- Konu Sahibi nefeskesen
-
insanlar sizin iyiliğiniz için çırpınıyor
bence buraya yazdıklarınızı yüzlerine söylerseniz zaten bırakın aday bulmayı yüzünüze bile bakmazlar
benım ıyılıgım ıcınmı asude ?? yenı bır ılıskıden cıktım bır ılıskıye baslamam nekadar saglıklı olur merak etmeyın ztn yeterınce sert oldum onlara karsı ondan dolayı ozur dılıyorlar... dedıklerı cıvı cıvıyı sokerde ben boyle cıvı olmak ıstemıorum...
o gelen kısılerın duygularınada yazık benım ıcımde hıc bırsey yokken kullanılmıs olurbılmıorum tesekkurler yorumunuz ıcın
insanlar sizin iyiliğiniz için çırpınıyor
bence buraya yazdıklarınızı yüzlerine söylerseniz zaten bırakın aday bulmayı yüzünüze bile bakmazlar
yeni ilişkiden çıkmışsınız, ilişki istememek en doğal hakkınız
ama siz dert olarak arkadaşlarınızın çabasını sunuyorsunuz
ve onları sizi kullanmakla suçluyorsunuz
sorun o noktada başlıyor
Bu durumu maddiyatla ilişkilendiremedim ben.Her daim olur sevgilsindn ayrılan birine başka birini ayarlama çabası.Bu size veya arkadaşlarınıza özgü değil.Maddi durumu iyi olan kişileri önermişler ama bu demek değil ki maddi durumdan ötürü öneriyorlar.Bu kadar çabuk yeni bir ilişki olmaz zaten ama ben de sizin iyiliğinizin düşünüldüğünü sanıyorum.
Bence sorun ;
"bu 3 kız arkadaşımın bunlardan bir menfaati mi var? Varsa ne gibi menfaatler? "
Dediğin noktada başlıyor.
Senin bu 3 kız arkadaşına güven duygun yok ise neden hala arkadaşlık ediyorsun ?
Ne gibi menfaatler'miş
Hayır ne dememi bekliyorsun.Bir ev bir araba iyi bir yerde iş yada bir miktar para mı...
Bu nasıl arkadaşlık böyle....
Sen bu konuyu o 3 kız arkadaşına okut daha da yüzüne bakmazlar senin.
O zaman arkadaşlarınıza açıkça söyleyin yukarda yazdıklarınızı toparlayıp.
Ben bildiğiniz üzere uzun süreli bi ilişkiden çıktım ve kendimi toparlamam gerek, başka birini düşünmüyorum henüz.. beni düşündüğünüz için yapıyorsunuz teşekkür ederim ama cidden istemiyorum bu tür şeyler.. de.
Hem durduk yere onlarla tartışmazsın ve bu yüzden bu gergin dönemine bu gibi şeyler de eklenmez.
Sen sadece kibar bi dille uyar ve istemediğini söyle bi daha böyle bi işe kalkışmamaları gerektiğini dile getir..
artık bunu dusundurduler arkadsımm.. ılk baslarda bende boyle dusunuyordum benım yanımdalar dıe hatta tesekkur bıle edıyorudm.. ama konu cıgırından cıktı.. sureklı bır araba konusu sureklı bır aylık gelır konusu .. ıclerınden ozellıkler bır tanesı aslında konu soyledım boyle olmamalı dıe.. ama olay dedıgım gıbı cıgırından cıktı farklı bır kız arkadsım telefonla aradı bugun sevda bana bısıler anlattı dıe... herkese soyluyor benım ıstemedıgımı bıle bıle... mefaatten kastım para falan degıl okadarda degıl yanı... ama ne bu?? benım hıc yakınlıgım olmayan kısıler bıle bu konuyu bılıo ve o soylemıs
ona soyledıgımdede dogru haklısın dıo yapmamalıydım dıo ozur dılıo .. sonra ogrenıorum o adamla faceden eklemısler bu ne sımdı ya benmı goremıorum bırseylerı
Onların tarafındanda sizin tarafınızdan da arkadaşlık ilişkisi göremedim onlar seni düşünmeden yeni birini bulma çabasındalar sizde arkadaşlarınıza güvenmeyip menfaatlerimi vardır diye konu açmışsınız.Kimsede yalnış anlamaz siz yok demişsiniz zorla birşey yapacak halleri yoktur.
ya arkadsım dedım ınan kackere dedım ama bugun farklı bır kız arkadsım aradı bu durumu anlatıo onun haberı bıle yok o arkadsım aramıs anllattım.. hıc bır yakınlıgım olmayan ınsanlar bıle bılıo, dedım net bır bıcımde sonra haklısın dıyor ozur dılıo bende tamam dıorum
sonra bır bakıorum faceden eklemısler bırbırlerını ben anlam veremdım.. ne bu sımdı anlamadım ne yapmaya calısıor
ya arkadsım ınan bahaneler uyduruorum artık.. bızımle yakınlıgı olmayan bırılerı bıle bılıo bu konuyu hemde tum maddıyatıve arkadsım soylemıs ben uyarıorum ıstemedıgımı getırıorum.. ozur dılıo haklısın dıo sonra bakıorum faceden bu adamla eklıolar bırbırlerını.. tanımıolar bıle bırbırlerını sadece bu konudan merhabalıkları var..
anlam veremdım yaptıgına
Menfaatten kastım para değil o kadar değil diyorsun.
Öte yandan bir araba meselesi aylık gelirisi konuşuluyor diyorsun.
Bunun adı çelişki değil ise nedir ?
Bu 3 kişiyle ne zamandır arkadaşsın ?
Senin tarafında güven duygusu -0 'ın da altında.
Onları dinlemediğim için bilemeyeceğim .
Sana tek önerim bu menfaatçi (!) arkadaşlardan uzak dur.
ya arkadsım ınan bahaneler uyduruorum artık.. bızımle yakınlıgı olmayan bırılerı bıle bılıo bu konuyu hemde tum maddıyatıve arkadsım soylemıs ben uyarıorum ıstemedıgımı getırıorum.. ozur dılıo haklısın dıo sonra bakıorum faceden bu adamla eklıolar bırbırlerını.. tanımıolar bıle bırbırlerını sadece bu konudan merhabalıkları var..
anlam veremdım yaptıgına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?