hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Benim diyette iyi gitti bakalım yarın görelim . Annen yanında diye göz yumalım bu haftalık sana

Sa
Allah kavuştursun canım bir de benim annem gelebilseydi evime. İnşallah bu yaza.
sağol canım benim. İnşallah senin annende gelir çabucak kavuşursunuz kıyamam ben:-( kendi evi bile olsa insanın anne gelince daha bi yuva oluyo o ev her şey daha sıcacık oluveriyor

Acaba diyorum bi sürpriz olurda yarın 62.9 görebilir miyim . Nerdeyse 1 haftadır 63.8 de kalakalmıştım. Hayal kuruyorum ne yapayım. Bugun sporumu da yaptım neden olmasın

yarın kesin + lardayım 40 dk spor yaptım ama ne zaman spor yapsam ertesi gün almış görüünüyorum
buarada kızıma krep yaptım ve 1 tanesini mideye indirdim

evet bugün neler yedim?
sabah kaşar peyniri bir dilim çavdar 2 siyah zeytin
ara öğün iki ceviz iki fındık
öğlen et haşlama salata az fasulye turşusu
ara öğün 2 ceviz 2 fındık
akşam çeyrek tavuk çevirme , bir kadeh şarap
bakalım yarın nolcak?

Bence gayet guzel yemissin ancak tursu vucutta su tutabilir canim insallah bol su icmissindir

günaydın kızlar
bugün düne göre +600 dün 68.1 bugün 68.7 bidaha tartı gününden önce spor yapmıcammoralim cok bozuk
gecen hafta 69.0
bu hafta :68.7
sadece giden 300 gr

günaydın kızlar bu hafta hiç tartılmadım bugün sonucum tahmin ettiğim gibi 68.500. gebeç hafta 68.300 sonuç bu hafta sabit haftaya 67 göz kırpıyorum :)

günaydın kızlar bende durum vahim 67,90 gördüm offff gitmiyor kilo ((

Günaydın kızlar 64.4 geçen hafta 63.9 bu hafta zarardayım +500 çok moralim bozuldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…