- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
Konuşmadım mi sanıyorsun yıldım artık adam biz birbirimizi sevmesekte zorla sevdirme çabasında 3 yıllık evliyiz 2 yaşında oğlum varkaç yıllık evlisiniz konuşsaydınız keşke farklı bir aileyiz artık diye
Bi annem geliuo evime bi abim var o gelemiyo sorunlar oldu cok kotu konuşmuyolar esimlesiz de sık sık ailenizi davet edin, tabii yakınlarsa. eşiniz de rahatsız olsun. hem siz kendi ailenizle bol bol görüşürsünüz böylece.
Çok sevmiyorum kendilerini ağır şeyler yasattilar gorumcem mesela kız kapalı işten geliyo kilot sütyen dolaniyo ortalıkta babası abisi filan görüyor uyuz oluyorum3 4 haftada bir gidiyoruz. Üstelik bazen üst üste gittiğimizde oluyor hafta sonları. Cumada gidiyoruz. Pazar dönüyoruz. Ama o bile bana çok geliyor( rahat değilim çünkü. Siz eşinizin ailesinin yanında rahat değil misiniz. Kendi aileniz gibi benimseyemedinz mi mesela?
Oo kocam askerdeyken abime gitmeme izin vermedi diye beni taşlayan ekip birazdan burda olurKocam doğru düzgün bi yere gondermiyo anneme bile kırk Nazla gidiyorum
Kilot sutyen mi yuh artik ben kocamin yaninda öyle gezmeye utaniyorum beeÇok sevmiyorum kendilerini ağır şeyler yasattilar gorumcem mesela kız kapalı işten geliyo kilot sütyen dolaniyo ortalıkta babası abisi filan görüyor uyuz oluyorum
Bizde aynı taş aynı hamam senin çocuk yok AllahtanTam mesaj yazacaktim ki bi baktim bizim kiz
Bende utanıyorum ama ona bişey diyemiyo kimse sonra kocam benim aileme laf sayiyo sinirlenince kendi ailesini gormuyo bana karisiyo evde başım kapalı uygun kıyafetli gezcekmisim ama kardeşindeki edebi görüyoruzKilot sutyen mi yuh artik ben kocamin yaninda öyle gezmeye utaniyorum bee
Bizde aynı taş aynı hamam senin çocuk yok Allahtan
Anlamadım bunu o konuyu bilmiyorumOo kocam askerdeyken abime gitmeme izin vermedi diye beni taşlayan ekip birazdan burda olur
Sende biliyosun sorunları birakmiyo ki beni yalvariyo is ciddiye bininceBi aile danismaniyla gorustum kavgali ailede yetismesindense ayri ama mutlu anne babaya sahip cocuklar daha saglikli dedi sen de cekme o okuzu
Sende biliyosun sorunları birakmiyo ki beni yalvariyo is ciddiye binince
Sende biliyosun sorunları birakmiyo ki beni yalvariyo is ciddiye binince
Sevmemiş demekki hakkında hayırlısı canım zamana bırakBenim okuz bi kere bile aramadi beni
Eşim askerdeyken benim abimlerde kalmama izin vermiyordu da. Konumda bunu söylemistimde eşten izin mi alinir. Haber verilir soyle boyle diye iyi bi fıŕcaladilar beniAnlamadım bunu o konuyu bilmiyorum
Sevmemiş demekki hakkında hayırlısı canım zamana bırak
Ne şanslısınız kıskandım valla
canim o zaman gitme fazla.sorunmu cikiyor gitmeyinceAnlayışlı insanlarmis geliyolar yardım da etmiyolar yiyip içip gidiyolar ama ben gidince sürekli yardım ediyorum enayi gibi hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?