Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

evet bende kendimden bahsedeyim...
31 yaşındayım bicik 22 aylık kızım var sidelyammm
diyete geçen seneden beri yapıyorum oldukça iyi kilo verdim yazın diyeti bıraktım herşeyden yedim rahatça 2,3 kilo aldım çok değil yani tekrar başladım 79 500 başlangıç kilom
şu an 76 200
hedefim ilk 70 sonrası bakıcaz artık duruma göre
menume gelince
sabah bol su kahvaltı 2 yumurta 1 domates akşam bol salata ve tavuk göğsü
spor yok bugun hastanede yeterince yoruldum yrn tempolu yürüyüşle devam ederim
ve tabi bollll suuuu

Ask olsun SendebenBendesen tam kendime gore bi topik buldum dedim buldugum gibi kaybettim
Ustelik ben foolfancyden once yazmistim.
Benim kilolarim az diye kucumsemeyin cunku son kalan 5kilom var ama bide bana sorun ne motivem var ne iradem (iyce zayifladi)
Tamda buyuzden motive olabklecehim biryer buldum diye sevinmustim (

Bende zayiflicaaaamm

1.70 86 kilo
Kahvalti su su su
Ogle yemegi tavuklu hamburger
Aksam yemegi bi kac adet ceviz

3 kişi dedim çünkü benim kapasitem o kadar fazlası yoğunlaşmami azaltır aslında buraya gelen güzel kardeşlerimizden biri bir konu daha açsa oraya kayma olsa..benden daha iyi organizasyon yapacak kisiler mevcut.ben kendi grubumü daha iyi takip ederim çok kişi oldumu zorlaşıyor..kırılmayin ne olur keşke imkanım olsa hepinize yetişeyim. Sizi seviyorum..

Uzuldum simdi ....
Ilkkk cim gelen kizlari cevirmesen 1 hafta deneme olsa senin 3 kisi demen belki sonraki gun aktif olmicak
Diyette motive cok onemli evde esime hep diyorum lutfen destek ol
O diyet yapmasa bile gazi yetiyo :)))

Ay çok sevindim ben bilgi vereyim 28yaşındayım 1.5 yaşında dünya tatlısı bir kızım var. Hamilelikte 61den 71e çıktım aslında kilolu hamile kaldım sayılır. Benim asıl sorunum emzirirken oldu sırf süt olsun yedikçe yedim tabi mide büyüdü normal şekilde doyamaz oldum. Bugün yarın diye diye,bu son diye diye abur cubur iyice kilo almama neden oldu tatlıya zaafım var ama bu sefer kararlıyım kilo vermem lazım

Ayni şeyleri bende yaşıyorum canım 155 boy 71 kilo inşallah veririz
İnşallah canım işin kötüsü bugüne kadar diyet girişimim bile olmadı öyle alışmışım özgürce yemeye ama dur demem lazım 44beden giyiyorum benki 38beden büyük olurdu 34bedeni görmüşlüğüm var moralim çok bozuk çok sizce pilatesin yanında hangi sporu yapmalıyım evde fikriniz varmı

Buarada çalışmıyorum ev hanımıyım kızımdan dolayı yürüyüş yapma imkanım yok ancak evde spor yapabilirim ben 800kalori diyetiyle başlamak istedim bu yola sabah;1haşlanmış yumurta,3zeytin,bir avuç maydanoz ve bir dilim ekmek yedim
Öğlen;1 dilim ekmek(tam tahıllı),bir kase mercimek çorbası yağsız
Akşam;bir kase çorba,4yemek kaşığı yağsız tavuk sote
Ara öğün diyeyim çok açlık vurunca yarım armut yedim bugün böyle kızlar sıfır kaçamaklı oldu

Uzuldum simdi ....
Ilkkk cim gelen kizlari cevirmesen 1 hafta deneme olsa senin 3 kisi demen belki sonraki gun aktif olmicak
Diyette motive cok onemli evde esime hep diyorum lutfen destek ol
O diyet yapmasa bile gazi yetiyo :)))
Arkadaşım yarım yamalak herkese yetişmeye çalışacağım az olsun öz olsun sınırsız kişi alan konu başlıkları var hazır açılmış lütfen ısrarcı olmayınız .

Gunaydin
Kahvaltidan once bir bardak ihlamur,3 er badem findik, gun kurusu kizlar sanirim hasta olacam dun gece cok usuyordum yatakta isinamadim insaalllah hasta olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…