vücudun su tutmuştur canımgünaydın kızlar
bugün düne göre +600 dün 68.1 bugün 68.7 bidaha tartı gününden önce spor yapmıcammoralim cok bozuk
gecen hafta 69.0
bu hafta :68.7
sadece giden 300 gr
sabır düzelir INSALLAH daha çok motive ol yanlışlarını bulursunGünaydın kızlar 64.4 geçen hafta 63.9 bu hafta zarardayım +500 çok moralim bozuldu..
ayda 9 kilo eder şaka gibi :)kızlar gelin kb diyeti ne hergün kilo gidiyor 10 günde 3.200 vermişim
beni bekle yanına geliyorum canımEki Görüntüle 1479058 günaydın kızlar benden de sadece -100 gitmiş ama annem buradaydı hastane olayları falan almadığıma şükrediyorum
Haklısın bu hafta başlayacaktım ama adapte olamadım. seninle başlamış olsaydım 61 i görebilirdim.Bak şimdi iyice moralim bozuldukızlar gelin kb diyeti ne hergün kilo gidiyor 10 günde 3.200 vermişim
beni bekle yanına geliyorum canım
UMUTSUZ OLMA YAPABİLİRİZahh söz tabiiki ama benim olmuyor bitürlü bugün 67 yi ucundanda olsa görürdüm diye düşünürken nerdeyse 69 görecem
bugün başla canım :)Haklısın bu hafta başlayacaktım ama adapte olamadım. seninle başlamış olsaydım 61 i görebilirdim.Bak şimdi iyice moralim bozuldu
ben kb ye taktım akşam kardeşime anlattım spor salonunda imiş spor yapmadan verdiğimi duyunca şaka diyor :)gel canım gel ama ben bugün son sürat kaldığım yerden devam ediyorum maşallah sen de çok güzel gidiyorsun kb ye ara verdim kilo vermem durdu tekrar başlıycam bende
tebrikler canımEki Görüntüle 1479073 Günaydın kızlar - 1 kilo inanamıyorum
Canım çok tebrik ederim harika bi sonuçsalidan bu yana tartilmiyordum cunku 1 hafta kilo veremedim malum gunlerimdi.sali 63.8 bugun 62.8 hala inanamiyorum
sagol canim bu acligin bi sonucu olmaliCanım çok tebrik ederim harika bi sonuç
kendini iyi hissedince cik canimkızlar tebriklerr
kilo veren arkadaşları gerçekten tebrik ederim
ben bugun bildirim yapamayacağım..çünkü tartıdan korkuyorum,çıkamadım..hayırlısı..
Değil mi ama:) bende geliyorum canım aç kalmaya devam :)sagol canim bu acligin bi sonucu olmaliseni de bekliyorum
Canım senin kb değerlerine baktığın bi sitesi vardı neydi ismi benim listemde her şey yok da ordanda bakıyım diyorumtebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?