Aynen tarif ettiğin gibi canım huzursuzluk çıkmasın diye artık susuyorum eskiden cok konuştum bi faydası olmadı artık kabullendim bu durumuKocaniz nasıl bir himayeye sahip üzerinizde ??
Kocanizda olsa haddini aşan bi durum sizi ailenizle "40 nazla"ancak görüştürmesi konusunda
Belliki eşiniz ailesine düşkun ve bunu
alısıldik bi durum haline getirmiş
sizde ses cıkaramiyosunuz eşinizin korkusundan¿¿
Eşim çok memnun çok aileci olduğu için mümkün olsa aynı evde yaşarEşiniz ne diyo bu duruma?
Ben evdeyim komsularla çok gorusmemi istemiyor geljnimiz var onla da gorusmemizi kesti sorunlar yaşadık herkese bi kulp bulur yani ama kendi ailesi fevkaledenin fevkinde onlarla gorusmemizde sıkıntı yokkkBaşka tanıdığınız , eşiniz dostunuz ...en önemlisi de aileniz yok mu yahu ???
Her akşam kayınvalide ile misafircilik oynamak için , ciddi manada 0 sosyal hayat olması demek .
Koca yaz geçti ... Alıp çocuğunuzu çıkmadınız mı akşamları ?
Ve ayrıca bi gün onlar bi gün biz demişsin .
Hadi gelene gelme demek bir üst level da .
Eee siz gitmeyin bari .
Evladım yok inşallah benimde oglum olcak ben sana hak veriyorum aradaki dengeyi erkek saglamalıYa ailesine düşkün olsun ana dengeyi saglamali benim de evladım var bilmiyorum senin var mı ama oglun eşinin yaptığını yapsa size karşı mutlaka yikilirsin evlat yetiştirmek cok zor çünkü kimse ailesini atamaz es ile aile arası dengeyi sağlamak erkeğin görevi
Allah sabir versinAynen tarif ettiğin gibi canım huzursuzluk çıkmasın diye artık susuyorum eskiden cok konuştum bi faydası olmadı artık kabullendim bu durumu
Biz altli üstlu oturduk eski konularımda da yazdım baya sorunları evliliğin içine ettiler ama eşim yüzünden eşim sürekli yalnız kalma yukarı çık bize gelsinler diyodu bıktırdı sonra büyük bi olay oldu ayrı eve çıktılar ama iki sokak ötede baya konuşmadım sonra eşimle bitmedi sorunlar baskısı yüzünden konuşmaya başladık ama cok karışmıyo lar şimdi eskisi gibi ayrilsam bi dert ayrilmasam bi dertGeldiklerinde başka işe sarılacaksınız veya çocuğun uykusu var yatırayım falan bahane üreteceksiniz sohbete muhabbete de güle oynaya girmeyeceksiniz yani kısacası soğuk ve hoşnutsuz davranacaksınız bi kaç kere anlarlar herhalde sonradan..bnm kv kp evliliğimin ilk aylarında habersiz damladılar 2 kere sustum sordukça cevap verdim sorularına rahatsız olduğumu anladılar sandım ama anlamamışlar bi kere de eşimle büyük bir tartışmanın içindeyken damladılar sinirliydim zaten gözüm kararmış bir de gelmiş laf ediyorlar defolun gidin evimden dedim ve 4 ay irtibatı kestim sonra kendileri ara yaptılar şimdi sadece haftada 1 biz gideriz akşam yemeğine o da bnm isteğimle tabiki..onlara da buyrun gelin demiyorum yüz bulamıyorlar zaten gelelim mi demeye
Kocam geliyo da biraz oturup gidiyo hep işi var sormaKocanla birlikte gidin .
Annemin ev biraz uzak onun götürmesi lazım araba yok Dolmuş la da pek gondermiyo o yüzden sık gidemiyorum yakın olsa giderdim surekliAnnenlere giderken izin aldigina inanamiyorum sen hrsei basta Kabul etmissin
Valla çözüm çalışmak da doğru düzgün bi işte bulamadık polislik sınavına gircem hem diyo ki eşim ders çalış hemde sürekli ailesiyle takiliyoz ne ara çalışcak samÇözümün çalışmakta
Çocuğunu kayinvalidene bırak hem çok seviyormuş ya bi işe yaramış olur
Annene giderken neden izin alıyorsun ki o konuya vercek cevabım yok okadar müdahale ettirme hayatına esin o senin sahibin değil
En güzeli bizimki herseyi birlikte planlıyor sanki kocam onlar birlikte bi yere nadiren gidiyoruzAllah sabır versin ben üç haftada bir yarım saat görüyorum oooh.
O niye yaaOoo oda bişey mi ben 1 hafta kaynanam da 1 gun evimde kalıyorum bu durumdan hiç hoşnut değilim ama elimden biseyde gelmiyo
Ne şanslısınız kıskandım vallaKurban bayramının 1. Günü gördüm en son.
üfff çok sıkıcı hep böyle miydi bu adamEn güzeli bizimki herseyi birlikte planlıyor sanki kocam onlar birlikte bi yere nadiren gidiyoruz
Anlayışlı insanlarmis geliyolar yardım da etmiyolar yiyip içip gidiyolar ama ben gidince sürekli yardım ediyorum enayi gibi hissediyorum kendimiBunu yazinca sinirlendim iste .annenlere giderken izin almak ne demekmis.onlarla gorusurken iyi de annenler yabanci mi.esin de hic gitmiyor heralde .olmaz bunu kabul etmemelisin.
Bizim durumumuza gelince biz kvlere haftada bir gideriz.yani rutine bagli degil de mutlaka 1 hafta olduysa ugrariz bir sekilde.onlarsa bize bir turlu gelmez resmen israr kiyamet getirtirim.kp siz calisiyorsunuz yorgun olursunuz der
Evett hepp böyleydi ben çok aptalmisim taniyamamisimüfff çok sıkıcı hep böyle miydi bu adam
bende en son o zaman gördüm:))Ne şanslısınız kıskandım valla
ailesine bu kadar bağlı kişiler neden evlenir hiç anlamamEvett hepp böyleydi ben çok aptalmisim taniyamamisim
Diyorum ya tek çözüm bosamak gorusmeme gibi bi lüksüm yok yaniAnnenizle görüşmeye bile zor " izin veren" kocanızla evli olduğunuz sürece onun istediği hayatı yaşamaya mahkumsunuz. Baştan kabul etmişsiniz ezilmeyi çünkü. Buradan ne dense boş. Madem son sözü kocanız söylüyor...
Bencede bi aile olduğunu anlaması lazım insanın ben ondan ayrilsam benim gibisini çok zor bulur ve o bunun farkında çekip gitmeyecegimi düşünüyo o daailesine bu kadar bağlı kişiler neden evlenir hiç anlamam
kaç yıllık evlisiniz konuşsaydınız keşke farklı bir aileyiz artık diyeBencede bi aile olduğunu anlaması lazım insanın ben ondan ayrilsam benim gibisini çok zor bulur ve o bunun farkında çekip gitmeyecegimi düşünüyo o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?