cahilin cahiliymiş. valla buraları okuyunca ne garip insanlar var öğreniyor insan. Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…