Dostum dediğiniz kişiyle ayda yılda bir kahve bile içmiyormuşsunuz benimde bu dikkatimi çekti. Oyle olduğum birine dostum demezdim ben zaten ve kaybetmeyi göze alırdım sevmediğim konuda beni zorluyorken.
Günlük konuşmayı sevdiğim iki üç arkadaşım var benimde. Grubumuz vardi ama maalesef biraz sorun yaşadık ve dostluğumuza zarar gelmesin diye şimdilik grubu kapattık. Bizde her aldığımızı bile birbirimize danışma duzeyinde paylasim yapiyprsuk acikcasi ben özlüyorum:) yine de yapicak bisey yok. Grubu kapattık güya ikisiyle de özelden yazisiyorum

ayrıca dediginiz gibi boş bir insan da değiliz. Ben calisiyorum diğer arkadaşım kpss çalışıyor öteki yeni doğum yapti. Bos olmak olarak değerlendirmeyin bunu sevmekle alakali.
Ama şunu da diyim herkesle yapamam bunu. Mesela baska dostlarım da var 12 yıldır yakınız. Bazen haftada bir bazen ayda bir anca yazisirisz. Kimse kimseye alınmaz öyle alismisiz.
Keza yeni tanıdığım insanlara da her gün yazamam kendim darlanirim.
Sevdiğim bi başka arkadaşımla 3 5 günde bir bazen haftada bir haberleşiriz. Bahsettiğiniz tarzi "napıyon be ya" gibi değil tabi :) gündemden , bazen bir yazi , mizah paylasimi ya da goruntulu arariz birbirimizi sohbet ederiz. Her gün olsa bende darlanirdim.
Siz sevmediğiniz bir şeyde kendinizi zorlamayın bence sizi ozleyip görüşmeyen bir çay bile icmediginiz biriymiş.