sağol canım benim. İnşallah senin annende gelir çabucak kavuşursunuz kıyamam ben:-( kendi evi bile olsa insanın anne gelince daha bi yuva oluyo o ev her şey daha sıcacık oluveriyorAllah kavuştursun canım bir de benim annem gelebilseydi evime. İnşallah bu yaza.
Evet evet evetBenim diyette iyi gitti bakalım yarın görelim . Annen yanında diye göz yumalım bu haftalık sana
neden olmasın tuubaAcaba diyorum bi sürpriz olurda yarın 62.9 görebilir miyim . Nerdeyse 1 haftadır 63.8 de kalakalmıştım. Hayal kuruyorum ne yapayım. Bugun sporumu da yaptım neden olmasın
Bence gayet guzel yemissin ancak tursu vucutta su tutabilir canim insallah bol su icmissindirevet bugün neler yedim?
sabah kaşar peyniri bir dilim çavdar 2 siyah zeytin
ara öğün iki ceviz iki fındık
öğlen et haşlama salata az fasulye turşusu
ara öğün 2 ceviz 2 fındık
akşam çeyrek tavuk çevirme , bir kadeh şarap
bakalım yarın nolcak?
Neden olmasin ki benim gibi bi siskocan bile sizlerle 5 kilo verdi daha da vericem insallahAcaba diyorum bi sürpriz olurda yarın 62.9 görebilir miyim . Nerdeyse 1 haftadır 63.8 de kalakalmıştım. Hayal kuruyorum ne yapayım. Bugun sporumu da yaptım neden olmasın
sen orda dur ben geliyorum hemen yanınagünaydın kızlar bende durum vahim 67,90 gördüm offff gitmiyor kilo((
gel yine beraber gidelim senlegünaydın kızlar bu hafta hiç tartılmadım bugün sonucum tahmin ettiğim gibi 68.500. gebeç hafta 68.300 sonuç bu hafta sabit haftaya 67 göz kırpıyorum :)
,gel yine beraber gidelim senle
ahh söz tabiiki ama benim olmuyor bitürlü bugün 67 yi ucundanda olsa görürdüm diye düşünürken nerdeyse 69 görecem,
öyle görünüyo :) gidelim bakalı haftaya 67 olcaz sözmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?