• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes benimle cinsellik düşünüyor!

O da sizin görüşünüzdür saygı duyarım lakin kadınları sırf farklı bir hayat görüşüne sahip diye ahlaksız diye nitelendirenler yine kadınlar maalesef, erkeklerden daha çok yaftalıyoruz hemcinslerimizi, kılık kıyafetine göre bile teşhirci diyebilme cüreti gösteriyoruz ve hepimize göre teşhirci kavramı bile değişkenlik gösteriyor, kimine göre sıfır kol tişört giyen, kimine göre şort giyen, yaşa göre giyinme bile kadınlar arası bir kalıplaştırma, anne giyim tarzı, evli kadın giyim tarzı, kayınvalide giyimi, yaşlı kadın giyimi, bu laflar kadınlar arasında dönünce erkeklerde kadınlara başka türlü bakıyor çünkü erkekleri biz yetiştiriyoruz, ister istemez onlara düşüncelerimizi de aktarıyoruz, kadınlara bizim baktığımız noktadan bakıyorlar haliyle.

Konu içeriğine göre yazmam gerekirse buluşulmuş çay kahve derken güzel bir sohbet edilmiş, eve dönünce erkek düşüncesini söylemiş, birlikteyken sapıklık namına bir şey yapmamış, eve döndükten sonra öyle cümleler kurmasının sebebi de yüksek ihtimalle delikanlı kadın-erkek ilişkisine farklı baktıklarını anlamış, bir nevi uzaklaşma, uzaklaştırma metodu kullanmış gibi görünüyor, yaş itibariyle bakarsak 20'li yaşlarda 2 genç, kızlar ilişkileri hemen ciddiyete binsin ister, çoğu genç kız hoşça vakit geçireceğim biri olsun diye düşünmez daha derin ve uzun soluklu beklentileri olur ama erkekler farklı düşünebiliyor, hemen aşkım aşkım moduna girmiyorlar.
Giyim konusunda tamamen katılıyorum. Diğer konuya gelirsek de, bir erkek, kadından bu konuda bir sinyal gelmediği sürece böyle bir teklifte bulunmamaz, bulunmamalı. Konu sahibi bu konuda hiçbir sinyal vermediği halde, duygusal bir ilişki adına yaklaştığı halde karşıdaki adam ona niyeti bozuk bir teklifte bulunmuş. Ben bunu normal göremiyorum. Adam böyle bir ilişki istiyorsa duygusal bir ilişki talep eden bir kadınla buluşmayacaktı o zaman. Cinsellik amaçlı birini istiyorsa o tarz siteler var, oralardan kendine göre birini bulabilirdi. Diyelim ki konu sahibiyle yine de görüştü, sohbeti kesmek için: "Birbirimize uygun değilmişiz." gibi bir şeyler söyleyebilirdi. Mesela bu olay benim başıma gelse, yani ben bir adama duygusal bir ilişki talebiyle yaklaşsam ve cinsellik açısından hiçbir sinyal vermediğim halde adam bana böyle bir teklifte bulunsa tepkim çok sert olurdu.

Evet benim sorunum bu, düzgün ilişki isteyen erkek kalmamış! Kiminle görüşüp tanışsam sonuç hep "keyifli vakit geçirelim, sevişelim ama hiçbir şey olmayalım" oluyor. Ben böyle düşünen bir insan değilim, neden karşıma her seferinde böyle insanlar çıkıyor anlamıyorum. Sadece benim mi başıma geliyor yoksa siz de yaşıyor musunuz bu durumları? Mesela en son buluştuğum kişiyle sahile gittik oturduk kahve içtik güzel sohbet ettik. Hiçbir sorun yok gibiydi ama eve gelince bana " ben ciddi ilişki aramıyorum , güzel vakit geçirebileceğim , sevişebileceğim uzun süreli bir şey arıyorum"dedi .E tabi ki benim için orada bitti konuşma. Siz ne düşünüyorsunuz?
Dün başka bi konuda da yazdım, sizin için de yazacağım. İnsan kaynakları personeli misali elinizde bi checklist, adayları mülakata çağırır gibi flört ederseniz sonunda ne olmasını bekliyorsunuz ki tam olarak? :KK51:

