Hergün hergun kocamin ailesiyle görüşüyorum

Aynen tarif ettiğin gibi canım huzursuzluk çıkmasın diye artık susuyorum eskiden cok konuştum bi faydası olmadı artık kabullendim bu durumu

Ben evdeyim komsularla çok gorusmemi istemiyor geljnimiz var onla da gorusmemizi kesti sorunlar yaşadık herkese bi kulp bulur yani ama kendi ailesi fevkaledenin fevkinde onlarla gorusmemizde sıkıntı yokkk

Evladım yok inşallah benimde oglum olcak ben sana hak veriyorum aradaki dengeyi erkek saglamalı

Biz altli üstlu oturduk eski konularımda da yazdım baya sorunları evliliğin içine ettiler ama eşim yüzünden eşim sürekli yalnız kalma yukarı çık bize gelsinler diyodu bıktırdı sonra büyük bi olay oldu ayrı eve çıktılar ama iki sokak ötede baya konuşmadım sonra eşimle bitmedi sorunlar baskısı yüzünden konuşmaya başladık ama cok karışmıyo lar şimdi eskisi gibi ayrilsam bi dert ayrilmasam bi dert

Valla çözüm çalışmak da doğru düzgün bi işte bulamadık polislik sınavına gircem hem diyo ki eşim ders çalış hemde sürekli ailesiyle takiliyoz ne ara çalışcak sam

Anlayışlı insanlarmis geliyolar yardım da etmiyolar yiyip içip gidiyolar ama ben gidince sürekli yardım ediyorum enayi gibi hissediyorum kendimi

Diyorum ya tek çözüm bosamak gorusmeme gibi bi lüksüm yok yani

Bencede bi aile olduğunu anlaması lazım insanın ben ondan ayrilsam benim gibisini çok zor bulur ve o bunun farkında çekip gitmeyecegimi düşünüyo o da
kaç yıllık evlisiniz konuşsaydınız keşke farklı bir aileyiz artık diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…