Hergun mesajlaşmak isteyen arkadaşlar:(

Benim için en doğrusu bu galiba heleki mavi tik hemen kapatmaliyim araştırayım nasıl kapatıldığını falan yapicam hemen
Mavi tiki kapatmak için : Hesap -> Gizlilik -> Okundu bilgisi (kapat)

Bildirimleri kapatmak için : Ayarlar. -> Bildirimler -> Whatsapp (‘Bildirimlere izin ver’i kapat) Bildirimleri kapatınca whatsappa girene kadar mesaj gelip gelmediğini anlamazsın.

Son düzenleme:
Watsap grubundaki yazmayan kişi benim😂😂

Geyik muhabbetine katılmazsınız anlarım ama direk size sorulan sizin bildiğiniz bir soruya cevap vermiyorsanız bence bu kabalık ... ama dediğim gibi zaten kafa yapısı uyuşmadığı,muhabbeti sarmadığı insanı niye hayatında tutasın ki bırak darılsın,çıksın hayatından hergün günlük muamelesi görme

Aynen öyle işte canım bende tabiki seviyorum arkadaşlarımı arada sohbet etmelet vakit gecirmeler ama bu msj olayı çok soğutucu bişey ya ..mavi tik kapanınca mesela.msjini açsam okusam ona soluk siyah renk gibi görünüyor dimi canim
Evet gri tik oluyor her zaman ama sizde mesaj yazinca baskalarinin gorup gormedigi anlayamiyorsunuz tabii size de gri tik gozukuyor

Keşke benimde arayıp soran kimseleri olsa 2 gün sesim çıkmayınca iyimi sin nasılsın diyenim olsa.. Ya bana gelmek için yada işi düştüğünde aranıyorum haliyle soğuyorum. Hele bide işim varken gelmek isteyipte geri çevirince benden kötüsü olmuyor.. Artık bende ilgilenmiyorum. Rahat kafam..

Arkadaşım dediğim insanlarla günlük sohbetleri severim. Herkesle her gün konuşmam tabii ki ama artık iletişim ağırlıklı internetten yürüdüğü bir çağda iki dakika arakadaşıma vakit ayırıp hal hatır sormak, iki kelam etmek güzel bir şey. Bana yazan ve "arkadaşım" dediğim kimseden de rahatsız olmam.

İletişim tarzınız bu olabil,r bunda sorun yok. O zaman kendinize uygun, daha seyrek yazacak arkadaşlar edinmeniz gerekiyor demek ki.

Dostum dediğiniz kişiyle ayda yılda bir kahve bile içmiyormuşsunuz benimde bu dikkatimi çekti. Oyle olduğum birine dostum demezdim ben zaten ve kaybetmeyi göze alırdım sevmediğim konuda beni zorluyorken.
Günlük konuşmayı sevdiğim iki üç arkadaşım var benimde. Grubumuz vardi ama maalesef biraz sorun yaşadık ve dostluğumuza zarar gelmesin diye şimdilik grubu kapattık. Bizde her aldığımızı bile birbirimize danışma duzeyinde paylasim yapiyprsuk acikcasi ben özlüyorum:) yine de yapicak bisey yok. Grubu kapattık güya ikisiyle de özelden yazisiyorum😁 ayrıca dediginiz gibi boş bir insan da değiliz. Ben calisiyorum diğer arkadaşım kpss çalışıyor öteki yeni doğum yapti. Bos olmak olarak değerlendirmeyin bunu sevmekle alakali.
Ama şunu da diyim herkesle yapamam bunu. Mesela baska dostlarım da var 12 yıldır yakınız. Bazen haftada bir bazen ayda bir anca yazisirisz. Kimse kimseye alınmaz öyle alismisiz.
Keza yeni tanıdığım insanlara da her gün yazamam kendim darlanirim.
Sevdiğim bi başka arkadaşımla 3 5 günde bir bazen haftada bir haberleşiriz. Bahsettiğiniz tarzi "napıyon be ya" gibi değil tabi :) gündemden , bazen bir yazi , mizah paylasimi ya da goruntulu arariz birbirimizi sohbet ederiz. Her gün olsa bende darlanirdim.
Siz sevmediğiniz bir şeyde kendinizi zorlamayın bence sizi ozleyip görüşmeyen bir çay bile icmediginiz biriymiş.

