hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Sabah fotograf cekemedim,ama 67.4 kilo olmuşum bu gidişe bir son vermeliyim

Günaydınn herkese ve yeni gelen arkadaşa da. Tartılıcam birazdan ama hiç cnm istemiyo spor falan yapamıyorum niye gitsin ki kilo. Depresif uyandım biraz bakmayın siz bana. Rüyamda bebeğim vardı baya saçlı bi erkek bebek ama tutamıyordum bi türlü nasıl tutcam bilemiyordum

günaydın cnm güzel düşün güzel olsun evrene olumlama gönderelim

Ben bugün tartı resmi yayınlamayacağım arkadaşlar kendime çok kızgınım. Cuma zaten tablo yapıcaz yrn resim yayınlarım beni hoş görün bugün

kızlar hergün tartılacaksanız , artılar moralinizi bozmayacak
benim moralimi bozmadığı aksine kilo alınca daha hırslandığım için her gün tartıya cıkıyorum
çünkü mesela bir gün tuvalete cıkmayınca +300-400 gram tartıya yansır,çünkü gramlardan konusuyoruz
ama tabiki ciddi diyet ve spor yapan arkadaşlarda bu artı cıkma daha az olacak,genelde eksileri görecekler
benim tavsiyem motive olamayan arkadaşlar haftada 1 tartılsın
benim gibi motive olanlar hergün tartılsın ( ayrıca ben hergün tartılarak neyi doğru neyi yanlış yaptığımın,tuvaletin etkisini de anlamış oldum,hala anlamaktayım)

Ben bugün tartı resmi yayınlamayacağım arkadaşlar kendime çok kızgınım. Cuma zaten tablo yapıcaz yrn resim yayınlarım beni hoş görün bugün[/QUOTE
http://www.bodytr.com/2015/01/dusuk-karbonhidrat-diyeti.html
kızlar bu diyete bir göz atın
ben beğendiğim için sizinle de paylaşmak istedim
selam canim inceledim ben de bu sayfayi ancak sorun ben kizimin yemegini kendim hazirliyorum hergun karbonhidrat protein ve sebze kesin oluyor. karbonhidrat dedigimde pilav patates puresi makarna kuskus ya da bulgur. hepimize ayri ayri yemek yapamadigim ve kizima da 1 kasik pilav yapamayacagim icin malesef ben de yiyorum :) off off ne zormusss

hergun smothie kahvaltilarina ve zumbaya baslayacagim diyorum hergun erteliyorum. sanirim bunlari yapabilsem hizla kaybederim. vucudumu taniyorum

işte bu yüzden haftada 1 tartılalım demiştim :) gerçekten insanın morali bozuluo mesela bi kaç güne regl olcam korkuorum sürekli tartı oynucak

bence isteyen (nasıl motive oluyorsa) haftada 1 tartılsın
isteyen her gün tartılsın
ben her gün tartılmakla motive oluyorum

Benim için çok zor 6 dan sonra bişey yememek iş çıkışı 6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…