Hergün hergun kocamin ailesiyle görüşüyorum

siz de sık sık ailenizi davet edin, tabii yakınlarsa. eşiniz de rahatsız olsun. hem siz kendi ailenizle bol bol görüşürsünüz böylece.

3 4 haftada bir gidiyoruz. Üstelik bazen üst üste gittiğimizde oluyor hafta sonları. Cumada gidiyoruz. Pazar dönüyoruz. Ama o bile bana çok geliyor ( rahat değilim çünkü. Siz eşinizin ailesinin yanında rahat değil misiniz. Kendi aileniz gibi benimseyemedinz mi mesela?

Çok sevmiyorum kendilerini ağır şeyler yasattilar gorumcem mesela kız kapalı işten geliyo kilot sütyen dolaniyo ortalıkta babası abisi filan görüyor uyuz oluyorum

Çok sevmiyorum kendilerini ağır şeyler yasattilar gorumcem mesela kız kapalı işten geliyo kilot sütyen dolaniyo ortalıkta babası abisi filan görüyor uyuz oluyorum
Kilot sutyen mi yuh artik ben kocamin yaninda öyle gezmeye utaniyorum bee

Kilot sutyen mi yuh artik ben kocamin yaninda öyle gezmeye utaniyorum bee
Bende utanıyorum ama ona bişey diyemiyo kimse sonra kocam benim aileme laf sayiyo sinirlenince kendi ailesini gormuyo bana karisiyo evde başım kapalı uygun kıyafetli gezcekmisim ama kardeşindeki edebi görüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…