Dostum dediğiniz kişiyle ayda yılda bir kahve bile içmiyormuşsunuz benimde bu dikkatimi çekti. Oyle olduğum birine dostum demezdim ben zaten ve kaybetmeyi göze alırdım sevmediğim konuda beni zorluyorken.
Günlük konuşmayı sevdiğim iki üç arkadaşım var benimde. Grubumuz vardi ama maalesef biraz sorun yaşadık ve dostluğumuza zarar gelmesin diye şimdilik grubu kapattık. Bizde her aldığımızı bile birbirimize danışma duzeyinde paylasim yapiyprsuk acikcasi ben özlüyorum:) yine de yapicak bisey yok. Grubu kapattık güya ikisiyle de özelden yazisiyorum😁 ayrıca dediginiz gibi boş bir insan da değiliz. Ben calisiyorum diğer arkadaşım kpss çalışıyor öteki yeni doğum yapti. Bos olmak olarak değerlendirmeyin bunu sevmekle alakali.
Ama şunu da diyim herkesle yapamam bunu. Mesela baska dostlarım da var 12 yıldır yakınız. Bazen haftada bir bazen ayda bir anca yazisirisz. Kimse kimseye alınmaz öyle alismisiz.
Keza yeni tanıdığım insanlara da her gün yazamam kendim darlanirim.
Sevdiğim bi başka arkadaşımla 3 5 günde bir bazen haftada bir haberleşiriz. Bahsettiğiniz tarzi "napıyon be ya" gibi değil tabi :) gündemden , bazen bir yazi , mizah paylasimi ya da goruntulu arariz birbirimizi sohbet ederiz. Her gün olsa bende darlanirdim.
Siz sevmediğiniz bir şeyde kendinizi zorlamayın bence sizi ozleyip görüşmeyen bir çay bile icmediginiz biriymiş.
Zaten bu ikinci diğer kişiyi dostum olarak pek göremiyorum öyle yazmışım ama gerçekten en son geçen sene bana gelmişti kızımın doğum gününe bu gerçek bı dostluk değil aslında ..ama senelerdir birbirimizi tanıyoruz senelerdir bu msjlasma falan aynı binada da oturmuştur severiz birbirimizi özellikle o beni çok sever :d ...beni günlüğü gibi kullanan asıl o aslında..ben asıl 10 yıllık dostumu kaybettim..:( onu özlüyorum ama geçende aramaya çekindim ben msj yazdım ay oldu cevap yazmadı :( neden yasiyoruzki bunları

Geyik muhabbetine katılmazsınız anlarım ama direk size sorulan sizin bildiğiniz bir soruya cevap vermiyorsanız bence bu kabalık ... ama dediğim gibi zaten kafa yapısı uyuşmadığı,muhabbeti sarmadığı insanı niye hayatında tutasın ki bırak darılsın,çıksın hayatından hergün günlük muamelesi görme
Şaka canım bana direkt önemli bı soru sorulsa tabikide yazarım ...benim kastım böyle günlük tutulur gibi olan yazışmalara karismamakdi

Keşke benimde arayıp soran kimseleri olsa 2 gün sesim çıkmayınca iyimi sin nasılsın diyenim olsa.. Ya bana gelmek için yada işi düştüğünde aranıyorum haliyle soğuyorum. Hele bide işim varken gelmek isteyipte geri çevirince benden kötüsü olmuyor.. Artık bende ilgilenmiyorum. Rahat kafam..
İşte bu duruma düşmekten korkuyorum hiç arayıp sorulmamak değil ki benim derdim ...
Buarada hep gelmek isteyip cagarmayanlara beş dk vakit ayirmayinn

üf çok sıkıcı bence de arkadaşlarının tavrı da çok boş beleş işleri yok sanırım 2-3 günde bir aranır yada haftada 1 ama her gün fık fık ne konuşulur ki whatsaapta görüldü ve mavi tik kapatma özelliği var onu yapsana görmedin sansın bu aralar girmiyorum kendimi ev işine verdim dersin.

