GelmediArttırıyorum, hergün duş almadan güne başlayamıyorum. 18 yaşımdan beri. Hiç mi sekmedi dersen? Sekmedi. Bir kez sabah sular kesilmiştigittim yıllık izin yazdırdım geldim eve duş aldım hergün duş alırsan hem güne dinç başlarsın hem de saçın yeniden yağlanmadan yıkamış olursun. Eminim aklına gelmemiştir
Akşam yıkanmış olsam da sabah tekrar saçımı yıkıyorum onu kastettimNeden sadece sacinizi? Hani saci toplayıp vucudu yikamayi bir derece anlarim ama vucudunuzu yikamadan nasil rahat ediyorsunuz
Neden sadece sacinizi? Hani saci toplayıp vucudu yikamayi bir derece anlarim ama vucudunuzu yikamadan nasil rahat ediyorsunuz
Soğukla da gayet grip olunabilir. Ablam da tüm iş hayatı boyunca sabah banyosuyla işe gitti ve şu an sinüzitten muzdarip. Yani birebir ailemde yaşandığı için ben kimseye tavsiye etmem.Bende her gun yazin da gunde iki kez yikanirim. Kışın yıkanıp kar yağarken islak sacla balkonda camasir astigim dahi oluyor ama hic hasta olmam genelde. Grip zaten virusle bulasir
Yok , grip virüs kaynaklidir. Arastirabilirsiniz. Yikanmak da sinuzit yapmaz.Soğukla da gayet grip olunabilir. Ablam da tüm iş hayatı boyunca sabah banyosuyla işe gitti ve şu an sinüzitten muzdarip. Yani birebir ailemde yaşandığı için ben kimseye tavsiye etmem.
Bu arada izmirde yazın tabi ki her gün duş alınıyor çok sıcak memleket sonuçta. O zaman bile saçımı her gün yıkamam 1 gün ara vererek yıkarım çünkü özellikle uzun saç hergün yıkayınca çok yıpranıyor. Kendi yağıyla beslenmesi gerek.
Hic duymamistim deneyecegim.TesekkurlerLimonlu şampuanlar kullanmayı dene, göreceksin 2 günde ancak yağlanır limona dayanamıyor
Ben de hergün yıkarım yıllardır, bugune kadar bu sözü çok duydum ama her gün yıkamanın bir zararını da görmedim açıkçası.Hergün yıkamak sağlıklı değil. Şampuanlar saçınıza yağdan daha çok zarar veriyor. Yağ bezeleri saçı besliyor. Ne kadar sık yıkarsanız o kadar sık yağlanır saçınız. Aradaki süreyi biraz uzatmaya çalışın isterseniz
Dokulmelerde napuyorsunuz hanımlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?