• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

günaydın canlar tartım biraz kafayı yiyik biliyorsunuz ben yine az hesabı bildiriyorum çünkü çok motive ediyor :KK24:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 70
cuma hedefi koyalım mı yani ben kendi kendime yapıyorum da sizinle de paylaşayım dedim :KK19:bu cuma 71 hedefliyorum :KK69:

DSC_0764.webp öhöm öhöm bugün itibariyle tam üç sene sonra tartıda 50lili bi rakam görüyorum tuhaf bi hismiş :-) rabbim bi daha eksikliğini göstermesin :)
Kızlar şakamaka dünden -600 çok mutluyum cumaya kadar tam 59 olmalıyım 58 ide görsem fena olmaz hani
:KK76:

günaydın canlar tartım biraz kafayı yiyik biliyorsunuz ben yine az hesabı bildiriyorum çünkü çok motive ediyor :KK24:

tebrikler cnm 71i görmüşsün bende bi 67 yi göreydim
Eki Görüntüle 1480524 öhöm öhöm bugün itibariyle tam üç sene sonra tartıda 50lili bi rakam görüyorum tuhaf bi hismiş :-) rabbim bi daha eksikliğini göstermesin :)
Kızlar şakamaka dünden -600 çok mutluyum cumaya kadar tam 59 olmalıyım 58 ide görsem fena olmaz hani
:KK76:
maşallah kuzum

günaydın kızlar bende tartılmadım bugün
günaydın cnm

bu sabah 68 im bigün eksi bigün fazla çıkıyorum anlamadım 71 de takılıp kalmıştım şimdide 68 de takılıp kaldım pöfff

Back
X