Her sabah banyo yapıp sinüzit ve grip olmadan nasıl hayatta kalıyorsunuz çok ilginç. Banyomu hep gece yaparımben yaz kış her sabah tepeden tırnağa yıkanmadan kendime gelemiyorum, olmuyor !
Kötüye bişey olmuyor işteHer sabah banyo yapıp sinüzit ve grip olmadan nasıl hayatta kalıyorsunuz çok ilginç. Banyomu hep gece yaparım
Merhaba arkadaşlar
Saçlarım yok yağlı. Hergün mutlaka yıkamam gerekiyor.Calistigim için hergün düzenli olarak yıkamak zorundayım yoksa çok kötü görünüyor. Benim gibi yağlı saçı olup çözüm bulan olduysa yardım rica ediyorum.
Teşekkürler şimdiden
Bende her gun yazin da gunde iki kez yikanirim. Kışın yıkanıp kar yağarken islak sacla balkonda camasir astigim dahi oluyor ama hic hasta olmam genelde. Grip zaten virusle bulasirHer sabah banyo yapıp sinüzit ve grip olmadan nasıl hayatta kalıyorsunuz çok ilginç. Banyomu hep gece yaparım
Neden sadece sacinizi? Hani saci toplayıp vucudu yikamayi bir derece anlarim ama vucudunuzu yikamadan nasil rahat ediyorsunuzBen de yıllardır böyleyim her sabah kafamı eğip saçımı yıkıyorum, herkes yıkadığın için böyle diyor ama kendimi durduramıyorum pis hissediyorum resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?