Merhaba kızlar, forumda arkadaşı olmayanlar yazışıyor ama herkes derdinden muzdarip yazıyor. Buluşup goruşen var mı? Ben arkadas arıyorum. Soyle kafa dengi modern hayat dolu bir hemcinsim olsun isterim acıkcası :) Anadolu yakasındayım kavacık goksu evlerndeyim. 31 yaşındayım. Acaba varmı birileri??
yok ben hamile değilim sadece ağustosta doğumluyum yani doğumgünüm 2 sinde onu demek istemiştim
bende dün sahilde iftar açtım siz ne taraftasınız bi selamlaşırdık..mahallenin muhratları sokağında sokakta masalar varya orda oturduk okey falan oynadık güzel geçti
Kızlar bende bölge hastanesinin oradayım,caddede. Evliyim,bir oğlum var,aşağı yukarı her gün gezmedeyim :) Bir organizasyon olursa memnuniyetle katılırım :)
Cankiz ya grandın içinde pazar mı varmış? Gittin mi hiç,nasıl?
Kızlar bende bölge hastanesinin oradayım,caddede. Evliyim,bir oğlum var,aşağı yukarı her gün gezmedeyim :) Bir organizasyon olursa memnuniyetle katılırım :)
Cankiz ya grandın içinde pazar mı varmış? Gittin mi hiç,nasıl?
grand neresi ben hic bilmiyorum malesef buralari tasinali 3 yil oldu ama merkez kismini bilmem bana cok kalabalik ve karisik geliyor...sureyyaplajina yakinim ben sahili biliyorum bitek...
mailleselim isterseniz bana yazin ozgeerkisi@hotmail.com