Neden canım özel bi sebebi mi varOoo oda bişey mi ben 1 hafta kaynanam da 1 gun evimde kalıyorum bu durumdan hiç hoşnut değilim ama elimden biseyde gelmiyo
Eşiniz ne diyo bu duruma?Bi biz Onlarda yız bi onlar bizde çok özlüyorum hepsini bilemezsiniz..Benim için değil torunları için geliyolar ama ben sıkıldım bu durumdan. Var mı benim gibi olan?
Dün yine aynı şeyi tartistik kp oğlumu götürdü evlerine eşim diyo seni de gotureyim bende isim var hem ders çalışıcam filan dedim kıyameti kopardı niye yalnız kalıyo musum yukarda adam tek kaliyomus filan kırdı beni çok sonra götürdü ben onu dinlemedigim için sorun cikiyomus he demem lazım herseye o zaman sorun çıkmaz" Kocam doğru düzgün biryere göndermiyor" ne demek? O göndermesse gidemiyor musunuz?
Ama ailesiyle doğru düzgün görüşüyorsunuz.
Siz onun himayesi altında mısınız? Sadece kv ile sık görüşmek değil sorununuz.
Bosamam lazım onu mesafe koymak icinmesafe koyun
Bana diyo ki sen artık ailene el oldun bu kafada biri benden sorumlusun diyo benden izin alcaksin her zaman o anlamda soyluyomus babam yok eğer babam olsaydı böyle davranmaz diBen anlamıyorum gerçekten nasıl kabul ediyorsunuz kendi ailenize giderken izin almayı ? Bu kadar mı önemli bu evlilik dediğiniz bağ ?
Onun ailesi her gün sizde ama siz kendi ailenize giderken zorla izin alıyorsunuz öyle mi ? Yazık gerçekten,ailenize üzüldüm şuan.
Ya ailesine düşkün olsun ana dengeyi saglamali benim de evladım var bilmiyorum senin var mı ama oglun eşinin yaptığını yapsa size karşı mutlaka yikilirsin evlat yetiştirmek cok zor çünkü kimse ailesini atamaz es ile aile arası dengeyi sağlamak erkeğin göreviBiz iki tarafada uzagız ama benim eşim ailesine hiç düşkün degildir onun ailesine en son ramazan girmeden önce gittik bende memlekete gidecegim zaman ki 3-4 ay ancak dayanabiliyorum çok özlüyorum ailemi iznimi ayarlarım şu gün gidicem derim annemi görmek için izinmi alcam eşimden ama çok uzagz işte aynı şehirde olsaydım canınıda çıkarırdım ah ahhh
Sağol canim 3 yılda çok şey yaşadık bende kabullenme durumuna geçtim direnemiyorum artık yoruldumKabus gibi
Geçmiş olsun
Yemek yapma derdin yok yine o açıdan iyisin bende ise girersem böyle olucakOgluma kayinvalidem bakıyor her sabah bırakıp her akşam yemek yiyip evime dönüyoruz yani yanlız değilsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?