Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Ben ilk doğumdan sonra diyet yapmıştık ama ikinci hamilelik oldu yine aldım ramazanda yine bi gurubumuz vardi 5 kilo verdim ama yarısını geri aldım kalori sayımını bende yapmıştım faydası da olmuştu ama 800 çok az gibi geldi hani bana gore vücudu o kadar açlığa alıştırmakta yanlış ben abur cuburu çıkarıp porsiyon küçültmeyi düşünüyorum hem.diyet psikolojisine de girmem hemde daha sağlıklı olur spor olarakta evde yürümek istiyorum ama iki çocukla olmuyo belki esim isten gelince leslie var duymuşsundur oda baya bi totu to deneyebilirsin ip atlama olabilir hic bisey bulamazsan ac müzik dans et ben oyle yapmayi dusunuyorum

Arkadaşlar ben çıkıyorum guruptan size kolay gelsin. Eskiden bi günlüğüm vardı bulabilirsem ona devam ederim bulamassam yeni acarım. Ziyaretinize gelirim

ilkk ler yaşanmalıdır nilay20 birinci sayfaya bakarsan konu kapandı.sizlerle yola devam.kırmızı kahvaltı içeriğini kısaca yazarsan sevinirim ekmeğin içinde sucuk mu var yanındaki bol şekerli şerbet mi belli değil
birinci sayfada güncel bilgileri hergün bildirim yapmaya çalışalım arkadaşlar..
hergün mazeret yoksa 5 dk olsun egzersiz yapalım dans olur karışık egzersiz olur tabi arttırmayada çalışalım çünkü hareketsiz asla kilo verilmez çocuk ev işi diyeceksiniz hayır bunlardan ayrı olacak kas grupları ısınacak..
birde tabiki az yiyoruz veeee içtiğiniz suyun içine de olabilir ayrı olabilir yemeklerden önce içmek en iyisi sirkeli su aşırı faydası oluyor araştırabilirsiniz.sirke yağ yakımını hızlandırır.saglıklı kilolar verelim arkadaşlar az ve öz yiyelim.

Arkadaşım yarım yamalak herkese yetişmeye çalışacağım az olsun öz olsun sınırsız kişi alan konu başlıkları var hazır açılmış lütfen ısrarcı olmayınız .
Canim zaten gel desende inanki gelmiycektim bu saatten sonra cunku
Sen benden sonraki yazana gel deyipte beni alamayacagini soyleyip haksizlik yaptiktan sonra ben sadece fikrimi soyleyip cekilmek istedim..
i$im olmazzz

xbahar61x niye bu kadar gerginsiniz arkadaşım.hak yemekte ne oluyor ben diyetisyen falan değilim buraya katılmamakla kaçırdığın birşey olduğunu zannetmem bir günlük açtım öyle uygun gördüm öyle davrandım lütfen canınız sıkılmasın. benden daha iyileri var bunu anla ne haddime birinin hakkını yemek.. istersen sadece senin için ayrı konu açayım ne dersin kırgınlığın geçer mi ciddi söylüyorum aç dersen açacağım özel.yalan yok bende

Günaydın kızlar bugün kahvaltım geçe kaldı yine haşlanmış yumurta, 3-4 zeytin,bir dilim ekmek ve biraz maydanoz yedim. Bende aç karnına sirkeli su içiyorum canım birde gün arasında bir fincan sade nescafe içiyorum metabolizmayı hızlandırıyormuş tabiki şekersiz birde gün içinde 3 lt su içiyorum suyumun içine iki dilim limon ve bir miktar maydanoz koyuyorum hem tadı güzel oluyor hemde ödem sökmeme yardımcı olur diye düşündüm

bende sabah bir elma yedim.öğle bir kase mısır patlatması, mısır cerezi, sirkeli su, sütlü mısır gevreği yedim.hep mısır denk geldi.

Selam
Aksam yemekten iki kaşık aldım biraz turşu suyu yarım saat sonra sirkeli su içtim. Azda Lor peyniri tirtikladim.açlık pek yok ama her An olabilir.
Yarın düzenli başlayalım artık arkadaşlar sabah tartildiginizda yazın ki birinci sayfadaki bilgileri guncelleyeyim.. inşallah gün ve gün kilo veririz..iyi aksamlar

Sabah kahvaltim bir parca yufka ekmegiyle hafif yagda kizartilmis karisik sebze,3 aci biber kozlenmis cok aciydi,bir catal peynir ,bir haslanmis yumurta
Aksambir hatay doner ve bir ayran cok fazla oldu ama actim baya bi

Afiyet olsun canim ya bende boyle lezzetli et turu falan dayanam.şu an az aciktim ama sabir.Neyse yarın baslayalim artık sabah tahıl türü bir şey yersen senin için daha sağlıklı tok tutucu olur canım kızartma yarından itibaren yasak olsun artık.verelim guzelleselim fazlaliklari..

Niyetim asla karismak degil. Ikiniz de kendi acinizdan haklisiniz.

Ben senin yukunu alayim Bahar'i kendi topigime davet edeyim.

xBahar61x istersen benim topigime gelebilirsin.

Son düzenleme:
Niyetim asla karismak degil. Ikiniz de kendi acinizdan haklisiniz.

Ben senin yukunu alayim Bahar'i kendi topigime davet edeyim.

xBahar61x istersen benim topigime gelebilirsin.
Yook kirgin degilim sadece uzulmustum bu davranistan oturu.
Neyse onemli degil
A AklinYolu1 tamam olur sevinirim benimde biryerden baslamam gerekiyor.topigin adi neydi buarada tsk ederim
Herkese bol irade diliyorum

Yook kirgin degilim sadece uzulmustum bu davranistan oturu.
Neyse onemli degil
A AklinYolu1 tamam olur sevinirim benimde biryerden baslamam gerekiyor.topigin adi neydi buarada tsk ederim
Herkese bol irade diliyorum
Bahar.. kırmızı yerini sana bıraktı gel desem gelmeyeceğim dedin en iyisi seni arkadaşın topigine almak orası zaten profesyonel düello konusu olması lazım.böyle küçük şeylere üzülme baharçim yolun açık olsun umarım incecik olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…