Herkes bana koca adayı buluyor.

happiness s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
493
1.067
113
Sevgilimden ayrılalı neredeyse 6 ay oluyor. Nisan oncesi ayrılmistık. Yasadigim kötü günlerden bahsetmeyecegim. Su anki sorunum cok daha baska. Tanıdığım herkes bana birini bulmaya basladı. Dayımın kızı, yengemler, komşular hatta arkadaşlarım. 27 yaşındayım ve nisan öncesi ayrılik yasadigim icin bana üzüldüklerinden mi yoksa evde kalmayayim diye mi bunu yapıyorlar anlamadım. Babam bile geçen söyledi işte bi cocuk varmıs akrabalar söylemis cok iyi biriymis falan. Israrla birini istemedigimi söylüyorum ama bana surekli "evlenmeyip ne yapacaksin" gibi sacma bir cümle kuruyorlar. Tüm bu kargaşanın arasında sıkışıp kalmış gibi hissediyorum. Annem gecen insanlara böyle davranirsam bu bir kusur işledi kesin ondan kimseyi istemiyor diye düşüneceklerini söyledi. Ona göre bulduklariyla tanışmalıymışım. Ama ben ne hissediyorum peki? Eski sevgilimi unuttum mu? Evlenmek istiyor muyum? Eski sevgilimi sanırım unutmak imkansız alıştım yokluguna tabii ki insan nelere alişmıyor. Ama unutamayacagimi da kabullendim. Nisan öncesi beni terk etmesi tam bi serefsizlikti kabul ama bunu bana yasatmadan önce tanidigim en iyi insandı. Ondan baskasini hayatımda isteyecek gibi gormuyorum kendimi. Evlenmek istiyor muyum diye soruyorum kendime. Baska biriyle olmaktansa tek basima bi hayat hobiler, tatiller daha cekici geliyor. Sadece bazen cocugum olmasini cok isterdim diyorum. Ama cocugu da evliligi de sadece onunla hayal ettim. Baskasindan onu da istemiyorum gibi. Neyse iste. Yasadigim toplum baskisi beni korkutuyor. Bazen tüm bu baskıdan bunalip "ehhh yeter be deyip" pek de sevmedigim hödük bir adamla evlenecegim gibi geliyor. Şuan akrabalar, komsular ve arkadaslarin tanistirmak istediklerinden bagimsiz olarak hayatima girmeye calisan biri de var. Sevgililik surecime sahit olmuş acılarımı bilen biri. Bana diyor ki "bu dünyada senin degerinin farkinda olan ve senin gibi biriyle olmak icin dua eden insanlarda var." Cok hoslaniyor benden. Sevgilimle beni gördügünde hep ne sansli adam dermis. O sansi istiyorum dedi.Kibar , anlayisli mantiken bana uyan birisi. Benden istedigi tek şey onunla konuşmam ona bir fırsat vermem. Sevgili olmak degil kendini anlatmak istiyor. Beni mutlu edecegini düsünüyor. Eger ona fırsat verirsem onunla sevgili olabilecegimize hatta evlenebilecegimize inanıyor. Isterse seneler alsin bekleyecegini söylüyor. Şimdi ben ne yapmalıyım peki? Hödük biriyle evlenirim korkusuyla bari olacaksa onunla olsun deyip bi sans tanimali miyim?

Çok gençsiniz. Evlenmek için de anne olmak için de ferah ferah zamanınız var. Milletin ne dediğini boşverin sallayın gitsin. Birşeyler hissetmediğiniz birine de boş yere zorlamayın kendinizi. Yasınızı tutun üzüntünüzü yaşayın sakince. Aşk evlilik ileride olacağı varsa olur zaten

Önemli olan sizin ne istediğiniz.

Eski yaşadıklarınızı sindirmeden ve aklınızdaki kişiyi unutmadan dünyanın en iyi insanıyla da evlenseniz ne siz mutlu olursunuz ne o adamı mutlu edebilirsiniz. Zamana bırakın, her şeyi unutunca kendinizi iyi hissedince düşünürsünüz evliliği.

