- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
inşallah cnm görürsün kaç kilosunki şuanİYİ VERMİŞSİNİZ MAŞALLAH BENDE 6 RAKAMINI GÖREYDİM
kaç gram kayıp var,dünden bugunegünaydın arkadaşlar -100 :)Eki Görüntüle 1450535
günaydın cnm güzel düşün güzel olsun evrene olumlama gönderelimGünaydınn herkese ve yeni gelen arkadaşa da. Tartılıcam birazdan ama hiç cnm istemiyo spor falan yapamıyorum niye gitsin ki kilo. Depresif uyandım biraz bakmayın siz bana. Rüyamda bebeğim vardı baya saçlı bi erkek bebek ama tutamıyordum bi türlü nasıl tutcam bilemiyordum
sabah tartılmadınmı cnm sabahki kilon belirleyici olsun bende yatmadan 70.5 tim belki aynıyızdır haLAMEKAN 70,40 GR DÜN AKŞAM UYUMADAN TARTILDIM TOK KARNINA :)
Ben bugün tartı resmi yayınlamayacağım arkadaşlar kendime çok kızgınım. Cuma zaten tablo yapıcaz yrn resim yayınlarım beni hoş görün bugün[/QUOTE
selam canim inceledim ben de bu sayfayi ancak sorun ben kizimin yemegini kendim hazirliyorum hergun karbonhidrat protein ve sebze kesin oluyor. karbonhidrat dedigimde pilav patates puresi makarna kuskus ya da bulgur. hepimize ayri ayri yemek yapamadigim ve kizima da 1 kasik pilav yapamayacagim icin malesef ben de yiyorum :) off off ne zormussshttp://www.bodytr.com/2015/01/dusuk-karbonhidrat-diyeti.html
kızlar bu diyete bir göz atın
ben beğendiğim için sizinle de paylaşmak istedim
bende hergün tartılınca motive oluyorumbence isteyen (nasıl motive oluyorsa) haftada 1 tartılsın
isteyen her gün tartılsın
ben her gün tartılmakla motive oluyorum
6 dan sonra bişey yememek iyi fikir.akşam öğünlerini erkene çekmeye karar verdim ve 6 dan sonra bir şey tüketmeyeceğim
ozaman yapacak bişey yok hafif geçirmeye bakacaksınBenim için çok zor 6 dan sonra bişey yememek iş çıkışı 6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?