Hayır bi de görüştüğünüz adamlar sizin yaptığınızın aynısını size yapmışlar. Sorun nerede ki burada? Siz ne kadar ciddi ilişki - potansiyel eş mülakatı yapma hakkına sahipseniz adamlar da o kadar fb - fwb mülakatı yapma hakkına sahipler. Sizin mülakatlar cici onlarınki tü kaka diye bi durum mu var? :işsiz:Ki işe alım kriterleri noktasında yalan da söylememişler. Sevişmek için aşık numarası yapsalar etikten saydıracağım ama öyle bi durum da yok yani.

Sonuç olarak hem size hem flört ettiğiniz adamlara bi nacizane tavsiyem bu kadar kasmayın. Saçma sapan 5 yıllık kalkınma planları yapmayın.

Birader kızı önce bi tanı tanı, belki sevişmekten fazlasını isteyeceksin, belki sevişmek bile istemeyeceksin. Neyin sorumluluğundan kaçıyosun tam olarak da ilk günden onam formu imzalatmaya çalışıyosun kıza yaşayacağınız hiçbi duygusal hasardan firmamız sorumlu değildir diye. Kız Tüketici Mahkemesine vermeyecek ya seni yahu. Denersiniz, yürümezse efendi gibi anlatırsın derdini, kız en kötü bir iki atarlı paylasım yapar sosyal medyada, bi uzun mesaj döşer sana, görmezden gelirsin geçer. :KK53: Ha yok kendi duygularının sorumluluğundan korkuyosan sen daha 5 yaşındasın zaten, büyü de gel çocuğum.

Konu sahibesi siz de ciddi ilişki ciddi ilişki diye ne kendi başınızı yiyin ne başkalarının. Ne tam olarak bu ciddi ilişki diye sorsam 20 yaşında altını neyle dolduracaksınız o bile meçhul. Aradaki yorumlarınızda "20 yaşındayım diye erkekleri mi eğlendireyim" diye bi yorumunuzu gördüm ki evlerden ırak yani. :olamaz: Ne kendiniz ne hayat hakkında hicbi yetişkin fikriniz yokken bu çocuksulukla kadar ciddiyet aramayın hayatta. (Ki normalde bi sürü insanın hayat tarzına ve isteklerine hakaret şu söylediğiniz ama neyse, bilgisizliğin ve tecrübesizliğin hoyratlığı deyip geçiyorum.)

Bi tanıyın karşınızdaki adamı. Hatta önce kendinizi bi tanıyın. Kimseyle ben seninle dost olucam, ben seninle sevgili olucam, sen benim kocam olacaksın diye çıkılmaz yola. Bunlar doğustan gelen akrabalar degil, yolda tanıdıgınız insanlar. Ne olacagınıza da yolda karar verilir.

Son düzenleme:
Aradaki yorumlarınızda "20 yaşındayım diye erkekleri mi eğlendireyim" diye bi yorumunuzu gördüm ki evlerden ırak yani. :olamaz: Ne kendiniz ne hayat hakkında hicbi yetişkin fikriniz yokken bu çocuksulukla kadar ciddiyet aramayın hayatta.

Katılıyorum, burada kimse 20 yaşında bir kıza bir gün onunla gez bir gün bununla gez, hayat boş eğlen coş demiyor, isteyen istediği gibi yaşamakta özgürdür, bazı şeyler ters geliyordur, hayat görüşünüz karakteriniz gereği farklı düşünüyorsunuzdur, düşünceniz doğrultusunda yaşarsınız, bunu kimsenin eleştirmeye hakkı olamaz ama ciddi ilişki diyorsanız bir beklentiniz olmalı, 3-5 yıl görüşürüz ayrılırız demiyordur kimse.