O her şeyden bağımsız adamı da boşverin, nişanlı yada sevgilisi olan bir kadına bakıp böyle şeyler düşünecek birine şahsen güvenmezdim. Sizi övmüş gibi duruyor belki ama şuan ayrılsanız da zamanında hayatınızda biri varken içten içe sizi beğenip o tarz şeyler düşünebilen biri başka iyi düzgün bir kadın görse onun için de mi eşi ne şanslı diyecek?

Kendinizi dinleyin biraz, zaman her şeyin ilacı.

Benim yaptigim yorum espriydi buna katiliyorum.kafani dinle biraz aonra bakarsin

Bu adama sans tanimalisin.diger bulunan koca adaylarini da benim gibi bulamayan garibanlara yonlendirmelisinayol nerde bu bolluk sen nerde yasiyon
Çok güldüm yorumunuza egede bi sehirde yasiyorum. Arkadaslarim ve akrabalarim en gec 25 de evlendiler. Biraz sevilen biriyim heralde mutlu olmami istediklerinden birilerini bulup duruyorlar. Yada canları dügün cekiyo bilemicem hepsi sizin olsun taliplerin. :)

Insallah ya gelsin kocalar
Hakkinizda hayirlisi olsun dilerim lakin ciddi olmak geeekirse acele etmeyin.biraz zaman tanitin kendinize.

Bagimsiz sonra sıkıntı yaratmasin yok onunla surada gördüm onada böyle bakiyordun gordum vs gibi. Olabiliyor böyle şeyler
Hiç öyle biri degil. Benimle olmak zorunda degilsin sadece bi kac kere bulusalim konusalim. Olmazsa o enerjiyi hissedemezsen yine olmaz. Ben ileride keske söyleseydim pismanligi yasamak istemedigim icin suan sana bunlari yaziyorum diyor.

Cok etkilendim yorumunuzdan özellikle baska bir kadıni görse kısmından. Bunu hic düsünmemistim. Haklisiniz.

Hiç öyle biri degil. Benimle olmak zorunda degilsin sadece bi kac kere bulusalim konusalim. Olmazsa o enerjiyi hissedemezsen yine olmaz. Ben ileride keske söyleseydim pismanligi yasamak istemedigim icin suan sana bunlari yaziyorum diyor.
Bilmiyorum bana güven vermedi pek.
Uzaktan bakip ah keşke benim olsa nidaları.
Beğenmis ve bos kalınca kaçırmak istemiyor olabilir. E tabi sizi yuceltecek sen karar ver diyecek. Korkutmaz ki

Cok etkilendim yorumunuzdan özellikle baska bir kadıni görse kısmından. Bunu hic düsünmemistim. Haklisiniz.
Kafanızı karıştırmak istemezdim aslında ama farklı bir açıdan da bakmak gerekiyor biraz da. Ben eşiyle olan bir erkeğe bakıp karısı ne şanslı ne düzgün bir adam demedim mesela hiç, erkeklerin de demesi biraz garip geldi bana o sebeple. Hani sadece sizi övse iyisin hoşsun diye normal derim ama sürekli ilişkinize tanık olarak böyle düşünmesi biraz tuhafıma geldi gibi. Umarım sizin için doğru insanla doğru zamanda kesişir yolunuz.

Eşimden önce asker yoluda dahil 3 yıl bekledim birini ve askerden gelir gelmez sanki ben yokmusum gibi bir anda çıktı hayatımdan bitti dedim kimseyi sevemem isteyemem zannettim ama 9 ay sonra eşimle tanıştım evlenmeyi kesinlikle düşünmüyordum 6 ay sonra aileler tanıştı 8.ayimda nişan yaptık 1.5 sene sonra evlendim 13 yıllık evliyim ve çok mutluyum giden gitmiştir karalar bağlamaya gerek yok önüne bak istersen basarirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…