Ya gidelim gelsinler de çok abartilmasin biraz kendi haline bırakılmalı insan zorla güzellik olmaz anlamıyo işteBende her hafta görüşürdüm mutlaka :) Çünkü evlendiğimiz zaman annesiyle ve babasıyla da nikah kıymış oluyoruz, çünkü hiç tanımadığımız kadınlara sırf oğullarıyla evlendik diye anne demek zorundayız. Gidersiniz yani, bu devran böyle
Yok annem uzakta evi bırakır mj hiç bide kendi ailesi burday ken mümkün değil ailesi burda yasamasa mecbur bırakırMadem öyle hergün annene bıraksın seni
kvni göreceğine anneni gör
Baştan olmalı mesafe şimdi bişey yapamıyorum malesef kestirip atmam lazim tamamen boşanmak çözüm sadece eşim cok düşkün ailesine onlarla bi gün görüşmese olmuyo hergün arar hepsjni tek tekHıc sevmem lackalasmıs ılıskılerı.
Mesafeyı koyun.
Bende iyilik yapmayı severim ama bana müdahele edilirse laf söylenirse kötülük yapılırsa isinamam ömür boyu kendimi çok zorluyorum evlilik çok farklı bişeymis kendimden çok ödün verdim
Bende senin gibiyim aynı ama su üç yıldır vok sabrettimBende iyilik severim ama ben eşitsizliğe adaletsiz davranılmasına ve işime karışılmasına dayanamam kimseye hesap vermeye gelemiyorumKendinden yeterince ödün vermişsin bırak bence birazda karşındaki insanlar fedakar olsun
Allah razı olsun canım benim oğlum var bi tane o da çok tatlı masallah Allah herkesin evladını anasına babasına bagislasinfotograftakı sızınse gelinmicek gibi değil şimdi :)
efendim kız olsun erkek olsun kv kp tarafını sevmezler çok görüşmek bıkkınlık getirir gel gelelimki eşler kırılmasın kopmasın diye idare edilir edilmek zorunda kalınır kendini çeksen surat assan olaylar olaylar çıkar ne yapacağın kabulleneceğin mecbur
Haklısın canim ne diyim kendi ailesini sayiyo en son diyo sen ve oğlum bu aileye dahil oldunuz onların soyadını tasiyoz ya oyleymisKocanızın kafa örümcek bağlamış Bi üflemek lazım o kafayı!
Üslup için üzgünüm ama çok sinirlendim ne demek senden ben sorumluyum ailene el oldun bu ne laflar ya.
Koca kadınım kimse benden sorumlu falan değil evlenmeden önce babanın evlenince kocanın malı kadın oh ne ala memleket . Baksanız karnını doyuramaz donunu yıkayamaz bir başına. Feci sinirlendim
Sendemi yakinsin çok sorum yaşanıyor mu?ben varım ben ben ben
Allah bundan sonrası için kolaylık versin canım inşallah değişir bazı şeylerBende senin gibiyim aynı ama su üç yıldır vok sabrettim
Hergün birlikte mi takılıyonuz sizde? Biz bi yatmadan yatmaya aşağı iniyoduk off off sevmediğin insanlarla bi dk bile geçirmek işkence gibihyr çektirmedi ama şöle bişey
eşime hadi inelim aşagiya dediğimde laf ediyo durun daha çay içecektik diyo
11 e kadar oturuyoz...
sonra aşağıya inince resmen eşime firçaliyorum. uykum geliyo benim nabim inelim birazcik da kocamla ilgilenmeye müsade etsinler yani.
İnşallah diyorum canım sağolAllah bundan sonrası için kolaylık versin canım inşallah değişir bazı şeyler
evet hergün. ama uykumuz gelince iniyoruz. valla telefon benim kurtaricimHergün birlikte mi takılıyonuz sizde? Biz bi yatmadan yatmaya aşağı iniyoduk off off sevmediğin insanlarla bi dk bile geçirmek işkence gibi
evet koca tarafindayiz soyadini nufusu herşey degişiyo..Haklısın canim ne diyim kendi ailesini sayiyo en son diyo sen ve oğlum bu aileye dahil oldunuz onların soyadını tasiyoz ya oyleymis
Kocam doğru düzgün bi yere gondermiyo anneme bile kırk Nazla gidiyorum
Çok olay oldu zaten gücüm kalmadı artık ben anneme gitcem dicem ona bana der ki bana sordun mu izin aldın mi bakkala bile izinsiz gidemem mahfeder beni bi kere gittim bakkala sen arkamdan is ceviriyosun diyo onun haberi olmadan daha neler yapiyomusum kimbilir öyle dedi söylendi durdu
2 dk var aramızda bazen mutluluktan çıldırıyorum.Sizde mi yakinsiniz mutlu musun
O zaman idare ediceksiniz mecbur.. benimkiler dengesiz edepsiz kısacası sevmediğim çoğu şey bunlarda.. az eziyet de etmediler.. insan olsalardı rahatsız olmazdım ama çok canımı yaktılar nefret ettirdiler..
Siz de öyle bi sıkıntı yoksa idare edin..
Benim kv memesini çıkarıp sokardı ilk torununun ağzına.. afedersiniz kendini elletirdi bi de çocuğun pipisi kalkmış mı diye bakar gülerdi.. tiksiniyorum o kadından.. benim oğluma da 1 2 yeltendi çok pis bozdum eşimin ve kpmin yanında bidaha cesaret edemedi..
Düzgün insanlarsa çok da takılmayın..
Canim Allah yardmcin olsun ama bu adam cekilmez lafimi yanlis anlama vuruyomusta bosan demiyorum ama ayri kal git annenlere ne hali varsa gorsunHer tartismamizda bana küfür ediyo git filan diyo bende çıkıp gidecek oluyorum tutuyo Sinirle soylemismis benjm çektiğimi herkes çekmez etmediği kufurler hakaretler kalmadı vurdu da ama yine de yaranamadim
Valla defalarca uyardım ama çocuk görümcemin çocuğu 2 taraf da halinden memnun.. o yüzden kötü ilan edilen benim.. eniştem çok kızıyo bu duruma ama o da çalıştığı için akşamları ancak geliyo haliyle kaynanam yapıcanı yapıyo.. hadi gel bacak sevelim popo sevelim diyo yacanım kusura bakma kayınvalideniz ağır sapıkmış, hiç normal değil bu, çocugun da psikolojisini bozar
Valla defalarca uyardım ama çocuk görümcemin çocuğu 2 taraf da halinden memnun.. o yüzden kötü ilan edilen benim.. eniştem çok kızıyo bu duruma ama o da çalıştığı için akşamları ancak geliyo haliyle kaynanam yapıcanı yapıyo.. hadi gel bacak sevelim popo sevelim diyo ya
İyi ki çocuğumun 7 24 yanındayım bu kadının yalnız görme fırsatı yok diyorum.. şimdi çocuk 9 yaşına geldi ben yıllardır doğru olanı anlatsam da o daha yakın olanlarının etkisinde.. anneannesini dedesinden kıskanıyo.. ayy nefret etmek bile az kalır bunlara hissettiğim duygunun yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?