Hergun mesajlaşmak isteyen arkadaşlar:(

Tuvalete gittiğiniz saati dahi bilmeleri ! Ya tercih meselesi bişey diyemiyorum canım karşılıklı seviyorsunuz sonuçta ..ama bı kişi sevip bı kişi sevmeyince sıkıntı oluyor işte
Ee sizde hem küsmesinler, hem benim dediğim yolla konuşsunlar, hem çok yazmasınlar hem de ben de çok yazmayım diye listeyi uzatıyorsunuz. Ya açık açık yazmak istemiyorum diyeceksiniz ya da uzun uzun yazacaksınız cevapları. Bakın, Onu da istemem bunu da istememle olmuyormuş demek

Ne saçma bir konu,hanımefendi 12 yaşında mısınız,kendiniz gibi insanlarla arkadaşlık kurun,arkadaşım olsun diye hoşlanmadığınız insanlarla neden arkadaşlık kuruyorsunuz ? Her mesajınızda kadın sanki tuhaf bir şey yapıyor gibi göstermeye çalışıyorsunuz ısrarla,hoşlanmayan sizsiniz durumdan bir zahmet ağzını açın da iki laf söyleyin hoşlanmadığınıza dair arkasından sitem edeceğinize.Asıl sizinki tuhaf.
Ben de sürekli mesaj yazan bir tip değilim ama etrafımdaki her insan beni böyle kabul etti,çünkü söyledim dürüstçe,böyle arkalarından yazmak yerine.

Ne yapıyorsun bacım tarzı msjlari son zamanda kafam götürmüyor ..daha üç ay önce bu konu yüzünden 10 senelik dostumu kaybettim ...hergun msj yazıyordu tabi baya samimiydik son zamanlarda ben biraz psikolojik sıkıntılar çekince bu msjlasmalar saçma gelmeye başladı..kibar dille "neden geç yazdın " deyince canım işim vardı faaln diye gecistirdim sonra aramız iyice açıldı ...şimdi bir dostum daha var onu d kaybetmek istemiyorum ama iki gün yazmasam neden hiç yazmiyon benl konuşmak istemiyorsun tarzı cahil cahil seyelr yazıyor...beni günlük gibi kullanmak istiyorlar snaki ..çünkü msjlarin devamı hep günlük gibi.....şuan size bunları yazarken msj geliyor ..."bende yemek yapcam düşünüyorum sen ne pisirdin , oğlum şunu istedi namaz kıldım dip köşe yapicam ama halim yok of of " tarzı şeyler yazmış hiç cvo yazasim yok ..içimden banane ya diyorum...bunu da uyarsam eminim bu da gidecek ...ben gitmelerini kimseyi kaybetmek de istemiyorum ama hergun yada sık sık bu msjlasmalar istemiyorum haftada bir veya iki kere haberleşmek yetiyor bana artık belki o bile fazla ...ya ben napicam hafiften kendimi çekince anliyolar aramız açılıyor , digerturlu cvplasam sürekli ben hoşlanmıyorum artık kafam götürmüyor...çok ama çok saçma geliyor soğuyorum ..banane şimdi senin oğlunun canının çektiği yemekten.....malesef bunlar genelde çalışmayan kadınlardan doğuyor( hepsi değil ,bende çalışmıyorum ama öyle değilim bazilari?)... Bende çalışmıyorum evdeyim çocuklarım için ama bazıları dışarıya millete sarıyor malesef benim arkadasarimda öyle çıktı ...napsam ben ya akıllı kk kadınları

Ha birde mesela şuan msj yazan asla demez ayda yılda bi gel çay içelim falan..sadece hayatı msj telde konuşmayi da beceremez msj takıntısı var sanırım diyodu zaten ben çok severim.msjlasmayi diye ama ben sevmiyorum.nolucak ?
Siznde onlardan farkınız ne o zaman siz de canınız istediği zaman konuşmak istiyosunuz bu keyfinize göre olmuyo mu ?

