aynı ben

Benimde 10 yıl vedaha eskisi arkadaşlarım canım ciğerimdir, dertleri olsa koşarım mutlulukları olsa seve seve paylaşırım onlarda benim için öyle, ama bir gün gelir haftada konuşuruz bir gün gelir ayda konuşuruz, bazen üstüste bi kaç gün de konuştuğumuz olur, ve bunlar aramızda asla sorun oluşturmaz, allahtan benim kafamdalar.
Ama geçen yıllarda işyerinden bi kızla samimi olmuştum, sonra o ayrıldı şirketten daha rahat samimi olduk, bi ara hergün araşıyoduk, çünkü onun ve benim hayatımda bi olay vardı onları konuşmak hoşumuza gidiyodu. Sonra ben 1 aylığına falan ailemin bulunduğu şehre gitmiştim, onlarla vakit geçirdim hep telefonumla falan ilgilenmedim, bu kız cozurdadı. Azarlar tavırla ne oldu, bi sorun mu var diye durduk yere bi mesaj almıştım. sonra kavga ettim hayatımdan çıkardım.
Kafası basmadı bir türlü ben ailemle vakit geçiriyorum telefonumla ilgilenmiyorum çok, ama sen ara beni dönerim ne sorun olabilir? diyorum. yok.. Sonra baya sevgili triplemesi gibi bikaç ayda bir uzun uzun mesajlar attı.
En sevmediğim şeydir.
Bu şekilde arkadaş olmam biri ile mümkün değil. Ğıyyy
Yani sizde size uygun değilse iletişim seviyeniz, azcık çekin kendinizi, ne derse desin canım, ayrı bi düzeniniz hayatınız var sizinde... Anlayış göstermez cozurdarsa da yol verirsiniz, niye canınızı sıkasınız oturduğunuz yerde ki.