- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 33
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
İyi adina sevindim insaallah nice kilolar verirsin tarti gunumuz her gun mu haftada bir mi ve hangi gunEki Görüntüle 1678112
işin sırrı sirkeli su.
Dün akşam içtim. Üstüne çok mısır yedim midem doyana kadar.
Ben ilk doğumdan sonra diyet yapmıştık ama ikinci hamilelik oldu yine aldım ramazanda yine bi gurubumuz vardi 5 kilo verdim ama yarısını geri aldım kalori sayımını bende yapmıştım faydası da olmuştu ama 800 çok az gibi geldi hani bana gore vücudu o kadar açlığa alıştırmakta yanlış ben abur cuburu çıkarıp porsiyon küçültmeyi düşünüyorum hem.diyet psikolojisine de girmem hemde daha sağlıklı olur spor olarakta evde yürümek istiyorum ama iki çocukla olmuyo belki esim isten gelince leslie var duymuşsundur oda baya bi totu to deneyebilirsin ip atlama olabilir hic bisey bulamazsan ac müzik dans et ben oyle yapmayi dusunuyorumİnşallah canım işin kötüsü bugüne kadar diyet girişimim bile olmadı öyle alışmışım özgürce yemeye ama dur demem lazım 44beden giyiyorum benki 38beden büyük olurdu 34bedeni görmüşlüğüm var moralim çok bozuk çok sizce pilatesin yanında hangi sporu yapmalıyım evde fikriniz varmı
Kahvaltin guzel afiyet olsunEki Görüntüle 1678163 Günaydın.arkadaşlar kahvaltim
Tesekkur ederim canimKahvaltin guzel afiyet olsun
Topigine gelipte Geri yollayani ilk defaArkadaşım yarım yamalak herkese yetişmeye çalışacağım az olsun öz olsun sınırsız kişi alan konu başlıkları var hazır açılmış lütfen ısrarcı olmayınız .
Canim zaten gel desende inanki gelmiycektim bu saatten sonra cunkuArkadaşım yarım yamalak herkese yetişmeye çalışacağım az olsun öz olsun sınırsız kişi alan konu başlıkları var hazır açılmış lütfen ısrarcı olmayınız .
xbahar61x niye bu kadar gerginsiniz arkadaşım.hak yemekte ne oluyor ben diyetisyen falan değilim buraya katılmamakla kaçırdığın birşey olduğunu zannetmem bir günlük açtım öyle uygun gördüm öyle davrandım lütfen canınız sıkılmasın. benden daha iyileri var bunu anla ne haddime birinin hakkını yemek.. istersen sadece senin için ayrı konu açayım ne dersin kırgınlığın geçer mi ciddi söylüyorum aç dersen açacağım özel.yalan yok bende
Yook kirgin degilim sadece uzulmustum bu davranistan oturu.Niyetim asla karismak degil. Ikiniz de kendi acinizdan haklisiniz.
Ben senin yukunu alayim Bahar'i kendi topigime davet edeyim.
xBahar61x istersen benim topigime gelebilirsin.
Bahar.. kırmızı yerini sana bıraktı gel desem gelmeyeceğim dedin en iyisi seni arkadaşın topigine almak orası zaten profesyonel düello konusu olması lazım.böyle küçük şeylere üzülme baharçim yolun açık olsun umarım incecik olursunYook kirgin degilim sadece uzulmustum bu davranistan oturu.
Neyse onemli degil
A AklinYolu1 tamam olur sevinirim benimde biryerden baslamam gerekiyor.topigin adi neydi buarada tsk ederim
Herkese bol irade diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?