Maltepedeyim bulusalim tanisalim. benim buradan tanistigim cok arkadasim var
maltepede oturuyorum bende sahilde suan hamileyim agustosta dogacak kizim insallah...kavacikta arkadaslarimiz var surekli gelioruz sizin cocuk varmiydi
Maltepedeyim bulusalim tanisalim. benim buradan tanistigim cok arkadasim var
ay bende maltepede oturuyorum grandhausun oralardabuluşup görüşmeyi çok isterim ağustos doğumlu biri olaraktan süper olur
goruselim valla sizdemi hamilesiniz ? benim doguma az kaldi 10 gun kadar insallah her aksam maltepe sahildeyiz goruselim bi gun tabiki :)
bende maltepedeyim çok isterim buluşşup tanışıp kaynaşmayı çok yalnızım zaten
ay bende maltepede oturuyorum grandhausun oralardabuluşup görüşmeyi çok isterim ağustos doğumlu biri olaraktan süper olur
neresinde oturuyorsunuz evki bekar yas vs neler konusalim bulusalim :)
Kızlar bende bölge hastanesinin oradayım,caddede. Evliyim,bir oğlum var,aşağı yukarı her gün gezmedeyim :) Bir organizasyon olursa memnuniyetle katılırım :)
Cankiz ya grandın içinde pazar mı varmış? Gittin mi hiç,nasıl?
inan hiç gitmedim oraya bana çok sıkıcı geliyor.ctesi görüşelim istersen haberleşelim özelden sana telimi yazarım
Slm benımde hıc arkadasım yok kadıkoyde oturuyorum 2 bucuk yasında oglum var sureklı gorusebılecegım arkadaslarımın olmasını ıstıyorum
bende maltepedeyim cnm istersen görüşebiliriz tabiki benimde 10 yaşında oğlum var
Tabı neden olmasın ne zaman gorusuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?