İnşallah teşekkür ederimÇok iyi anlıyorum. İnşallah yoluna girer evliliğiniz üzüldüm cidden
Valla ben bu 10 sene sevgili olduk da evlendiği gun 180 derece döndü tarzı şeyleri kabul etmiyorum.Hiç küsmezdi sürekli sırnaşırdı
Neyse daha fazla çirkinleşmeyelim.Belliki sende benim gibi babasına düşkün birisin.Benim ailemde böyle bir durum olmadı ama annenin baban için düşünceleri seni baya üzmüş muhtemelen.Hayatın gerçekleri işte kadere engel olamıyorsun.Evet güzelimdir kalbimde kıramadım diye evlendim diyebilecek kadar iyi niyetli ama bunların karşılıgında kötü şeyler yaşadım ve bunları haketmedigimi düşündüm.Belki annende böyledir bilemezsin.Umarım sen sevdigim adamla evlenirsinBabamın şeyinden hoşlanıyor demedim tabi ki tıpkı size beyinizin şeyinden hoşlanıyorsunuz demediğim gibi ki herkes beyinin şeyinden hoşlanabilir, normaldir.
Üye arkadaşımız nasıl sevişiyorsunuz diye sormuş, ben de ona cevaben sevişmek için tip mühim değil dedim özetle. Beyinizin şeyinden bana ne. O sizi ilgilendiren kısım.
Yalnız hissediyorum kendimi.İnşallah bende bigün sizin gibi düşünürüm.Çünkü ne onu terketmeyi istiyorum ne de onunla olmak.Cok kötü duygular içindeyim.Valla ben bu 10 sene sevgili olduk da evlendiği gun 180 derece döndü tarzı şeyleri kabul etmiyorum.
Siz görmemişsinizdir. O tarafa bakmamışsınızdır. Hep iyi taraflarina odaklandiniz belki de.
Bana aşabilirsiniz gibi geldi. Cunku ben de yaşadım. Eşim fiziken bana nispetle cok vasat. Benden kisa mesela boyu. Gozum kör degildi elbette, adamin boyunu gore bile evlendim. Ama zaman zaman beni rahatsız ettigi, gözüme battığı donemler oldu. Şimdi bin tane 190 uzeri adami yanyana dizseler, kocamin tırnağını değişmem. Bunu insana söyleten emek işte.
Bence her evliliğin kendi icinde inis çıkışları olur. Genel olarak eşinize karşı olan bu tavriniz disinda, psikolojiniz nasil?
Huy dediğimiz sey aslinda kavga anında ortaya çıkıyor bence.Buna cevap yazmazsam duramazdım. A dostlar ben de tipe önem veren biriyimbu yüzden mi bu konularda mutlu degilim diye sorarım kendime. Ama benim aklımı da hep kurcalamıştır. Sadece tip her şey dgldr diyenler için. Sadece huyu için evlensen kavga edince buz gibi soğrsn tipini de begenmiyosan geriye ne kalıyo ama elimde degil olmasada kimse illa bi albenisi olacak
Tek mesguliyetiniz kocaniz mi? Belki de fazla sey bekliyorsunuz. O olmadan da gezin tozun eglenin, arkadaşlarınızla gorusun, spora gidin, hobiler edinin, diziler izleyin. Kendi kendinize yetin yani. Esiniz de olsa kimsenin sizi mutlu etmesini beklemeyin. Mutluluk insanin icindedirYalnız hissediyorum kendimi.İnşallah bende bigün sizin gibi düşünürüm.Çünkü ne onu terketmeyi istiyorum ne de onunla olmak.Cok kötü duygular içindeyim.
Benimkide tartışırken kolumdan itiyorHuy dediğimiz sey aslinda kavga anında ortaya çıkıyor bence.
Yani siz tartışırken sizi kolunuzdan iten ama yakışıklı biriyle mi evli olmak istersiniz mesela?
Yoksa eli yuzu duzgun ama göreni dönüp tekrar baktirmayan birinin, kavga anında sizi dinlemesini, hak vermesini, anlamasını mı tercih edersiniz?
Hem yakisikli hem guzel huylu olsa tabii ki tadindan yenmez dkskdk
Huy dedigimiz şey insanın cok fazla hissine hitap ediyor bence. Ama fizik sadece göze hitap ediyor.
