- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
İlkkk bende varım cnm ztn diyet yapiyom
Benide alin araniza kizlarEki Görüntüle 1677216
Sabahki kilom.kaç senedir şu kiloyu veremedim göbek bel çok kötü iradem düşük kendi başıma asla yapamam inşallah birlikte yükümuzu atacagiz.. birde güzel bir vücut sahibi olmak içinde çaba gösterecegiz tabi. kiloları verdik yeri boş kalacak sarkacak spor destekli en iyisi..
Ayni şeyleri bende yaşıyorum canım 155 boy 71 kilo inşallah veririzBenide alın bende bugün başladım diyete doğum kilolarımı veremedim üstüne bir güzel kiloda aldım aynaya bakmak istemiyorum düşünün o derece kötüyüm ben hiç bu kiloda olmamıştım bu sefer azimliyim yeter artık gidecek bu kilolar vucut kitle endeksinde obez 1 çıktım resmen güncel kilo 76.600 boy:1.56 hedef:55 hadi inşallah
Ara ogun olmadan olmuyo zaten ben çok açıkmayı beklersem engel olamiyorum kendime sekerim düşüyo çözüm donuyoAra öğün yaparim ben daha doğrusu çocuklara birşeyler veririm o arada bende yerim mesela biraz önce bir top çikolata ve bir dilim armut yedim yani illaki yiyorum
Canım senide alalım. Arkadaşlar keşke hepinizi dahil edebilsem ama takip etmesi çok zor.başta belirttigim gibi 3 kişiyle yola devam.asla kalbinizi kırmak istemem beni hosgorun.inşallah hepimizin yüzü güler..Benide alın bende bugün başladım diyete doğum kilolarımı veremedim üstüne bir güzel kiloda aldım aynaya bakmak istemiyorum düşünün o derece kötüyüm ben hiç bu kiloda olmamıştım bu sefer azimliyim yeter artık gidecek bu kilolar vucut kitle endeksinde obez 1 çıktım resmen güncel kilo 76.600 boy:1.56 hedef:55 hadi inşallah
çok özür cnm dr işim vardı anca geldimbekliyorum canım
ilkkk şöyle bişey uygulasak belirli günde tartı zamanı yapalım tartıyı bildirmiyeni listeden çıkarsakkırmızı, furha ve foolfancy arkadaşlarımızla yolumuza devam diyelim.
arkadaşlar sizden bilgi alayım evli misiniz bekar mı çocuk var mı.. çalışıyor musunuz..
ben 31 yaşında evli 2 çocuk annesiyim. ev hanımıyım.
tabloyu oluşturmayı bir türlü beceremedim yarın hazır olur inşallah tastamam..
nasıl plan yaptın ona göre devam et cnm :)Zor durumda kaldım şimdi nilaycim ben 3 kişi hesaplamistim.. diğer red ettiğim arkadaşlarda kızar bana.sende azimli gorunuyorsun zaten devam etmeyenleri diskalifiye edeceğim otomatikman.duruma gore peki sen söyle bana seni dahil edeyim mi etmeyeyim mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?