hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

:) bu ara yogunum canım harikasiniz ve misafir vardı geç yedim uf çok pişmanım cezayı hak ettim
bu hafta kimse diyete odaklanamadı. ben de öyle saçmaladım resmen. forum sayfalarında araştırıyorum biraz bende birşeyler. tamamen evde olsam çalışmasam kendimi buna adıycam ama okula gidiyorum yanımda öyle yemeğimle hopp veliler bişey veriyor öğretmenler okula birşey sipariş ediyor orda bozuluveriyor diyetim

valla bizim ev ahşaptan bu yüzden kıllandım acaba doğru mu tartılıyorum diye veee iki ayrı tartım var artık iki ayrı nokta da hehe abarttım mı olayı biraz acaba

Yeni tartıma göre iyi vermişim dünden bugüne. ama ben bu bikaç günü saymıyorum çünkü regl dönemim ve bir çok bir az çıkıyorum sanırım yarın en doğrusunu tartar ne de olsa cuma

Son düzenleme:
günaydın kızlar :)) güzel bir gün olması dileğiyle. kilo bildirimimi yarın yapıcam umarım vermişimdir 2 gündür baya tuttum kendimi ve inceldiğimi hissediyorum :)) yarına süpriz bekliyorum

ha buarada eskisi ile de tartıldım tabi 76.9 onda da ama halıda biliyorsunuz

ama artık odaklanma zamanı şeker un tuz çıkarıyorum hayatımda yeter ayıp olmasın diye yediklerim bana kilo aldırıyor bitti artık gece tatlı bile yedim misafir var onunla bende çalışsam daha iyi yaparım gibi geliyor evde olunca insan daha fazla yiyor herşey elinin altında

günaydın arkadaşlar
bugün 70.00
gelen +200 gr maalesef 69 bana göz kırptı sonra kayboldu

valla bizim ev ahşaptan bu yüzden kıllandım acaba doğru mu tartılıyorum diye veee iki ayrı tartım var artık iki ayrı nokta da hehe abarttım mı olayı biraz acaba
tek tartı seç ikisi farklı çıkarır ve yerini değiştirme :)

h
günaydın kızlar :)) güzel bir gün olması dileğiyle. kilo bildirimimi yarın yapıcam umarım vermişimdir 2 gündür baya tuttum kendimi ve inceldiğimi hissediyorum :)) yarına süpriz bekliyorum
ghergün yaparsan iyi olur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…