- Konu Sahibi missingandmygirl
eşimden ayrılalı yasal olarak bir yıl oldu... çok tatlı da bir kızım var .. şimdi ailemle beraber kalıyorum... ama ne zaman bir arkadaş yada aile meclisine gitsem evlilik konusu açılıyor... bana kızım küçükkken evlenmem gerektiğini söylüyorlar.... tamam buraya kadar herşey güzel ama ben bunca şeyi yaşamışken ve izlerini üzerimde taşırken bu evlilik meselelrinin açılmasından hoşlanmıyorum ayrıca evlenmek çok kolay değil benim için artık herşeyi iki kere hatta 3 kere binlerce kere düşünmem lazım ... hem kendim için hemde kızım için düşünmeliyim...
tabi bu arada sanki etrafta binlerce koca adayı varda ben istemiyorum havalarında genelde insanlar... tamam birkaç tane aday oldu... arkadaş yada akraba vasıtasıyla tanışmak isteyen ... ama birtürlü onlarıda beğenmedim.. ya yaşlarına kusur buldum ( ki yaşça benden küçüktü) yada tiplerine :)))
açıkçası bu baskılardan bunaldım arkadaşlar... arkadaşlarımıda bu konuda kırmak istemiyorum.. tabiki benim iyiliğimi istiyorlar... ama o kadar zor ki benim için birilerine güvenmek ona kalbimi açmak yada kızıma babalığa layık görmek...
ne yapacağım bilemiyorum....
tabi bu arada sanki etrafta binlerce koca adayı varda ben istemiyorum havalarında genelde insanlar... tamam birkaç tane aday oldu... arkadaş yada akraba vasıtasıyla tanışmak isteyen ... ama birtürlü onlarıda beğenmedim.. ya yaşlarına kusur buldum ( ki yaşça benden küçüktü) yada tiplerine :)))
açıkçası bu baskılardan bunaldım arkadaşlar... arkadaşlarımıda bu konuda kırmak istemiyorum.. tabiki benim iyiliğimi istiyorlar... ama o kadar zor ki benim için birilerine güvenmek ona kalbimi açmak yada kızıma babalığa layık görmek...
ne yapacağım bilemiyorum....