- 31 Temmuz 2019
- 493
- 1.067
- 113
- Konu Sahibi happiness s
-
Benim yaptigim yorum espriydi buna katiliyorum.kafani dinle biraz aonra bakarsinÖnemli olan sizin ne istediğiniz.
Eski yaşadıklarınızı sindirmeden ve aklınızdaki kişiyi unutmadan dünyanın en iyi insanıyla da evlenseniz ne siz mutlu olursunuz ne o adamı mutlu edebilirsiniz. Zamana bırakın, her şeyi unutunca kendinizi iyi hissedince düşünürsünüz evliliği.
O her şeyden bağımsız adamı da boşverin, nişanlı yada sevgilisi olan bir kadına bakıp böyle şeyler düşünecek birine şahsen güvenmezdim. Sizi övmüş gibi duruyor belki ama şuan ayrılsanız da zamanında hayatınızda biri varken içten içe sizi beğenip o tarz şeyler düşünebilen biri başka iyi düzgün bir kadın görse onun için de mi eşi ne şanslı diyecek?
Kendinizi dinleyin biraz, zaman her şeyin ilacı.
Çok güldüm yorumunuzaBu adama sans tanimalisin.diger bulunan koca adaylarini da benim gibi bulamayan garibanlara yonlendirmelisinayol nerde bu bolluk sen nerde yasiyon
Insallah ya gelsin kocalarÇok güldüm yorumunuzaegede bi sehirde yasiyorum. Arkadaslarim ve akrabalarim en gec 25 de evlendiler. Biraz sevilen biriyim heralde mutlu olmami istediklerinden birilerini bulup duruyorlar. Yada canları dügün cekiyo bilemicem hepsi sizin olsun taliplerin. :)
Yorumunuzu görmeden yorum yapmışımBenim yaptigim yorum espriydi buna katiliyorum.kafani dinle biraz aonra bakarsin
Hiç öyle biri degil. Benimle olmak zorunda degilsin sadece bi kac kere bulusalim konusalim. Olmazsa o enerjiyi hissedemezsen yine olmaz. Ben ileride keske söyleseydim pismanligi yasamak istemedigim icin suan sana bunlari yaziyorum diyor.Bagimsiz sonra sıkıntı yaratmasin yok onunla surada gördüm onada böyle bakiyordun gordum vs gibi. Olabiliyor böyle şeyler
Cok etkilendim yorumunuzdan özellikle baska bir kadıni görse kısmından. Bunu hic düsünmemistim. Haklisiniz.Önemli olan sizin ne istediğiniz.
Eski yaşadıklarınızı sindirmeden ve aklınızdaki kişiyi unutmadan dünyanın en iyi insanıyla da evlenseniz ne siz mutlu olursunuz ne o adamı mutlu edebilirsiniz. Zamana bırakın, her şeyi unutunca kendinizi iyi hissedince düşünürsünüz evliliği.
O her şeyden bağımsız adamı da boşverin, nişanlı yada sevgilisi olan bir kadına bakıp böyle şeyler düşünecek birine şahsen güvenmezdim. Sizi övmüş gibi duruyor belki ama şuan ayrılsanız da zamanında hayatınızda biri varken içten içe sizi beğenip o tarz şeyler düşünebilen biri başka iyi düzgün bir kadın görse onun için de mi eşi ne şanslı diyecek?
Kendinizi dinleyin biraz, zaman her şeyin ilacı.
Bilmiyorum bana güven vermedi pek.Hiç öyle biri degil. Benimle olmak zorunda degilsin sadece bi kac kere bulusalim konusalim. Olmazsa o enerjiyi hissedemezsen yine olmaz. Ben ileride keske söyleseydim pismanligi yasamak istemedigim icin suan sana bunlari yaziyorum diyor.
Kafanızı karıştırmak istemezdim aslında ama farklı bir açıdan da bakmak gerekiyor biraz da. Ben eşiyle olan bir erkeğe bakıp karısı ne şanslı ne düzgün bir adam demedim mesela hiç, erkeklerin de demesi biraz garip geldi bana o sebeple. Hani sadece sizi övse iyisin hoşsun diye normal derim ama sürekli ilişkinize tanık olarak böyle düşünmesi biraz tuhafıma geldi gibi. Umarım sizin için doğru insanla doğru zamanda kesişir yolunuz.Cok etkilendim yorumunuzdan özellikle baska bir kadıni görse kısmından. Bunu hic düsünmemistim. Haklisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?