Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

ara öğüne karşı değilim tabiki ama çok acıkmadıkca usulen ara öğün alınmasına karşıyım.misafirler gitti.bende kahvaltı mı ekleyeyim.

sabah 8.30 kahvalti
bimde satılan Fitness çilek; mısır gevreği (dün esim almis zayıflamami istiyor) yoğurt; elma ara öğünde kekik cayi.hafif acikmaya başladım buraya yazacağım diye elim gitmiyor..

Sabahki kilom.kaç senedir şu kiloyu veremedim göbek bel çok kötü iradem düşük kendi başıma asla yapamam inşallah birlikte yükümuzu atacagiz.. birde güzel bir vücut sahibi olmak içinde çaba gösterecegiz tabi. kiloları verdik yeri boş kalacak sarkacak spor destekli en iyisi..

Ara öğün yaparim ben daha doğrusu çocuklara birşeyler veririm o arada bende yerim mesela biraz önce bir top çikolata ve bir dilim armut yedim yani illaki yiyorum

Benide alin araniza kizlar
Benimde bu ara iradem cok dusuk ve kesinlikle motive olamiyorummmm
Baslangic kilom 61,5
Boy 1.58
Hedef 57 simdilik

Bende bu sabah 12.00 yarim ekmek in icini cikarip sucuklu kasarli tost
yaptim yedim
Bu sabah gec kahvalti oldu

Benide alın bende bugün başladım diyete doğum kilolarımı veremedim üstüne bir güzel kiloda aldım aynaya bakmak istemiyorum düşünün o derece kötüyüm ben hiç bu kiloda olmamıştım bu sefer azimliyim yeter artık gidecek bu kilolar vucut kitle endeksinde obez 1 çıktım resmen güncel kilo 76.600 boy:1.56 hedef:55 hadi inşallah

Ayni şeyleri bende yaşıyorum canım 155 boy 71 kilo inşallah veririz

öğle saat 14.00
Şimdiye kadar sabrettim sabah ki yediklerim midemi kazindirmadi.buraya koyduklarimdan başka yemedim midemde bende rahatim.yediklerim
3 incir ; kara kuru uzum; azcık bal yoğurt
Geçmiş günlerde paket gıdaları hamurları mideye indiriyorum. Burası bizi kisitlayacak canlar.tabi ilk önce kendimize sonra buraya dürüst olalım.

Ara öğün yaparim ben daha doğrusu çocuklara birşeyler veririm o arada bende yerim mesela biraz önce bir top çikolata ve bir dilim armut yedim yani illaki yiyorum
Ara ogun olmadan olmuyo zaten ben çok açıkmayı beklersem engel olamiyorum kendime sekerim düşüyo çözüm donuyo

Canım senide alalım. Arkadaşlar keşke hepinizi dahil edebilsem ama takip etmesi çok zor.başta belirttigim gibi 3 kişiyle yola devam.asla kalbinizi kırmak istemem beni hosgorun.inşallah hepimizin yüzü güler..

kırmızı, furha ve foolfancy arkadaşlarımızla yolumuza devam diyelim.
arkadaşlar sizden bilgi alayım evli misiniz bekar mı çocuk var mı.. çalışıyor musunuz..
ben 31 yaşında evli 2 çocuk annesiyim. ev hanımıyım.
tabloyu oluşturmayı bir türlü beceremedim yarın hazır olur inşallah tastamam..

Bende evli iki çocuklu 32 yaşında ev hanımıyım. Doğum araları yakın oldu bide doğum önceside biraz kiloluydum velhasıl şuanda çığrından çıkmış bi vaziyetteyim herkeSe kolay gelsin diyorum bu yolda inşallah güzel bi yolumuz olur

İnşallah arkadaşım istikrarlı gidersek düzenli kilo veririz gevşedik mi nefsimize yenildik mi is biter.birbirimize yardimci olmak zorundayız. Onun için bu grup toplandı.
Ara öğün olarak bir büyük bardak polenli sirkeli su.. .
10 dk karışık karın egzersizleri.

ilkkk şöyle bişey uygulasak belirli günde tartı zamanı yapalım tartıyı bildirmiyeni listeden çıkarsak
nasıl olur kuzum
yine zor olur ben listeyle sürekli vakit geçiremem dersen yazılı bildirim yaparız
eeee tabi kabul olursam :))))

Zor durumda kaldım şimdi nilaycim ben 3 kişi hesaplamistim.. diğer red ettiğim arkadaşlarda kızar bana.sende azimli gorunuyorsun zaten devam etmeyenleri diskalifiye edeceğim otomatikman.duruma gore peki sen söyle bana seni dahil edeyim mi etmeyeyim mi..

nasıl plan yaptın ona göre devam et cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…