İşte bu duruma düşmekten korkuyorum hiç arayıp sorulmamak değil ki benim derdim ...
Buarada hep gelmek isteyip cagarmayanlara beş dk vakit ayirmayinn
Akıllandım artık yüz vermiyorum ve hala gelmek için uğraşıyorlar hastayım işim var misafirim var diyorum görüşelim dediklerinde inş diyorum geç oldu ama akıllandım.. Sağol bu arada

Bence de siz kimseyle sık görüşmeyin, arkadaşınız olsa bu kadar rahatsız olmazsınız. Arkadaşınız değil gerçek anlam da.
Bir de bütün gün kk da takılıp, başkalarının derdini erinmeden okuyabiliyorsanız vaktiniz var demektir, vaktiniz var ama canınızın istediğine.

iyi diyorsun canım da herkesin muhabbeti de çekilmiyor ya burdaki muhabbetler az çok sarıyor kafa dağıtıyorsun. mesela hiç sevdiğin ama çok konuştuğu için arada görsem yeter dediğin kimse olmadı mı hayatında. her gün şunu yaptım bunu yaptım çocuğum bunu yaptı ona bunu pişirdim muhabbeti sıkmaz mı her gün her gün :) :)

Zaten bu ikinci diğer kişiyi dostum olarak pek göremiyorum öyle yazmışım ama gerçekten en son geçen sene bana gelmişti kızımın doğum gününe bu gerçek bı dostluk değil aslında ..ama senelerdir birbirimizi tanıyoruz senelerdir bu msjlasma falan aynı binada da oturmuştur severiz birbirimizi özellikle o beni çok sever :d ...beni günlüğü gibi kullanan asıl o aslında..ben asıl 10 yıllık dostumu kaybettim..:KK43: onu özlüyorum ama geçende aramaya çekindim ben msj yazdım ay oldu cevap yazmadı :KK43: neden yasiyoruzki bunları
Gel iki özleyen olarak sarılalım birbirimize :) bende bilmiyorum neden böyle oluyor? neden kendimizi tam anlatamiyoruz, neden karşımızdakini tam anlayamıyoruz bu kadar severken. En çokta şunu merak ediyorum biz böyle özlerken gercekten hic mi özlenmiyoruz mesela.
Bence eğer aranız tamamen kopmadıysa bir süre sonra yazabilirsiniz yeniden. En azindan bu kadarını hak ettiğini düşünüyorsanız dostluğunuzun.

Ayh neguzel yapmışsınız ..geçen sene bende paylaşmıştım..lütfen bana can sikintisindan yazmasın kimse , gerçekten hal hatır sormak isteyen yazsın sorsun. Gibisinden . Tabi bunlar hemen atladi... Olmadı yani çare olmadı bende bu.. görüldüğü kapaticam ...mavi tik olayı da kapanıyor mu
Kapaniyor mavi tik. Ama nasil oluyor ben tam bilmiyorum. Yapanlar var

Gel iki özleyen olarak sarılalım birbirimize :) bende bilmiyorum neden böyle oluyor? neden kendimizi tam anlatamiyoruz, neden karşımızdakini tam anlayamıyoruz bu kadar severken. En çokta şunu merak ediyorum biz böyle özlerken gercekten hic mi özlenmiyoruz mesela.
Bence eğer aranız tamamen kopmadıysa bir süre sonra yazabilirsiniz yeniden. En azindan bu kadarını hak ettiğini düşünüyorsanız dostluğunuzun.
Canım :) :)
Aslında on yıllık dostlugumu aramamak için zor tutuyorum kendimi , yine eskisi gibi hergun kahvaltıda napiyon diye msja başlar ben yine cevap yazmam hepten kötü oluruz diye korkuyorum...yoksa dostluğumuz hakediyor aranmayı :(

Canım :) :)
Aslında on yıllık dostlugumu aramamak için zor tutuyorum kendimi , yine eskisi gibi hergun kahvaltıda napiyon diye msja başlar ben yine cevap yazmam hepten kötü oluruz diye korkuyorum...yoksa dostluğumuz hakediyor aranmayı :KK43:
Bu konuyu tam olarak konuştunuz mu ? yani seni anladı ve kabullenmedi mi? ben olsam açıkça çok yazısmayalım dese arkadasim anlayis gösterirdim mesela onu kaybetmektense. Yalnız şu da bir gercek ki insan insanı çok anlayamıyor😐

Back
X