Cok yakışıklılık takıntısı olanlar için zor olabilir. Ama bence tip ve huy arasında bir secim yapmak gerekirse, tipi secen uzun vadede mutluluğu bulamaz
Iste ben bunu kabul etmiyorum. 3 sene sevgiliyken bunun sinyalini vermiştir mutlaka. Insan deftere imza atti diye değişmez.Benimkide tartışırken kolumdan itiyornası bi çıkmazdayım ben ya
Gerçekten bende sizin gibi düşünürdüm.Ama evllk içinde olan sorunları biliyosunuzdur.Bide annesi araya girdiyse tanınmaz hale geliyor bazıları.Benim eşimden onlardan biri işteIste ben bunu kabul etmiyorum. 3 sene sevgiliyken bunun sinyalini vermiştir mutlaka. Insan deftere imza atti diye değişmez.
Adamlari tanimadan evleniyorsunuz, sonra degisti diyorsunuz
Tatlım ballım sen evlenme ya.5 yıldır süren bir ilişkim var. Aşırı zor ve sorunlu geçti 5 yılım. Geçen ay nişanlandık. Büyük bir ihtimalle de 7 ay sonra evleneceğiz. Bu kadar sorunlu bir ilişkiden ve kötü yaşanmışlıklardan sonra bazen bende sevgimi sorguluyorum. İçimde ne bir istek, ne bir heyecan, ne bir mutluluk, ne bir sevgi belirtisi hiçbir şey hissedemiyorum. O kadar çok nötrüm ki. Şu an hiçbir sorunumuz yok ama bazen işte olmayınca olmaz. Büyük bir ihtimalle onunla evlenmezsem zaten hiç kimse ile evlenmem. Mesela bazen soruyorum kendime (ben fazla çocukları seven birisi değilim) “Ama insan yinede sevdiği adamdan hiç çocuk istemez mi? Hiç hayal kurmaz mı? İçine o kıpırtı hiç gelmez mi? Hayır, bunun nedeni benim çocuk sevmemem olamaz. Her kadında annelik içgüdüsü vardır.” Bizi bir arada tutansa ben alışkanlık diyorum kendisi sevgi diyor. İlişkinin ilk zamanlarında ben severdim kendisinden karşılık bulamazdım. Şimdiyse kendisi seviyor ama o benden karşılık bulamıyor. Ama siz beni anladınız biliyorum. Bazen bir şey olur onunla evlenmeniz gerekirmiş gibi gelir. Tabii sizin durum benden bir tık daha ciddi. Yüzüne bakıp bakmamak konusu veya beğenmemek. Gerçi aşk bittiği için mi bilmiyorum ama bende eskisi kadar beğenmiyorum.Abooo aslına bakarsanız iki ucu değnek. Şimdi yazınca fark ettim de acaba sorun mu bizde anlamıyorum ki? Yoksa bize yapılanlarda mı?
Neden taniyamadiginizi kabul etmek yerine, değiştiğini düşünmek daha kolay geliyor anlamıyorum malesef.Gerçekten bende sizin gibi düşünürdüm.Ama evllk içinde olan sorunları biliyosunuzdur.Bide annesi araya girdiyse tanınmaz hale geliyor bazıları.Benim eşimden onlardan biri işte
Aslında amacım tanıyamıyorum demeyip değişti demek degildi.Tanıyamamışımda diyebilirim.Ama elimden birşey gelmiyor.Çift doktorumada gittik ancak pandemi sürecinden dolayı yarım kaldı bazı şeyler.Hayırlısı olsun hakkımızdaNeden taniyamadiginizi kabul etmek yerine, değiştiğini düşünmek daha kolay geliyor anlamıyorum malesef.
Eger bahsettiğiniz gibi iyi, merhametli, sevecen bir insansa, belki o da kendi icinde zor bir donemden geciyor olabilir. Psikolojik olarak yorgun olabilir. Hemen degisti demek yerine, biraz ilgi gösterin, kavgadan kaçının, guzel günlerinizi düşünüp motive olun. Bahsettiginiz gibi iyi biriyse, karsiligini goreceginize ınanıyorum. Evlilik emek isteyen birsey.
Evlilik terapistine de gidebilirsiniz. Sizi bu denli sogutan şeyin ne oldugunu çözersiniz belki
Boşanmıcamİnşallah boşanırsınız.
Belki sevgililik zamanlarındaki gibi yine sevgi dolu bakar ve saygılı olur diye bekliyorum bir umut.Benim için bu yetecek diye düşünüyorum.Boşanmama sebebiniz nedir?
İnşallah adam farkeder boşar sizi.Boşanmıcam
En başından beri farkında.Böyle bir evliliği o istedi bile bile ısrar etti.İnşallah adam farkeder boşar sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?