Herkes aşık olduğu adamla mı evlendi?

İnsan güzeli sevmez, sevdiğini güzel bulurmuş.
Yani siz eşinizi sevmiyorsunuz.
Fotoğrafta bile yüzüne bakamadığınız, çocuğunuz olsa benzemesin istediğiniz bir adamla nasıl sevişebiliyorsunuz?

Ay siz de bir hoşsunuz azizim. Ne alakası var şimdi? Orasına bakabiliyor demek ki.

Belki ama evlendkten snra ne kadın ruhundan anladı ne ilgi alaka vardı.Diyorum ya derdim tip degil.Mutlu olsam önemsemem ama hem çektirip hem böyle oldugu için yaptıgım tercihe üzülüyorum ve kendimi cok çaresiz hissediyorum

Ne yapayim peki.Boşayim mi.O kadar kolay mı...adamı kıramamış evlenmişim.Bide böyle ortada nası bırakıyim

Ben hata yapan insanlari degil hatasinda israr edenleri anlamakta zorlaniyorum.
3 gunluk, 5 gunluk bir sey degil ki bu katlan diyeyim.
Bir soz var <cikmaz sokakta geri adim atmak ilerlemektir > diye.
Kirmamak icin evlenip cikmaz sokaga girmissin, o sokakta kurtarilmayi bekleme. Kimse senin icin bir sey yapamaz, geri adimi ya atarsin yada atmazsin tamamen senin hayatin senin kararin.

Eşiniz gögüsleyebilmiş.Benim eşim evlendikten sonra cok değişti malesef..belkide ondandır bu hislerim
Ben de bambaska konularda eşime omuz verdim, yeri geldi yükünü aldım, yeri geldi hak etmediği iltifatlara boğdum.. dedigim gibi emek karşılıklı. Tek tarafli yürümez..
Esiniz de siz değiştiginiz icin sikayetci belki de karsilikli konuşmayı denediniz mi

Haklısınız bi de aşkla evlenmeyince hakkımı boşa harcamışım gibi geliyor insana

Konuştuk ama değişen bişey olmadı en ufak bişeyde küsüp bir ay konusmadıgı oluyor.Ben normalde kıramam kim tutamam ama o küsebiliyor

Yok bu karakterde değilim. Allah korusun. Annem bu karakterde ama. Yıllarca "ben babana merhamet ettiğim için evlendim" dedi durdu. Acıyorum falan dedi hatırlayınca bile sinirim bozuluyor:)

İşin aslı içi boş özgüven patlaması yüzünden güya babamı hor görüyor ama, boşanınca kendi ayakları üstünde durması imkansız olduğu için gayet de bu yüzden devam etti. Bir gün ona "babamın nesine acıyorsun pardon? Mesleği var, senin asla ulaşamayacağın bir konumda üstelik. Sne ondan ayrılsan gayet de evlenir yeniden. Üstelik ona acıyan değil seven biriyle. Sen ne yapacaksın peki? Neyine güveniyorsun tam olarak?" demiştim de bir daha bana söylemedi böyle şeyler sağolsun.

Özetle oldukça tanıdık bir karaktersiniz benim için.

Hep merhametinden kaybeden, iyi niyeti olan, vicdanının sesini dinleyen falan. Ki aslında içi boş kibri kamufle etmek için sarf edilen cümleler bunlar sadece. İrin akmasın diye tıpa niyetine kullanılan cümleler.

Eşinizden boşanın. Sizden daha iyisini hak ediyor.

Hem cektirip hem cok yakisikli olsa, yakisikli diye tutunacak bir daliniz mi olurdu yani?
Hangi sebeplerle evlendiyseniz, tutunacak dali orada arayin

Buna cevap yazmazsam duramazdım. A dostlar ben de tipe önem veren biriyim bu yüzden mi bu konularda mutlu degilim diye sorarım kendime. Ama benim aklımı da hep kurcalamıştır. Sadece tip her şey dgldr diyenler için. Sadece huyu için evlensen kavga edince buz gibi soğrsn tipini de begenmiyosan geriye ne kalıyo ama elimde degil olmasada kimse illa bi albenisi olacak

Annen içinde babanın şeyinden hoşlanıyor cümlesini kurabildin mi çok merak ettim doğrusu

İğrençsin gerçekten konumdan çık git.biraz daha yazarsan terbiye sınınırını aşacağın ortada
Mune

Evli olduğu adama olması muhtemel çocuğu benzemesin diye dua eden, fotoğraflarda eşi tarafına bakmayan ama evli olmaya devam eden, sırf acıdığı için evlenip, ortada kalmasın diye merhamet edip boşanmayan siz normalsiniz ben iğrencim. Peki :)

Ay çen beni şikayet mi ettin. Üzdün.

Yillarca sevgiliyken kusme huyunu hic mi fark etmediniz
Hiç küsmezdi sürekl
Kesinlikle kendi istekleriniz dogrultusunda gidin.İnsanlar degişebiliyor.Tipine bakmadan size dünyaları veren adamı sevmeyi ögreniyorsunuz sonra bi bakmıssınız o adam o degilmiş.Elde var sıfır

Annen içinde babanın şeyinden hoşlanıyor cümlesini kurabildin mi çok merak ettim doğrusu

Babamın şeyinden hoşlanıyor demedim tabi ki tıpkı size beyinizin şeyinden hoşlanıyorsunuz demediğim gibi ki herkes beyinin şeyinden hoşlanabilir, normaldir.

Üye arkadaşımız nasıl sevişiyorsunuz diye sormuş, ben de ona cevaben sevişmek için tip mühim değil dedim özetle. Beyinizin şeyinden bana ne. O sizi ilgilendiren kısım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…