Kaldı ki hiç de ciddi başlamayan ilişkiler de zamanla derin ve kalıcı ilişkilere dönebiliyor, başlamadan bilemiyorsunuz ama tabii karşınızdakinin beklentileri sizden farklıysa baştan kestirip atarsınız biter.

bu "ciddi ilişki" konusunda hep erkekler şeytan ilan ediliyor belki ama toplumda bir şeyler de değişiyor olamaz mı? burada çoğu kadın evliliğinde sadece bir hizmetçi konumunda görülmekten, henüz 1 yılı doldurmamış evliliklerde bile arada bağın kalmadığından yakınıyor. fakat yine aynı kadınlar bir erkekle daha ilk tanışmada bile ciddiyet ve evlilik talebine giriyor, ve ben "öyle bir kadın değilim" olayı oluyor. her ne kadar erkekler şeytan ilan edilse de -karaktersiz ve yalancı olanları ayrı tutuyorum- bu yukarıdaki durum kendiyle çelişmiyor mu? sağlıklı olan bireylerde bir ilişki yaşayıp eğer hayatı paylaşabileceğini düşünüyorlarsa evlilik kararı alınması gerekirken, iş karşılıklı iş akdine dönüyor. çoğu 30 yaş üstü eğitimli, meslek sahibi bekar erkek arkadaşlarımdan biliyorum artık hiçbiri eski nesiller gibi sadece "hizmetçi" veya "evde biri olsun" mantığındaki evlilik yapmıyor belirli bir sosyo-kültürel düzeydeyse. dolayısıyla daha ilk görüşmede ben ciddiyet-evlilik düşünüyorum diyen kadın gerçekçilikten çok uzak geliyor. adam biliyor ki kadın sadece "uygun aday" arıyor kim olduğunun önemi yok. yani kriterleri tutan ali de olur veli de. ve kadınlar da burada adamları şeytan ilan edip nasıl ciddi düşünmez ilk günden diyorlar. ben de 33 yaşında bekar bir kadınım karşıma 2-3 defa daha ilk konuşmadan evlenebileceğim, aileme götürebileceğim birini arıyorum diyen adamlar çıktı ve ben bile kadın halimle tiksindim, çünkü biliyordum ben olmasam Ayşe, o olmasa Fatma. özel bir şey yok. insanlar bunu istemiyor diye onlara nefret kusmak, rezil adamlar demek ne kadar doğru bilemem. doğru anlaşılsın diye yazıyorum burada bahsettiğim adamlar sizi kandıran, aşık taklidi yapan, sizi zorla istemediğiniz şeylere zorlayan kişiler değil. o ayrı mesele. ama daha ilk buluşmada kriterlerim bunlar, ciddi-evlilik olacaksa olsun diyen kadınla, ben de "cinsellik yaşamadan, takılmadan, zaman geçirmeden evlenmem, benim de kriterlerim bunlar" diyen erkek aynı düzlemde benim kişisel görüşüm. tabii burada politik doğruculuk gereği, farklı konuşulabilir fakat günün sonunda gerçekler değişmiyor. artık eğitimli, işi gücü olan, medeni bir aileden gelmiş adamlar da "aman yeter ki evde kadın olsun bana baksın" kafasında değil, zaten paran varsa eve temizlikçi yardımcı kadın çağırırsın, takılmak istersen aynı kafada kadınlar mevcut-(kadınlar için de aynısı geçerli) ee peki adam neden işe adam alır gibi seçenekleri değerlendiren tanımadığı kadınla "evet ben de ciddiyim" diye başlasın ki? sizi sevmesi, sizin için özel olduğuna inanması lazım.. başka geriye verebileceğiniz ne kalıyor?

Erkekler şerefsiz.İşin kötü yani siz cinsellik istemediginizi söylediğinizde kezban diyorlar

Erkekler şerefsiz.İşin kötü yani siz cinsellik istemediginizi söylediğinizde kezban diyorlar
Sizin hiç sağlıklı düşünceleriniz yok haberiniz olsun.
Siz de erkekler hakkında kötü konusun ,erkeklere zorbalik yapin
Sağda solda, ekşide kadınlar hakkında yazılanları okuyup erkek düşmanı olmuşsunuz. Yaşınızın 13 olduğunu düşünmek istiyorum.

Back
X