hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

iyi akşamlar herkese eve yeni geldim yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz veee tablo müthiş ama ben bugün bi kaçamak yaptım sabah kahve ile bir donat yedim reglimin ilk günü maalesef dayanamadım

selam arkadaşlar daha eve geçmedim ablamdayım ablam 2 aylık hamile ve size bomba gibi bir listeyle geliyorum. doktoruna danışmış çok kilo almadan bir hamilelik geçirmek istiyorum diye doktoru da ona hamilelerin beslenmesi için bir liste vermiş. bu ünlülerin hamile kalıp az kilo ile hamileliği bitirmesi için hazırlanmış bir liste. ben sadece paylaşacağım hamile arkadaşlarım siz yine de doktorlarınıza danışmadan uygulamayın derim.
birazdan yayınlıyorum

sabah (kahvaltı yerine geçebilir, ama bunları tüketince kahvaltı da almanız gereken kalori ve vitamini almış oluyorsunuz)
bir bardak su
3 fındık
3 badem
3 ceviz
(fındık ve badem çiğ olacak kavrulmamış)
ara öğün
1 elma
süt ve nesfit
öğlen
sebze yemeği
yoğurt
ara öğün
meyve
akşam
et,balık,tavuk (birini tercih ediyoruz)
salata veya yoğurt
bol su ve vitaminler (sanırım hamilelikte verilenler, omega)

ben diyetimde bile daha fazla yiyorum yahu

kahvaltıda bunları tüketttiğinizde başka bir şey yemenize gerek kalmıyormuş ama tabi hamilelikte biraz nazlanmak var canınızın istediğini de yiyebilirsiniz. ama bana sorarsanız ünlüler bunu yapıyorsa bizde yapabiliriz.

kilo al ver al ver kısır döngü .ve en güzel kilo mu yarışmalarda veriyorum :) ama ben yarışma bitince tekrar alıyorum benimle inatci yarışı bırakmayacak arkadaşlar hep birlikte verelim kiloları
Merhaba ne güzel tarif etmişsin aynı şeyleri bende yaşıyorum al ver kiloları yoruldum artık..

ya ben düzenli alarak geldim bugünlere. hiç vermek için uğraşmadım, evlendikten sonra aldım da aldım. zaten bu ilk diyetim

Bende katılmak istiyorum,napiyoruz? 170 cm boyum 66-67 kilo su an ,hedefim 62-63 yani 4-5 kilo vermek istiyorum.bu ara aldım biraz genelde 64-65 oluyorum ama 2 kilo bile çok fark ediyor. Sabahları mi paylaşıyoruz ?

Bu arada bende katılabilrmiyim size bir yerde daha paylaşımda bulunuyorum ama engel olmazsa sizlerlede paylaşmak isterim yazdıklarımı..

ama yaşla da alakası var insan gençken daha çabuk veriyor ve ben o kategoride değilim maalesef
Canım öyle Düşünme evet Gençken daha hızlı veriliyor doğru ama gençler 2haftada verirse bizde bir hafta daha uzun Sürer bu süre..olumlu Düşünelim hiçbirşey engel değil ben bir yerde okumuştum ve uygulanmıştım işede yaramıştı hergün uyandığımda "bedenimi kendi kilosuna ulaşması için özgür bırakıyorum " diyerek motive oluyordum ve bedenimiz kendisini hazırlıyor bu şekilde..

harikaymış

Bende katılmak istiyorum,napiyoruz? 170 cm boyum 66-67 kilo su an ,hedefim 62-63 yani 4-5 kilo vermek istiyorum.bu ara aldım biraz genelde 64-65 oluyorum ama 2 kilo bile çok fark ediyor. Sabahları mi paylaşıyoruz ?
selamlar hoşgeldinn
her sabah tartı resmi koyuyoruz. ama tabloya her cuma diye karar verdik yarışma için değil motive olmak için burdayız. çünkü kilolar boylar farklı yarışma aynı standartlarda olsaydık olurdu tabikidde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…