Herkes ayrı birşey söylüyor

Missaslan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
773
518
103
Bülent bey merhaba;eşimin değerleri ve reglimin 3. Günü yaptırdığım testlerim Hakkı'nda ne söyleyebilirsiniz.ürolog bişi olmaz bekleyin deyip ilaç verdi.endokrin doktorum sonuçlarından polikistik over şüphesi duydum dedi.kadın doğum doktorum bişi yok dedi.eşimle ne yapacağımızı şaşırdık.görüşlerinizi rica ediyorum.yaşımız 31 ve 32.her ay adet görüyorum düzenli olarak. Reglimin 3.günü yapılan usg de sağ 4+2 solda 4+2 dedi Dr yumurtalarım için.21.gün progesteron değerim de 9.1 çıktı.
image.webp
image.webp

Son düzenleme:
Bülent bey merhaba;eşimin değerleri ve reglimin 3. Günü yaptırdığım testlerim Hakkı'nda ne söyleyebilirsiniz.ürolog bişi olmaz bekleyin deyip ilaç verdi.endokrin doktorum sonuçlarından polikistik over şüphesi duydum dedi.kadın doğum doktorum bişi yok dedi.eşimle ne yapacağımızı şaşırdık.görüşlerinizi rica ediyorum.yaşımız 31 ve 32.her ay adet görüyorum düzenli olarak. Reglimin 3.günü yapılan usg de sağ 4+2 solda 4+2 dedi Dr yumurtalarım için.21.gün progesteron değerim de 9.1 çıktı.Eki Görüntüle 1686891 Eki Görüntüle 1686895
Merhabalar : Gebelik için bayan yaşı ,yumurtalık rezervı ve her ay düzenli adet görmek oldukca önemli. Tüplerin sağlıklı ve açık olması gereklı . Erkeğin sperm sayı ,hareket ve morfolojısının normal olması gebelık olusumu ıcın gereken faktorler arasında yer alır. Esınızın sperm degerlerınde hareket ve sekılsel düşüklük mevcut.Sızın tıroıd bezınız yavas calısmakta. Bır endokrınolog ıle gorusmenız yararlı olucaktır. Sızın hormon ve yapılan usg sonucuna göre düzenlı adet göruyor isenız , rahım tüp fılmi normal ise ,( bu sperm degerlerı ıle)korunmama suresı 1 yıl olmadı ıse beklenebılır.Daha önce yapılmıs olan tedavıler var ıse sayısı , bayan yası , cocuk ısteme süresı gıbı bılgılere gore nasıl bır yol ızlenmelı karar verılmelıdır.
Bol sans dılerım.

Son düzenleme:
Back