Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Hergün sac yikiyorum:((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ya pardon ama çalışıyorsunuz her gün duş almanız gerek zaten.Heleki toplu taşıma kullanıyorsanız ; yalvarırım her gün duş alın

Gelmedi2 günde bir yıkamam yeter ona raziyim..Sabah 06.30 da evden çıkıp akşam 20.00 civarı evde oluyorum.Eve gelip cocugun ödevi,yeme içme derken hoop cocugumun uyku saati.onla yattim bittim zaten bir daha yorgunluktan kalkamiyorum dahi..Hangi zamana neyi sığdırayim arkadaşım. Kuru şampuanda kullaniyorum arada ama yıkamak gibi olmuyor ki.

Bende her gun yazin da gunde iki kez yikanirim. Kışın yıkanıp kar yağarken islak sacla balkonda camasir astigim dahi oluyor ama hic hasta olmam genelde. Grip zaten virusle bulasir
Soğukla da gayet grip olunabilir. Ablam da tüm iş hayatı boyunca sabah banyosuyla işe gitti ve şu an sinüzitten muzdarip. Yani birebir ailemde yaşandığı için ben kimseye tavsiye etmem.
Bu arada izmirde yazın tabi ki her gün duş alınıyor çok sıcak memleket sonuçta. O zaman bile saçımı her gün yıkamam 1 gün ara vererek yıkarım çünkü özellikle uzun saç hergün yıkayınca çok yıpranıyor. Kendi yağıyla beslenmesi gerek.

Gün içerisinde saçla çok oynayınca da sac yağlanıyor.Kremli 2si1 arada şampuanları kullanmamak gerek ve saçınızı sulandırılmıs sirkeyle durularsanız en son yine yağlanmayı geciktirisiniz.

Bazi arkadaşlarda bir alem ,saçımin yağı azalınca kokmayacagim herhalde Bizde biliyoruz temizliği..Ama vakit çok dar..Vucut yikamak kolay iş. 2 dakikada kurulaniyorsunuz.Saci kurutmak zor geliyor her akşam. Hem yağı azalsinda gerekirse eski günlerin anısına alırım hergün duş

Yok , grip virüs kaynaklidir. Arastirabilirsiniz. Yikanmak da sinuzit yapmaz.

Hergün yıkarsanız sürekli yağlanır. Saçlarınız yağlı olduğu için değil. Saçın kendi yağı ile beslenmesi lazım. 3 gün yıkamayın evet yağlı gözükecek 1 gününü tatile getirebilirsiniz. Sonra saç alışacaktır 3 günde bir yıkamaya. Birde şampuan çok önemli elsev mesela benim saçımı çok çabuk yağlandiriyor. Sonra saç kremi kullanıyorsanız dipten değilse sadece uçlarına olacak şekilde kullanın.

Limonlu şampuanlar kullanmayı dene, göreceksin 2 günde ancak yağlanır limona dayanamıyor

Hergün yıkamak sağlıklı değil. Şampuanlar saçınıza yağdan daha çok zarar veriyor. Yağ bezeleri saçı besliyor. Ne kadar sık yıkarsanız o kadar sık yağlanır saçınız. Aradaki süreyi biraz uzatmaya çalışın isterseniz

Ben de hergün yıkarım yıllardır, bugune kadar bu sözü çok duydum ama her gün yıkamanın bir zararını da görmedim açıkçası.
Vıcık vıcık dolaşmaktansa yıkamak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
Kuru şampuanlar vs de denedim ama gene de asla temiz bir görünüm olmuyor.

sampuaniniza biraz karbonat atin
birde hangi tip sampuan kullaniyorsunuz?

Ben yıllar önce internette bir öneri görmüştüm ve gerçekten günü kurtarıyor. Saçımı ortadan ayırıp iki yandan belli bi saçı alıp orayı yıkıyorum. Böylece tepe yağlı durmuyoe. Bu sayede gün aşırı yıkamaya çıkarabildim hiç değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…