hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Uzun zaman oldu diyet yapmayali bakalım,insllah istikrarlı olurum.
istikrarlı olmazsak sonuç alamayız canım hep beraber birbirimize destek olarak devam edelim.
bak bana 96.5 kilodan 87.6 ya indim çok şükür benim gibi bi pis boğaz yaptıysa sen çok kolay yaparsın ki kilon fazla diil.

Evet haklısın, diyet psikolojisine girmek önemli olan. Sen çok iyi vermissin,ne kadar zamanda verdin?

cok tatlisiniz ya ne kadar olumlu herkes. bu arada hedef sure nedir kac ay kac gun

sağolun kızlar
hergün spor ve diyetle işte
bugun pirinç lapası diyeti yapıyorum ama cok acıktım,bakalım yarın inşallah sonucunu görrürüm

benim de boyum 1,68 şuan 75 kiloyum maalesef( 9 ay oldu evleneli evlendikten sonra çok kilo aldım( bebek olmadan vermem lazım hedefim 65 inşallah olur

canım benim hedefim 65 bana öyle yakışıyor ben çok zayıfı sevmiyorum yüzüm çok kötü oluyor daha zayıflayınca bebek olmadan verecem inşallah her gün yürüyüş yapıyorum ve akşam yemeği az inşallah faydası olur

benim boyum 1.66 diyetisyenim kemik ve kasın çok iyi ideal kilon 62-63 demişti
insanın kendini güzel hissettiği kilodur ideal illa herkes 0 beden olacak diye bişe yok ben de kendime 68 i yakıştırıyorum mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…