nerelerdesin az giriyorsun sanki nete :)100 gram eksi :)
:) bu ara yogunum canım harikasiniz ve misafir vardı geç yedim uf çok pişmanımnerelerdesin az giriyorsun sanki nete :)
bu hafta kimse diyete odaklanamadı. ben de öyle saçmaladım resmen. forum sayfalarında araştırıyorum biraz bende birşeyler. tamamen evde olsam çalışmasam kendimi buna adıycam ama okula gidiyorum yanımda öyle yemeğimle hopp veliler bişey veriyor öğretmenler okula birşey sipariş ediyor orda bozuluveriyor diyetim:) bu ara yogunum canım harikasiniz ve misafir vardı geç yedim uf çok pişmanımcezayı hak ettim
ama artık odaklanma zamanı şeker un tuz çıkarıyorum hayatımda yeter ayıp olmasın diye yediklerim bana kilo aldırıyorbu hafta kimse diyete odaklanamadı. ben de öyle saçmaladım resmen. forum sayfalarında araştırıyorum biraz bende birşeyler. tamamen evde olsam çalışmasam kendimi buna adıycam ama okula gidiyorum yanımda öyle yemeğimle hopp veliler bişey veriyor öğretmenler okula birşey sipariş ediyor orda bozuluveriyor diyetim
supersin: )Gunaydin kizlar -500 gr
tek tartı seç ikisi farklı çıkarır ve yerini değiştirme :)valla bizim ev ahşaptan bu yüzden kıllandım acaba doğru mu tartılıyorum diye veee iki ayrı tartım var artık iki ayrı nokta da heheabarttım mı olayı biraz acaba
ghergün yaparsan iyi olur canimgünaydın kızlar :)) güzel bir gün olması dileğiyle. kilo bildirimimi yarın yapıcam umarım vermişimdir 2 gündür baya tuttum kendimi ve inceldiğimi hissediyorum :)) yarına süpriz bekliyorum
bugün aynı ben sin foto atarsam iyi olurGünaydın dün 65 ti kilom
bu sabah 65.5 yani +500 kötü bir başlangıç
evet haklısın canım ben hep tartıldığımla devam ediyorum o zaman. yarın bildirimi ona göre yaparım.tek tartı seç ikisi farklı çıkarır ve yerini değiştirme :)
günaydın benim artimin yanında hiç bir şey uf paylasamiyorum sokmayıngünaydın arkadaşlar
bugün 70.00
gelen +200 gr maalesef 69 bana göz kırptı sonra kayboldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?