hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

günaydın kızlar
bugün düne göre +600 dün 68.1 bugün 68.7 bidaha tartı gününden önce spor yapmıcammoralim cok bozuk
gecen hafta 69.0
bu hafta :68.7
sadece giden 300 gr
vücudun su tutmuştur canım
Günaydın kızlar 64.4 geçen hafta 63.9 bu hafta zarardayım +500 çok moralim bozuldu..
sabır düzelir INSALLAH daha çok motive ol yanlışlarını bulursun

günaydın kızlar benden de sadece -100 gitmiş ama annem buradaydı hastane olayları falan almadığıma şükrediyorum

Haklısın bu hafta başlayacaktım ama adapte olamadım. seninle başlamış olsaydım 61 i görebilirdim.Bak şimdi iyice moralim bozuldu
bugün başla canım :)
gel canım gel ama ben bugün son sürat kaldığım yerden devam ediyorum maşallah sen de çok güzel gidiyorsun kb ye ara verdim kilo vermem durdu tekrar başlıycam bende
ben kb ye taktım akşam kardeşime anlattım spor salonunda imiş spor yapmadan verdiğimi duyunca şaka diyor :)

salidan bu yana tartilmiyordum cunku 1 hafta kilo veremedim malum gunlerimdi.sali 63.8 bugun 62.8 hala inanamiyorum

bugun tabloyu excel de hazirlarim aksam esimlede paint de duzenleyip atmaya calisirim arkadaslarim

kızlar tebriklerr
kilo veren arkadaşları gerçekten tebrik ederim
ben bugun bildirim yapamayacağım..çünkü tartıdan korkuyorum,çıkamadım..hayırlısı..

Masanitsa,mavimli,pissiskom,papatyaozu,ummandakises kilolarinizi bekliyorum kizlar tablo icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…