Tarti gunu ve ben okadar spor ve diyetime uymama ragmen 64 u asamadim yine. Basta cok guzel giderken yavasladim. Biseyler yapmak lazim .ben inatagram olsun google olsun cok arastirma ve takip icindeyim ve hep duraklama donemlerini arastirdigimda hep ayni sey deniyor vucudu sasirtma.
Bazilari yemeyi arttirip normale donmus ki ben bunu yapmak iatemiyorum ya alirsam ve veremezsem diye...
Bazilari sporla aşmış ..bunuda yaptim olmadi..
Bazilari detoks gibi 3-4 gunluk sok diyetler yapmış. Iste bu ise yariyor. Isveci 3 gun yapip sonuc almistim ama fazlasini yapamadim cok kati ve halsizlik vasdonmesi yapti. Ben sosyal hayatimi hareketli gecirdigim icin bende bitkinlik yapiyor..
			 SendebenBendesen

SendebenBendesen
  canm bi sen kaldin kimse yok artik . Bahar donene kadar bi şoklama yapalimmi.  Ozel hayatindaki sikintilar nasil duzeldinmi bilmiyorum hadi don artik toparlanip bu hafta en az 1 kg verelim. Ben yorulmaya ve sıkilmaya basladim artik..
Dun bi bayanla kuaforde tanistik. Oda dukanla 12 kg vermis . 58 kiloya inmis , ben 64 diyince olamaz cok daha az duruyosun dedi ve kuafor sahibide hak verdi eskiden iri ve yuvarlak duruyodun cocuk gibi kalmissin kuculmussun cok fark var dedi. Cok mutlu oldum. O bayanin ic bacagi 58cm benimki 61 cm kendimi onla kiyasladim ve  vay baya inceymisim dedim dahasida olsun 57 ye inelim ben 60 dan vazgectim. Ama gaz verelim daha cok topicde bulunalim buraya kadar sizinle geldim ve sonucada sizinle geleyim hadiiiii lutfennn