- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
uzun vadede 60Hedef neydi
ben diyetimde bile daha fazla yiyorum yahusabah (kahvaltı yerine geçebilir, ama bunları tüketince kahvaltı da almanız gereken kalori ve vitamini almış oluyorsunuz)
bir bardak su
3 fındık
3 badem
3 ceviz
(fındık ve badem çiğ olacak kavrulmamış)
ara öğün
1 elma
süt ve nesfit
öğlen
sebze yemeği
yoğurt
ara öğün
meyve
akşam
et,balık,tavuk (birini tercih ediyoruz)
salata veya yoğurt
bol su ve vitaminler (sanırım hamilelikte verilenler, omega)
:) aynen ama o yüzden tombikiz :)ben diyetimde bile daha fazla yiyorum yahu
Merhaba ne güzel tarif etmişsin aynı şeyleri bende yaşıyorum al ver kiloları yoruldum artık..kilo al ver al ver kısır döngü .ve en güzel kilo mu yarışmalarda veriyorum :) ama ben yarışma bitince tekrar alıyorum benimle inatci yarışı bırakmayacak arkadaşlar hep birlikte verelim kiloları
Ilk diyetlerde daha fazla motivasyon oluyor canım daha uzun Sürüyor sonra Alıp verdikçe istekte kalmıyorya ben düzenli alarak geldim bugünlere. hiç vermek için uğraşmadım, evlendikten sonra aldım da aldım. zaten bu ilk diyetim
doğrudur valla ama bu kadar kilo nasıl vereceğim kaç ayda ah ah nasıl yedim bu kadarIlk diyetlerde daha fazla motivasyon oluyor canım daha uzun Sürüyor sonra Alıp verdikçe istekte kalmıyor
Canım kaç kilo vermeyi planlıyorsun..aslında kilo çok olunca daha çabuk veriliyor..doğrudur valla ama bu kadar kilo nasıl vereceğim kaç ayda ah ah nasıl yedim bu kadar
78 ile başladım geçen hafta hedefim 65Canım kaç kilo vermeyi planlıyorsun..aslında kilo çok olunca daha çabuk veriliyor..
ama yaşla da alakası var insan gençken daha çabuk veriyor ve ben o kategoride değilim maalesefCanım kaç kilo vermeyi planlıyorsun..aslında kilo çok olunca daha çabuk veriliyor..
Canım öyle Düşünme evet Gençken daha hızlı veriliyor doğru ama gençler 2haftada verirse bizde bir hafta daha uzun Sürer bu süre..olumlu Düşünelim hiçbirşey engel değil ben bir yerde okumuştum ve uygulanmıştım işede yaramıştı hergün uyandığımda "bedenimi kendi kilosuna ulaşması için özgür bırakıyorum " diyerek motive oluyordum ve bedenimiz kendisini hazırlıyor bu şekilde..ama yaşla da alakası var insan gençken daha çabuk veriyor ve ben o kategoride değilim maalesef
harikaymışCanım öyle Düşünme evet Gençken daha hızlı veriliyor doğru ama gençler 2haftada verirse bizde bir hafta daha uzun Sürer bu süre..olumlu Düşünelim hiçbirşey engel değil ben bir yerde okumuştum ve uygulanmıştım işede yaramıştı hergün uyandığımda "bedenimi kendi kilosuna ulaşması için özgür bırakıyorum " diyerek motive oluyordum ve bedenimiz kendisini hazırlıyor bu şekilde..
selamlar hoşgeldinnBende katılmak istiyorum,napiyoruz? 170 cm boyum 66-67 kilo su an ,hedefim 62-63 yani 4-5 kilo vermek istiyorum.bu ara aldım biraz genelde 64-65 oluyorum ama 2 kilo bile çok fark ediyor. Sabahları mi paylaşıyoruz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?