Bazıları tepki göstermiş ama böyle insanlar cidden can sıkıcı. Çok yakın arkadaşlarım var beraber vakit geçirmekten çok hoşlandığım. Oturup saatlerce sohbet ederiz. Her yere gidebilirim onlarla. Ama çok sık buluşmayız yada telefonda dakika başı konuşmayız. Ve daha sağlam ilişkimiz. Herkesin işi gücü var sürekli çocuk gibi birbirimizi mi darlicaz? Konuşmak istediğimiz zaman arayıp saatlerce konuşuyoruz keyifle. Hatta bu ay dakikam bitmiş biriyle konuşmak için :D Bide bi arkadaşım vardı. Allahımmmm her gün yazar tamam yazsın ama ben mesela 2 gün yazmayayım “sen bana neden 2 gündür yazmıyosun ?” Yada her hafta buluşmayalım “niye bizimle buluşmak istemiyorsunuz ? Siz bizi sevmiyo musunuz ?(karı-koca) ” Onunla değilde başka arkadaşımla buluşsam “herkese ayıracak vaktin var ama bana yok” en son dedim hadi tatlım ben seni çekemem. Sen benim sevgilim değilsin kocam değilsin. Ben ona vermiyorum bu kadar hesap sana mı vercem ? Bide sürekli şey yapardı bana süpriz yapsanıza,doğum günümü kutlasanıza filan :D uzun uzun sitem mesajları. İyiki kurtulmuşum ömür törpüsü gibi bu tipler.

Ee sizde hem küsmesinler, hem benim dediğim yolla konuşsunlar, hem çok yazmasınlar hem de ben de çok yazmayım diye listeyi uzatıyorsunuz. Ya açık açık yazmak istemiyorum diyeceksiniz ya da uzun uzun yazacaksınız cevapları. Bakın, Onu da istemem bunu da istememle olmuyormuş demek
Ben böyle düşünmüyorum eğer o mantıkla gidersek karşı taraf icinde geçerli olur çünkü. O da kendi istediği gibi sık sık mesajlaşmak üzere kurmak istiyor iliskisini. Olmayınca da trip atıyor. Şahsen dediğim gibi her gün haberleştiğim gruplarım da oldu. Haftada bir ya da genelde mesajlaşmayıp konuşmayı tercih ettiklerimde. Çünkü biliyordum ki bi arkadaşım mesajı asla sevmez. Mesaj atardim bakardım arardi. Bende atmadım aramaya basladim çünkü yöntemi oydu.
Bir oteki grubuma baktim ki ayda bir anca yazıyorlar ki12 yıllık dostluğumuz var..ama demekki sevmiyorlar uyum sağladım bende az yazdim gibi.
Yalnız konu sahibinde dikkatimi çeken yil da bir kez bile görüşmediği birine arkadaşım demesi. Ben olsam sanal arkadaşlıktan öte göremezdim mesela. Batıda yaşıyorum taa Urfada yasayan dostum var( ailesi bu sehirde) onunla bile her geldikçe yılda 2-3 kez görüşüyoruz. Bekarken o sık gelirdi şimdi bebeği var diye biz gidiyoruz annesinin evine. Ya da eşiyle birlikte geliyor dışarıda görüşüyoruz.
Arkadaşlık tanımını da çözemedim yani ben.

Ne yapıyorsun bacım tarzı msjlari son zamanda kafam götürmüyor ..daha üç ay önce bu konu yüzünden 10 senelik dostumu kaybettim ...hergun msj yazıyordu tabi baya samimiydik son zamanlarda ben biraz psikolojik sıkıntılar çekince bu msjlasmalar saçma gelmeye başladı..kibar dille "neden geç yazdın " deyince canım işim vardı faaln diye gecistirdim sonra aramız iyice açıldı ...şimdi bir dostum daha var onu d kaybetmek istemiyorum ama iki gün yazmasam neden hiç yazmiyon benl konuşmak istemiyorsun tarzı cahil cahil seyelr yazıyor...beni günlük gibi kullanmak istiyorlar snaki ..çünkü msjlarin devamı hep günlük gibi.....şuan size bunları yazarken msj geliyor ..."bende yemek yapcam düşünüyorum sen ne pisirdin , oğlum şunu istedi namaz kıldım dip köşe yapicam ama halim yok of of " tarzı şeyler yazmış hiç cvo yazasim yok ..içimden banane ya diyorum...bunu da uyarsam eminim bu da gidecek ...ben gitmelerini kimseyi kaybetmek de istemiyorum ama hergun yada sık sık bu msjlasmalar istemiyorum haftada bir veya iki kere haberleşmek yetiyor bana artık belki o bile fazla ...ya ben napicam hafiften kendimi çekince anliyolar aramız açılıyor , digerturlu cvplasam sürekli ben hoşlanmıyorum artık kafam götürmüyor...çok ama çok saçma geliyor soğuyorum ..banane şimdi senin oğlunun canının çektiği yemekten.....malesef bunlar genelde çalışmayan kadınlardan doğuyor( hepsi değil ,bende çalışmıyorum ama öyle değilim bazilari?)... Bende çalışmıyorum evdeyim çocuklarım için ama bazıları dışarıya millete sarıyor malesef benim arkadasarimda öyle çıktı ...napsam ben ya akıllı kk kadınları
Bence kimyanızın tuttuğu bir arkadaş bulamamışsınız. Bazı arkadaşlarımla öylesine takılıyorum ama fazlasını istemiyorum kaldıramıyorum çünkü boğuyorlar.
Ama birde hergün görsem sıkılmayacağım arkadaşımlarım var. Onlarla saçma ne kadar konu varsa ciddi ciddi konuşuyoruz. Yeni arkadaşlıklar deneyin doğru kişiyi bulursunuz. (Corona dan sonra :) )

