Herkes beni terk ediyo

Denizwetett

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
36
7
1
29
20 yasina yeni girdim sayilir ve kimle konussam hep terkediliyorum sevilmiyorum ilk basta herkes guzel konusuyo biraz konusup bulusuca degisiyo hersey 1 degil 2 degil biktim artik ôzgüvenim gitti kimse deger vermiyo kendimi degersiz asagilik hissediyorum nerde hata yapiyorum sizce. ?

Son düzenleme:
Öncelikle böyle birşey için intihar edecek seviyeye gelmen, hayatında hiç dert görmediğin için olsa gerek.....

İkincisi terkedilmen için bi sevgilinin olması gerek. Demek ki seni beğenip teklif eden erkekler olmuş. Ne olduysa buluşmadan sonra erkekler gidiyor.

Acaba konuşmalarında, tavrında kendinin göremediği ama erkeklere itici gelen birşey olabilir mi?

Ahlanıp vahlanmadan bir düşün.

Her erkeği kabul etme, hemen buluşma, niyeti tam anlamadan sevgili moduna girme.

Erkekler; onlara muhtaç gibi görünürsen değil, onları ezip, tersleyip, aşağılarsan Mutlu olurlar o yaşlarda.

Ilk bulusmadan sonra diyosun.
Bence sorun gorunusun degil.
Yoksa ilk gorusme gerceklesmezdi zaten.
Bi erkek neden cikma teklifi eder? Gorunusunden etkilendigi icin.
Gorusuyosunuz bir gun, ve erkek soguyor.
Burdanda anlayabiliyoruzki sorun gorunusunde degil ama hal/ hareket ve tutumlarinda.

Bi oturup dusununce bu teorimde dogru cikiyor; cirkinim diye intihar etmek nedir ya? Nasil bi kafa bu?

Öncelikle böyle birşey için intihar edecek seviyeye gelmen, hayatında hiç dert görmediğin için olsa gerek.....

İkincisi terkedilmen için bi sevgilinin olması gerek. Demek ki seni beğenip teklif eden erkekler olmuş. Ne olduysa buluşmadan sonra erkekler gidiyor.

Acaba konuşmalarında, tavrında kendinin göremediği ama erkeklere itici gelen birşey olabilir mi?

Ahlanıp vahlanmadan bir düşün.
Bunu bende cok düsünüyorum itici gelen ne olabilir diye ama bulamiyorum o yuzden moralim bozuluyor elimde olmadan üzülüyorum

Ilk bulusmadan sonra diyosun.
Bence sorun gorunusun degil.
Yoksa ilk gorusme gerceklesmezdi zaten.
Bi erkek neden cikma teklifi eder? Gorunusunden etkilendigi icin.
Gorusuyosunuz bir gun, ve erkek soguyor.
Burdanda anlayabiliyoruzki sorun gorunusunde degil ama hal/ hareket ve tutumlarinda.

Bi oturup dusununce bu teorimde dogru cikiyor; cirkinim diye intihar etmek nedir ya? Nasil bi kafa bu?
İntihar etmek derken cok üzülmek anlaminda.. 1 degil 2 degil gercekten cok üzülüyorum

İntihar etmek derken cok üzülmek anlaminda.. 1 degil 2 degil gercekten cok üzülüyorum

Anliyorum. Ama anlata bildim umarim? Senin yuzunu gorup begeniyorlarki ilk bulusma gerceklesiyor sanirim?? Ama sonra sarpa sariyor diyorsun. O zmn kesinlikle gorunusunle alakali degildir.

Evet nerde hata yaptigimi bulamuyorum ama malesef

Senin bazi seylerin karsi tarafin mantiken aklina yatmiyor demekki. Dusunce tarzin olabilir.Kisiligin ve dusunce tarzin pek oturmadi buyuk ihtimal. Ama 20 yasindaki bi kizdanda dunyayi kurtarabilicek dusunceler olmasini bekleyemezsin. Zamanla duzelir merak etme. Illa sevgili yapicam arayisinada girme. Biliyorum 20 li yaslarda begenilmek istersin. Ama sevgili yapmak sen sakrak bi hayat demek olmuyor.

Her erkeği kabul etme, hemen buluşma, niyeti tam anlamadan sevgili moduna girme.

Erkekler; onlara muhtaç gibi görünürsen değil, onları ezip, tersleyip, aşağılarsan Mutlu olurlar o yaşlarda.

Bir sonraki de bu tüyo yüzünden kaçacak haberin olsun .

Buluşma oluyor, bu demektir ki dış görünüşünü beğenip sana geliyorlar. Sıra iç kişiliğe gelince demek ki biryerde patlak veriyor. İçine iyi bak

Back
X