aynen tuğba o yüzden onu face arama tuşuna yazacaksınızaa ben face yaziyorum kadinlarklubu diye degisiyo yolladigim linki face diye degsitirin
canım bak o link varya onu kopyalama ve facebook arama motoruna yaz sonra da onun yazdıktan sonra hani kadınlar klubü yazıyor ya onu slip yerine facebook yazŞuan çok sinir oldum kendime ya yok olmuyor hayret bişey
bulursun canim. hic dert etme ben de 1 numarali teknoloji ozurlusuyum yalniz degilsin.Şuan çok sinir oldum kendime ya yok olmuyor hayret bişey
sen bana yaz özelden face adını bn ekleyim olmaz mıBenim face ayarlarında bişey var o zaman
yok tatlım olur mu gl sana da açalımkızlar nedir facebook olayı oraya mı kaçıyorsunuz yoksa burayı bırakıpbenim face yok
yok canim burdada variz merak etme senkızlar nedir facebook olayı oraya mı kaçıyorsunuz yoksa burayı bırakıpbenim face yok
KIZLAR BENİMDE FACE. YOK. BURDAN YAZARIMyok canim burdada variz merak etme sen
Tamam canım biz burdan da devam ediyoruz :))KIZLAR BENİMDE FACE. YOK. BURDAN YAZARIM
Allah kavuştursun canım bir de benim annem gelebilseydi evime. İnşallah bu yaza.İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah çok az sahanda yumurta
Biraz peynir
5 zeytin
Yarım dilim ekmek
Domates salatalık
Ara: bir haşlanmış yumurta
Öğlen ızgara tavada çok az zeytinyağıyla mantarlı tavuk
Ara: bir salatalık
Akşam: Yayla çorbası
Yaprak sarma
Su:2,5 litre
Size söylemeyi unuttum kızlar annem buradaydı sarmadan da bellidir zati:) bu akşam gidiyor ama çok üzgünüm kaç ay görmiycem yinekilo vermeye ise kaldığım yerden devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?