Ben böyle düşünmüyorum eğer o mantıkla gidersek karşı taraf icinde geçerli olur çünkü. O da kendi istediği gibi sık sık mesajlaşmak üzere kurmak istiyor iliskisini. Olmayınca da trip atıyor. Şahsen dediğim gibi her gün haberleştiğim gruplarım da oldu. Haftada bir ya da genelde mesajlaşmayıp konuşmayı tercih ettiklerimde. Çünkü biliyordum ki bi arkadaşım mesajı asla sevmez. Mesaj atardim bakardım arardi. Bende atmadım aramaya basladim çünkü yöntemi oydu.
Bir oteki grubuma baktim ki ayda bir anca yazıyorlar ki12 yıllık dostluğumuz var..ama demekki sevmiyorlar uyum sağladım bende az yazdim gibi.
Yalnız konu sahibinde dikkatimi çeken yil da bir kez bile görüşmediği birine arkadaşım demesi. Ben olsam sanal arkadaşlıktan öte göremezdim mesela. Batıda yaşıyorum taa Urfada yasayan dostum var( ailesi bu sehirde) onunla bile her geldikçe yılda 2-3 kez görüşüyoruz. Bekarken o sık gelirdi şimdi bebeği var diye biz gidiyoruz annesinin evine. Ya da eşiyle birlikte geliyor dışarıda görüşüyoruz.
Arkadaşlık tanımını da çözemedim yani ben.
Tamam işte. Konu sahibi de trip atana senin tribini çekemem desin. Karşı taraf açık sözlü. Demek kısa cevap veriyorsun, o zaman konuşmayalım diyebiliyor ama konu sahibi hem bana uygun şekilde iletişim kuralım diyor hem de uymayınca aman küsecekler diye korkuyor. Buna gerek yok. Yol versin gitsin. Bu kadar gerilmenin anlamı yok ki

Bence de hergün hergün mesajlaşmak evde yalnız oturmuyorsanız pek mümkün değil. Hayat telaşı, iş güç, varsa aile çoluk derken fırsat kalmıyor. İnsan her gün de kendini süper hissetmiyor. Böyle arkadaşlar bence daha çok yoruyor. Ben samimi olduğum arkadaşlarımla aylarca konuşmasam da keyifle sohbet edip paylaşımda bulunuyorum. Liseli değiliz ki her gün çıt çıt çıt mesajlaşalım.

Ayy bende hiç sevmem öyle allahtan çevrem öyle değil gerçekten hergün mesajlaşmak doğrumu ben sevmiyorum stresede gelemem vallahi kendinizi neden strese sokuyorsunuz ki söyleyin uygunlukla

Ha birde mesela şuan msj yazan asla demez ayda yılda bi gel çay içelim falan..sadece hayatı msj telde konuşmayi da beceremez msj takıntısı var sanırım diyodu zaten ben çok severim.msjlasmayi diye ama ben sevmiyorum.nolucak ?
Dönem dönem bunu bende yaşıyorum. Ama ben çabuk soğuyorum böyle olunca mesela bir kız sardı bir kaç ay önce. Açsana kadar arardi, cvp vermezdim 3 gün fln hala yazardı böyle de yüzsüzdü iyi seninkiler trip atıyormuş ne güzel. İşin özü hiç sevmiyorum ben de mic Mic

ben en enn yakın arkadaşımla 2-3 günde bir mesajlaşırım bu sürenin daha uzun olduğu zamanlar bile var
mesajlaşmayı severim ama sizinkiler biraz boş konuşuyormuş ben de daralırdım
mesajlara dönmeyin watsapa (watsaptan yazdıklarını düşünüyorum) girmedim görmedim yazdığını dersiniz
son görülmeyi de mavi tiki de kapatın

