- Konu Sahibi nefeskesen
-
Durumlar o kadar karışık ki.. Herkes bi iş çeviriyor diğerlerine duyuruyor falan..
En iyisi hepsinden uzak dur bi süre. Hatta sonsuza dek.. Zaten ayrılık yaşamışsın bide bunlarla yorma kendini bence..
neden bu kadar sorun haline getirdiniz ki? arkadaşlarınız için maddi durumu iyi diyorsunuz, o zaman maddi durumu iyi olanları bulmak istemeleri normal.. kaldı ki facebook dan birbirlerini eklemeleri size neden bu kadar dokundu ki? belki tanışmışlardır ama siz bilmiyorsunuz, ya da her yapılanı kendi üstünüze alıyorsunuz, belki de sadece sizin ağzınızı arıyorlar
arkadaşlarınızla ne kadar süredir tanıyorsunuz? hani yeni bir durum mu yoksa hep mi böylelerdi?
Ayrıca yeni ayrılan birine evet bu tarz arkadaslar oluyo sürekli birini ayarlamaya çalışan, ya da etikete düşkün. siz istemediğinizi belirtmişsiniz ama bazıları bunu işte aşk acısı çekiyor ondan oyle diyip uzatabiliyor:26:
Haklısınız tabi ki uzun süreli ilişkiden sonra kafa dinlemekte, bundan bi menfaat yada çıkarım göremedim ben açıkcası..
arkadaşlarınız ne yaparsa yapsın,
siz kendinizden sorumlusunuz.
Sizin face sinize zorla arkadaş ekleyemezler ya.
Engellersiniz olur biter.
Bu konular konuşuluyorsa sürekli, bu konu beni baydı der ortamdan uzaklaşırsınız.
Ayrıca yeni tanıdığınız insanlar mı ki bu muhabbetlerine ilk defa şahit oluyorsunuz.
Ben anlayamadım sizin tam olarak neden şikayetçi olduğunuzu.
Arkadaşlarınızın tutumu, kafa yapısı uymuyorsa arkadaşlık etmezsiniz.
Böyle bir seçenekte var
Arkadaşların senin düşündüğün kadar samimi değiller demekki.Önce o talipler konusunda senin nabzını yoklamışlar,sonra nefeskesende pişer bizede düşer belki diyerek kendileri eklemişler(atlamışlar)Yaşam tarzına düşünce tazına uygun değillerse ne kız arkadaşların nede taliplerin senin arkadaşın olmak zorunda değil bence uzak dur.Sıkılır insan uyumsuz insanlarla...
Çocuk size talip olmuş, arkadaşınız da bir nevi aracı, acaba kendine mi düşünüyordu çocugu da sizin nabzınızı ölçüyor:44:
Siz de ''çok istiyorsan kendine ayarla'' diyip geçin, uzaklaşın o kişiden de..
ahhh tesekkur ederımm seasıde yorumun ıcın.. ınan senın yorumları beklıordum okudugu gorunce yorumunu beklıordum yorumların degerlı benım ıcın :) kendısı 4 senelık arkadsım ve boyle bır seyle daha once hıc karsılasmadım kendısınden.. cokta severım kendısını ama bu yaptıklarını saskınlıkla ızlıorum son 2 haftadır yaptıklarına cevırdıgı ıslere anlam veremedım.. burdada bazı arkadslarımız kızı korudu bana senın ıyılıgın ıcın dıe arkadsımın arkasından konustugumu dusunup.. ama ben ztn yeterınce acık oldum kıza, oda ozur dıleyıp haaklısın dedı.. bende konuyu kapattım.. baskalarınıda arayıp bu konuyu anlatınca fılm koptu ztn.. ve cok yaknlıgımız yok o kısıyle ona anlatmıs.. sonrada ben deyınce yıne ozur dılemeler ben boyle olucagını dusunmedımler.. yıne uzerınde durmadım cunku onceden boyle bırseyle karsılamasmadım kendısı ıle ılgılı.. sonra faceden ekleyınce durup dururken ve hıc bır yakınlıkları yok.. bu olay dısında dusundurdu benı.. saskınlıkla ızlıorum olanları ısın acıgı arkadsımm..
cok tesekkur ederım yorumun ıcın.. karnındakı mınnagada opucukler yolluorum burdan.. insallah rabbım saglıklı analı babalı buyutur hersey gonlune gore olsun arkadsımm
ben herhangi bir menfaatleri olduğunu sanmıyorum, belki seni üzgün görmek istemiyorlar. yeni bir ilişki yeni bir hayatla kafanı dağıtacağını düşünüyorlar.. biz kızlar çoğu zaman böyleyizdir: yeni bir ilişki sonrası başka bir ilişkiye sırf eski sevgilimizi unutmak için başlarız, bu tabii ki doğru bir şey değil karşımızdakine haksızlık ama daha çok kendimizi düşünürüz işte.. kız arkadaşlarında seni düşündüklerinden böyle yapıyorlardır.. maddi durumları olayına gelincede sonuçta sıkıntı çekmeyecek olduğunu belirtmek içindir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?