Herkes arkadas arıyor ancak tanışan görüşen yok

sarihanim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
116
18
118
İstanbul
Merhaba kızlar, forumda arkadaşı olmayanlar yazışıyor ama herkes derdinden muzdarip yazıyor. Buluşup goruşen var mı? Ben arkadas arıyorum. Soyle kafa dengi modern hayat dolu bir hemcinsim olsun isterim acıkcası :) Anadolu yakasındayım kavacık goksu evlerndeyim. 31 yaşındayım. Acaba varmı birileri??

yıllar önce bu forumdan tanıışıp buluşmuşluğumuz olmuştu
aralarında en küçüklerii bendim

maltepede oturuyorum bende sahilde suan hamileyim agustosta dogacak kizim insallah...kavacikta arkadaslarimiz var surekli gelioruz sizin cocuk varmiydi

maltepede oturuyorum bende sahilde suan hamileyim agustosta dogacak kizim insallah...kavacikta arkadaslarimiz var surekli gelioruz sizin cocuk varmiydi

ay bende maltepede oturuyorum grandhausun oralarda buluşup görüşmeyi çok isterim ağustos doğumlu biri olaraktan süper olur

goruselim valla sizdemi hamilesiniz ? benim doguma az kaldi 10 gun kadar insallah her aksam maltepe sahildeyiz goruselim bi gun tabiki :)

yok ben hamile değilim sadece ağustosta doğumluyum yani doğumgünüm 2 sinde onu demek istemiştim
bende dün sahilde iftar açtım siz ne taraftasınız bi selamlaşırdık..mahallenin muhratları sokağında sokakta masalar varya orda oturduk okey falan oynadık güzel geçti

bende maltepedeyim çok isterim buluşşup tanışıp kaynaşmayı çok yalnızım zaten

ay bende maltepede oturuyorum grandhausun oralarda buluşup görüşmeyi çok isterim ağustos doğumlu biri olaraktan süper olur

neresinde oturuyorsunuz evki bekar yas vs neler konusalim bulusalim :)

Kızlar bende bölge hastanesinin oradayım,caddede. Evliyim,bir oğlum var,aşağı yukarı her gün gezmedeyim :) Bir organizasyon olursa memnuniyetle katılırım :)
Cankiz ya grandın içinde pazar mı varmış? Gittin mi hiç,nasıl?

inan hiç gitmedim oraya bana çok sıkıcı geliyor.ctesi görüşelim istersen haberleşelim özelden sana telimi yazarım

inan hiç gitmedim oraya bana çok sıkıcı geliyor.ctesi görüşelim istersen haberleşelim özelden sana telimi yazarım

grand neresi ben hic bilmiyorum malesef buralari tasinali 3 yil oldu ama merkez kismini bilmem bana cok kalabalik ve karisik geliyor...sureyyaplajina yakinim ben sahili biliyorum bitek...
mailleselim isterseniz bana yazin ozgeerkisi@hotmail.com

Slm benımde hıc arkadasım yok kadıkoyde oturuyorum 2 bucuk yasında oglum var sureklı gorusebılecegım arkadaslarımın olmasını ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…