Ben de arkadaslarla uzun uzun mesajlasmayı sevmem. Arasmayı da aynı. Bazen mesajlari cevapsiz birakirim ya da benim arkadaslarım beni cevapsız bırakır.Önemli bir mevzu yoksa. Yani sevgilim degil ki neden gec yazdın diye trip atsın. Sevgilimden de sürekli mesaj atmasını beklemem bana belirli bir vakit ayırsın yeter aksi cok rahatsız edici geliyor bana. Siz haklisiniz ama üslubunuz yanlış insanları kaybetmeyi göze almazsanız kaybedersiniz asıl. Böyle söylenerek olmaz diyeceksiniz ki ben mesajlasmayı sevmiyorum benden bu konuda beklentiniz olmasın

Ben de bu konuya benzer konu açacaktım. Bir arkadaşım her gün arar 40 dk en az günlük gibi anlatır yemeğini , kızını ... her şeyi ama her şeyi adet oldum abdestini almalıyım birazdana kadar. Mesajlaşmak yine iyiymiş müsait olduğunda yazarsın ama en az 40 dk nedir ya her gün her gün. Ben yaptığım günlük rutinleri anlatmaktan ve rutinleri dinlemekten hoşlanmıyorum çok ekstrem şeyler olur anlatılır . İlişkimi tamamen kesme noktasındayım

Bende hiç sevmiyorum seni anlıyorum ... Eşimle film izliyoruz mesaj geliyor tatlı yapmıs atmış yahu sanki Bi onlar tatlı yapıp yiyorlar. Geç yazıncada tripler. Cocugum var onla ugrasmaktan kafam ağrıyor zaten o uyuyuncada rahat rahat internetten takılmak film izlemek kitap okumak istiyorum boş muhabbetlere gelemiyorum bende yakın arkadası da olsa boş geliyor 7 24 ne yaptıgını bilmek. İnterentini kapatsan bu sefer ailem görüntülü arıyor onlara dönemiyorum ne gerek var ki bu tür şeylere insanları sıkmadan da yakın arkadası olabileceğini bilse herkes. Yakınlık demek her şeyden hemen haberinin olması demek değil

3 öğün yemeklerini atıyor bir arkadaşım da en son yaptığı şey olmamış görüntüden belli yazdım olmamış diye bozuldu . Şimdi de kırıldı mı acaba diye kendimi üzüyorum .

Bence arkadaşlığnız candan değiil.. ben de fazla sevmem w.p muhabbetini ama hergün ses atarız birbirimize. Yaşadığımız bir sorundan, okudugumuz bir kitaptan öyle sohbet ederiz.
Bazen yoğun olduğum günler ertesi gün cevap verebilirim, anlayışla karşılar. Bir derdim olsa derdi olsa direk buluşuruz. Çünkü karda yürü izini belli etme mantığını bir tek arkadaşlığımızda unuturuz. Ailemden, sevgilimden sakladıgım derdimi arkadaşım benimle omuzlar. Arkadaş başkadır, candır, kandır.
Siz bana kalırsa candan sevememişsiniz

3 öğün yemeklerini atıyor bir arkadaşım da en son yaptığı şey olmamış görüntüden belli yazdım olmamış diye bozuldu . Şimdi de kırıldı mı acaba diye kendimi üzüyorum .
Alınırsa alınsın bosver dicem ama bir şeyi beğenmeyip eleştirince de kıskandı diyorlar bu tipler

Tamam işte. Konu sahibi de trip atana senin tribini çekemem desin. Karşı taraf açık sözlü. Demek kısa cevap veriyorsun, o zaman konuşmayalım diyebiliyor ama konu sahibi hem bana uygun şekilde iletişim kuralım diyor hem de uymayınca aman küsecekler diye korkuyor. Buna gerek yok. Yol versin gitsin. Bu kadar gerilmenin anlamı yok ki
Bende diyorum ki iki tarafta fedakarlık yapıp orta yolu bulmalı. Konu sahibi açıkça dememiş mi aradaki mesajlarda sevmediğini ifade ettiğini yazmıştı sanki buna istinaden söyledim.
Ama benim arkadaşlarım da açıkca söylemediler mesaja geç dönerse ya da ben mesaj attığımda mesaj yerine ararsa açıkça söylemeden de anlarım. Belki dostluğu zarar görmesin istiyor. Illa farkli iletisim tarzlarına sahipler diye dostlukları devam edemez mi? günlük rutin konuşmayı sevmeyenle konuşmam ancak sırf sevmiyor diye de 10 küsür yıllık dostluğumu bitirmem

Back
X