Hergün hergun kocamin ailesiyle görüşüyorum

Bende aynı binada oturuyorum. Bayram seyran olmadığı veya kv me bir misafir gelmediği taktirde yukarı hiç çıkmam.
Kv kendince bana laf yapıyor "ay Nasıl komşusunuz hiç yukarı çıkmıyorsunuz " veya çocuğu severken alttan alttan "yok yukarı çıkalım mı gezmeye gidelim mi " ben hemen ay bende şimdi ütü yapçam yok kocam gelcek yemek yapçam vs. Tarzı şeyler söylüyorum susuyor .
Bazen eşime yansıtıyor sanırım bu durumu. Çünkü eşim "niye hiç çıkmıyorsun gündüzleri yukarı "Dedi bana .
tabi sorduğuna bin pişman ettim Çünkü bana nişanımı kınamı düğünümü ve evliliğimin ilk Zaman'larını zehir eden ve çookkkk büyük kavgalar ettiğimiz ailesinden nefret ettiğimi ona tekrar hatırlatıp gerekçelerimi söyleyince sustu ! Anneme de gitmek istediğim Zaman söylüyorum " sabah işe giderken beni annemlere bırak " diye o kadar .
Ama en büyük derdim ben gitmiyorum ama o bazen çat kapı geliyor veya eşim işten gelince damlıyor buna gıcık oluyorum ! Kadını görünce görmüşe dönüyorum !!!!!

Başka tanıdığınız , eşiniz dostunuz ...en önemlisi de aileniz yok mu yahu ???

Her akşam kayınvalide ile misafircilik oynamak için , ciddi manada 0 sosyal hayat olması demek .

Koca yaz geçti ... Alıp çocuğunuzu çıkmadınız mı akşamları ?

Ve ayrıca bi gün onlar bi gün biz demişsin .

Hadi gelene gelme demek bir üst level da .

Eee siz gitmeyin bari .

" Kocam doğru düzgün biryere göndermiyor" ne demek? O göndermesse gidemiyor musunuz?
Ama ailesiyle doğru düzgün görüşüyorsunuz.
Siz onun himayesi altında mısınız? Sadece kv ile sık görüşmek değil sorununuz.

Bi biz Onlarda yız bi onlar bizde çok özlüyorum hepsini bilemezsiniz.. Benim için değil torunları için geliyolar ama ben sıkıldım bu durumdan. Var mı benim gibi olan?
Eşiniz ne diyo bu duruma?

Geldiklerinde başka işe sarılacaksınız veya çocuğun uykusu var yatırayım falan bahane üreteceksiniz sohbete muhabbete de güle oynaya girmeyeceksiniz yani kısacası soğuk ve hoşnutsuz davranacaksınız bi kaç kere anlarlar herhalde sonradan..bnm kv kp evliliğimin ilk aylarında habersiz damladılar 2 kere sustum sordukça cevap verdim sorularına rahatsız olduğumu anladılar sandım ama anlamamışlar bi kere de eşimle büyük bir tartışmanın içindeyken damladılar sinirliydim zaten gözüm kararmış bir de gelmiş laf ediyorlar defolun gidin evimden dedim ve 4 ay irtibatı kestim sonra kendileri ara yaptılar şimdi sadece haftada 1 biz gideriz akşam yemeğine o da bnm isteğimle tabiki..onlara da buyrun gelin demiyorum yüz bulamıyorlar zaten gelelim mi demeye

Kocaniz nasıl bir himayeye sahip üzerinizde ??

Kocanizda olsa haddini aşan bi durum sizi ailenizle "40 nazla"ancak görüştürmesi konusunda

Belliki eşiniz ailesine düşkun ve bunu

alısıldik bi durum haline getirmiş

sizde ses cıkaramiyosunuz eşinizin korkusundan¿¿

Biz iki tarafada uzagız ama benim eşim ailesine hiç düşkün degildir onun ailesine en son ramazan girmeden önce gittik bende memlekete gidecegim zaman ki 3-4 ay ancak dayanabiliyorum çok özlüyorum ailemi iznimi ayarlarım şu gün gidicem derim annemi görmek için izinmi alcam eşimden ama çok uzagz işte aynı şehirde olsaydım canınıda çıkarırdım ah ahhh

Ben anlamıyorum gerçekten nasıl kabul ediyorsunuz kendi ailenize giderken izin almayı ? Bu kadar mı önemli bu evlilik dediğiniz bağ ?
Onun ailesi her gün sizde ama siz kendi ailenize giderken zorla izin alıyorsunuz öyle mi ? Yazık gerçekten,ailenize üzüldüm şuan.

Dün yine aynı şeyi tartistik kp oğlumu götürdü evlerine eşim diyo seni de gotureyim bende isim var hem ders çalışıcam filan dedim kıyameti kopardı niye yalnız kalıyo musum yukarda adam tek kaliyomus filan kırdı beni çok sonra götürdü ben onu dinlemedigim için sorun cikiyomus he demem lazım herseye o zaman sorun çıkmaz

Bana diyo ki sen artık ailene el oldun bu kafada biri benden sorumlusun diyo benden izin alcaksin her zaman o anlamda soyluyomus babam yok eğer babam olsaydı böyle davranmaz di

Ya ailesine düşkün olsun ana dengeyi saglamali benim de evladım var bilmiyorum senin var mı ama oglun eşinin yaptığını yapsa size karşı mutlaka yikilirsin evlat yetiştirmek cok zor çünkü kimse ailesini atamaz es ile aile arası dengeyi sağlamak erkeğin görevi

Ogluma kayinvalidem bakıyor her sabah bırakıp her akşam yemek yiyip evime dönüyoruz yani yanlız değilsin :)

Ogluma kayinvalidem bakıyor her sabah bırakıp her akşam yemek yiyip evime dönüyoruz yani yanlız değilsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…